Вход
София
Времето в София 7 o C

СЕМЕЙНИ ДРАМИ: Софка дава джобни на Гринго - страхува се да не профука парите й на комар

СЕМЕЙНИ ДРАМИ: Софка дава джобни на Гринго - страхува се да не профука парите й на комар

на 27.01.2020
30713
2
СЕМЕЙНИ ДРАМИ: Софка дава джобни на Гринго - страхува се да не профука парите й на комар
Автор: ПИК
27.01.2020
2
30713

Софи Маринова отпуска ежедневно по 100 лв. на мъжа си Тодор Давидов – Гринго. Мускулестият мачо, с когото певицата успя да сключи брак и да се разведе само за половин година, отново е на пълна издръжка на гласовитата си съпруга. В замяна от дъжд на вятър Гринго пак влизал в ролята на неин шофьор. Мургавият здравеняк извозвал Софка до заведенията, където тя имала участия и след това я прибирал.

„Софи му дава по малко пари всеки ден, защото Гринго беше силно пристрастен към хазарта. Залагаше на футболни мачове, дърпаше ръчките на ротативките и ходеше по казина. Страхува се да не профука парите й и да натрупа комарджийски дългове“, одумват любимия мъж на певицата във фолк средите.

След като се събра с Гринго, Софка спря да издържа цялата си многолюдна рода. Тя заявила на тримата си братя и снахите си, че им спира кранчето, защото има свое семейство. Това довело до сериозни панаири във фамилията, а родствениците на гласовитата звезда я нарекли „неблагодарница”, пише столичен седмичник.

Сподели:
свързани новини
ВЕЧЕ НИ ПИСНА: Софи Маринова пак разделена с Гринго - ромската перла забегна към Дубай с по-млад мъж ВЕЧЕ НИ ПИСНА: Софи Маринова пак разделена с Гринго - ромската перла забегна към Дубай с по-млад мъж
На 5 декември Софи Маринова е рожденичка. Ромската перла...
на 03.12.2019
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19079
архив

На гроба на застреляна мутра издигнали паметник във формата на мобилен телефон. След ден на екрана било написано: “Абонатът е извън обхват”...

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците са повлияни от емоцията, лъжи за лесни успехи подвеждат Козирозите
x