Вход
София
Времето в София 17 o C

СЕНЗАЦИОННО В ПИК TV: Лозан Панов си ляга с юридическо лице, не с Черния лебед! Шефът на ВКС със скандално изказване за жена си, само и само да не му хвръкне главата (ОБНОВЕНА)

СЕНЗАЦИОННО В ПИК TV: Лозан Панов си ляга с юридическо лице, не с Черния лебед! Шефът на ВКС със скандално изказване за жена си, само и само да не му хвръкне главата (ОБНОВЕНА)

на 04.04.2019
78869
39
СЕНЗАЦИОННО В ПИК TV: Лозан Панов си ляга с юридическо лице, не с Черния лебед! Шефът на ВКС със скандално изказване за жена си, само и само да не му хвръкне главата (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
04.04.2019
39
78869

"Всеки сам има право да избере кумовете си". Това заяви Лозан Панов на излизане от Висшия съдебен съвет, където водещата Ива Николова продължи да го чака, за да му зададе въпроса кога ще подаде оставка, заради гръмовния скандал с апартамента за 93 хил. лв. от 170 кв. м. с два гаража, купен от жена му от кумовете им от "Артекс". 

Панов заяви, че не вижда причина да излезе в отпуск, докато тече разследването на прокуратурата срещу него. Това бе краткото прекъсване на мълчанието му, което продължава вече две седмици. Той го направи заради уговорка с репортерка от друга телевизия, кояго го чакаше по поръчка, за да разпространи оправданията му и да зададе удобните му въпроси. ПИК TV обаче също бе там.

"Нямам апартамент и имущество, което да е мое", заяви Панов. "Чух от медиите за този апартамент, когато бях в отпуска. Знам за него преди брака ни. Имотът е на юридическо лице и то е собственик. Когато имот е на юридическо лице и някой го ползва, е логично той да плаща наем", каза Панов. Така шефът на ВКС приравни жена си Елисавета, по-известна като Черния лебед, на юридическо лице, опитвайки се панически да се разграничи от скандала и да спаси главата си.

Лозан Панов каза, че се извършват проверки на НАП на доходите му, както и тези на съпругата му, както и фирмите, които тя управлява. Проверяват се от НАП и имуществата им.

"Как бих могъл да не работя и да подавам оставка или да излизам в отпуска, след като не съм собственик на този имот. Ако го направя, ще изляза най-минатия от тази групичка, защото аз не съм собственик", каза Панов. 

Той отказа да отговори на въпроса на Ива Николова дали е знаел, че съпругата му е в търговски отношения с кумовете им от "Артекс". На въпроса защо ги е избрал за кумове, отговори, че това е лично решение на всеки човек. 

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Лозан Панов виси на косъм! ВСС набира на шефа на ВКС заради "Кумгейт" (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Лозан Панов виси на косъм! ВСС набира на шефа на ВКС заради "Кумгейт" (ОБНОВЕНА)

Ще подаде ли оставка шефът на ВКС Лозан Панов след като...

на 04.04.2019

Вижте скандалият опит на Лозан Панов да се спаси от оставка, оправдавайки се с жена си:

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(39)
1
КОЙ ИЗБИРА НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ ТИЯ ДЕБИЛИ БЕ?
2
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
3
А шефа на КОНПИР ите кога ще подаде оставка?
4
Ива ще пита Горанов за кръстника му?
5
ЕТО те помако Е БАН-------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
6
Нагъл червей ! Типична комунистическа гнида.
7
Тепично като за мръ'сно,болшевишко,коп'еле.Досега да сте видели някой червен менд'ил да е поел отговорност за нещо.Те червените са света вода ненапита.....!
8
ИВА НОИКОЛОВА,.....
9
...................ААААЛЛУУ БАНКЯ !.....НЕ СЕ ЧУЕЕ.....АЛЛУУУ ПОШТАТА .....АЛЛУУУ ПУЖАРНАТА.........ТУКА БАЦО.....ИДЕМ С КОФИТЕ......ГАСИМ ПУЖАРИ СЕКВИ !.....
10
ЕТО те помако Е БАН...........................Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
11
Ха, ха, ха, ама какво чакате, пратете "нежната красавица"с особените уши и Мастиягърчева да го помолят от името на сайтчето-кетефче ПИК и може да кандиса! Издухани тъпанари!
12
ЕТО те помако Е БАН............Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
13
........НАГРАЖДААМЕ ПИКЕЗ С ОРДЕН ЗА ТИКВЕНА ХРАБРОС И ВЕЧНА МУ ПАМЯТ !......БАЦО НА ЛИНИЯ........АЛЛУУУ БАЦО АИДИ ГАСИ.......БАЦО ВИКА НЕМА МИ КОФИТЕ !......НЕКОИ ГИ УКРАДНАЛ !.......
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Лозан Панов не е от вашата категория, просто сте смешни с жалките си напъни при толкова издънки с подарени апартаменти и такива с тераси, каручки и асансьорчета! Е няма да си подаде оставката и това е !
16
Иве Рудолф те чака в студиото за извънредно интервю, има информация че Питека ще се кандидатира за евродепутат все пак на вън всички го уважават пък и Неделчева - Гаргамел не става и Пендалко затова го сложи на снимката до Йончева айде с любов Румен Радев до Юни после съм ти уредил добро кредитче от Експрес банка до пенсия да го изплаща
17
Шефът на КПКОНПИ г-н Пламен Георгиев си е купил апартамент на половин цена спрямо офертната цена на продавача и спрямо пазарните цени на подобни имоти в този район. (https://www.facebook.com/AnticorruptionFund/photos/a.330337120735549/657897361312855/?type=3&theater) ++ Помолен за коментар за драстичното разминаване между декларирана и пазарна цена на апартамента, г-н Пламен Георгиев е отговорил, че лично той много внимателно е проверил сделката и не е открил нищо нередно. Като консултанти е поканил и двама изтъкнати юристи – г-н Цветан Цветанов от милиционеро-физкултурната правна школа и г-жа Цецка Цачева от водещата угърчинска правна школа. Г-н Цветанов и г-жа Цачева щателно са изследвали казуса и са констатирали, че всички законови изисквания са спазени. Г-н Пламен Георгиев, г-н Цветанов и г-жа Цачева са заявили, че ще продължат все така усърдно и неуморно да се трудят, защото го правят не за себе си, а в интерес на хората.
18
Лозан Панов е човек с огромно его и самочувствие но не за това не подава оставка,той е в страхотна зависимост към Прокопиев и сие.Дори да иска не може сам да направи и една стъпка.Ще си стои там ,ще минавай покрай всички все едно не ги вижда и това ще продължи докато господарите му не решат какво да правят. ВСС трябва да се само сезира и да го изпрати в заслужен отпуск докато има проверки. Това ,че е магистрат означава първо той да спазва законите и после да иска от другите това.От както е стъпил на този пост той непрекъснато ги нарушава и това няма общо нито с ГЕРБ или БСП.
19
А АЗ ГО ЧАКАМ ДА МИ ГО НАХЛУЗИ В УШИТЕ
20
Кое е за предпочитане - да си легнеш с юридическо лице или с Ива...
21
И АЗ ГО ИСКАМ НЯКОЙ ДА МИ ГО НАХЛУЗИ
22
Как може младата комунистка Цецка, вместо да обработна угърите в родното си село Драгана, общ. Угърчин (изпратена от Партията в работнически факултет, от който кадрите след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без приемен изпит), да завърши задочно „Право“, да влезе гола като пушка в политиката преди 10 години, а сега изведнъж да се окаже собственик на огромен суперлукс 198,7 кв.м. апартамент в центъра на София плюс гараж 20,2 кв.м. с пазарна оценка около 1 млн. лв. (198,7+20,2=218,9 кв.м. х 2280 евро/кв.м.=499 092 евро)?!? ++ Как може милиционерът-физкултурник Цецо, завършил с отличие помощното училището (за бавноразвиващи се) в гр. Вършец, да придобие апартамент в луксозна сграда на последния шести етаж с площ от 240 кв.м., който върви заедно с двоен гараж и предверие с „ВИП асансьор“, като общата разгъната застроена площ на обекта е над 315 кв.м. Пазарната оценка на разкошния ексклузивен имот е около 1,5 млн. лв. ++ Как може шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев да си купи апартамент за 293 374 лв., след като съгласно оферта от продавачите имотът се продава за 265 000 евро, която е нормалната за района пазарна цена на подобни ексклузивни жилища с много престижни екстри?!? ++ Иван Гешев, зам. главен прокурор: „Пари има, но се краде много. Пари изтичат отвсякъде.“ (www.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2019/03/20/3407272_citat_na_denia_pari_ima_no_iztichat_otvsiakude/?ref=home_red_quote) ++ „Пловдивският нотариус Меглена Цацарова, съпруга на кандидата за главен прокурор Сотир Цацаров и нейната колежка Адела Кац-Бояджиева, съпруга на адвоката Иван Бояджиев са закупили два общи имота през 2008 г. По взаимно съгласие с продавачите те записали в нотариалния акт 120 пъти по-ниска цена от реално заплатената за всеки имот: 1000 лв вместо 119 151,11 лв. Така те са „спестили” над 5000 лв. от местен данък и такси за вписване. Деянието е наказуемо с глоба по Чл. 125 от Закона за местните данъци и такси. Информацията за тези сделки е изнесена още през 2009 г. от в. 24 часа и е потвърдена с данни от Агенцията по вписванията, съдебно решение на ОС – Кърджали и имотната декларация на самия Цацаров, който е отбелязал за 2008 две имотни придобивки на своята съпругата по 59 604 лв.всяка.“ - https://bivol.bg/cacarov-imoti.html
23
Стига глупости! Панов си ляга с жена. С политически, журналистически или правни лица си лягат най-вече собствениците на най-тъпите информационни сайтове.
24
Президентът Румен Радев свали доверието си от председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев, съобщават от президентството. Това е станало вчера, след като президентът е поканил неговия заместник да изнесе доклад на предстоящото заседание на КСНС. Държавният глава свиква Консултативен съвет по национална сигурност на тема корупцията по високите етажи на властта в понеделник. Главният прокурор Сотир Цацаров обяви тази сутрин, че е назначил проверки на председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев, на сина на директора на Националната следствена служба Борислав Сарафов и на съпругата на Лозан Панов - председател на Върховния касационен съд. Причината е публикации в медиите за придобити недвижими имоти, съобщават от прокуратурата.
25
Дааа, много силно ви стяга "чепика" другари комуняги(бивши) във връзка с лицето Панов. А лицето Панов има подкрепата на демократите от страната и чужбина и не се огъва на калните ви червени номера. Истината е много прозрачна, че не можете да се чувствате сигурни в условията на непълна диктатура, ще вземе Панов да напише някоя истина и я пусне към органите на ЕС или медиите, какво е истинското състояние на България, даже сигурно вече я е огласил и ви стяга "чепика", че тук народът е ограбен, че властта е корумпирана и пълна с калинки по феодален червен модел, че изборите са манипулирани и изобщо няма избори в България, че медиите са някакви ДС и комунистически изроди, че трябва лустрация и конфискация на комунягите и ДС изродите и т.н. и т.н.....
26
Прав е апартамента не на негово име и е преди брака му.
27
Нема значение дали е цецо ,лозан или пламен който живее на покрива ..детската градина в обясненията е голяма ...деца обясняват на деца ...ама нема ли кой да ги наплеска:)(
28
При жената на Лозан освен, че апартаментът е купен за 300 евро е и купен не с лични пари, а на фирмата, т.е. с пари преди данъци. За да е личен, фирмата трябва да изплати например заплата - ДОД, близо 30% осигуроврки, здравни, социални, пенсионни и т.н. Всичко това се спестява и фирмата го купува директно. Дори и като дивидент да се изплати пак има 10% данък, дори и тях са спестили. След това при проверките на НАП обявяват, че плащат наем, което е формалност и едва ли може да се следи дали и колко се случва всеки месец. Какво ще стане ако забравиш да платиш наем на собсвената фирма? Ще те изгони ли? Или просто ще си останат така нещата до следващата проверка на НАП, ако до тогава не е прехвърлен на някоя друга фирма
29
Саитченцето „Чур“ отврати целокупния Български народ с лицеви опори в краката на Първия
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Лозан Панов ли ! Изпечен адвокат,така си е изпекъл нещата,че да се измъкне от всяка ситуация.Но има една поговорка - "Господ забавя,но не забравя".Така че и това чудо на природата ще си намери майстора някой ден.Само му погледнете физиономията -тя ще ви разкрие що за човек е .
33
Ами, ако юридическото лице е чаровно и хубаво и аз ще си легна с него! Не мога да кажа същото за юридическото и физическото лице: Леля Ива с големите уши и големите бръчки! С нея няма да си легна даже и да си поиска! Даже е да си плати!
34
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! ------------>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
35
Да,прав е Панов,когато е сключил брак тя е притежавала вече жилището. Защо да подава оставка??? Айде всички леви по у лявоооо
36
отговор на коментар
Ясно,че не е от нашата категория,той е гоУем разбойник!
37
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! ------------>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
38
С Ива, като физическо лице да си легнат всички мюслюмански физически лица на Мама Меркел!
39
Жена му не е Панова. Името и е Елисавета Николова Ганева, бивша съпруга на покойния Иван Ганев - вестник "Виртшафтсблат " /бивш редактор на в-к "Поглед" /. В търговския регистър продължава да бъде Ганева. Много добре ориентирана... С първия и мъж имаха 22 години разлика, а човекът беше имотен...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 19758
архив

- Знаеш ли, че пиенето съкращава живота двойно?
- Как така?
- Ами ти например на колко години си?
- На 40.
- А ако не пиеше, вече да си на 80!

 

няма нови новини
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
сега
2523
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ШОК В ПИК TV! Плеймейтка едва не изгуби живота си в адски пожар: скок в замръзнало езеро приковава Михаела Стоичкова на легло за половин година - само в "Жълтите новини"
x
Глoбaлнoтo зaтoплянe щe лиши чoвeчecтвoтo oт нeзaмeнимa зa мoзъĸa мacтнa ĸиceлинa
x