Сензация на „Алея на книгата“ в София навръх 6 септември - ето на кой щанд са най-големите отстъпки

ЧАС ПИК

Сензация на „Алея на книгата“ в София навръх 6 септември - ето на кой щанд са най-големите отстъпки

35236
на 06.09.2023
Сензация на „Алея на книгата“ в София навръх 6 септември - ето на кой щанд са най-големите отстъпки
Автор:   ПИК

Шатра №18 на издателство „Милениум“ е най-притегателното място за библиоманите и навръх 6 септември, в третия ден на „Алея на книгата“ в София. Литературното изложение е разположено по бул. „Витоша“ и продължава до 10 септември.

препоръчано

Премиерните заглавия „Истинската история на богомилите“, „Личният живот на Петър I Велики“ и „Американската война за независимост“ са сред най-търсените творби в шатра №18. Огромен е интересът към уникалното издание „Лековитите води на България“, което представя стотиците целебни минерални извори по нашите земи, и сензацията "Боян Мага", посветена на мистичния богомилски водач с чудодейни и лечителски способности.

Днес в промоцията „Книга на деня“ „Милениум“ предлага два бестселъра от майсторката на словото Джоел Шарбоно: завладяващата антиутопия „Проверявай“ и изтънченият литературен микс „Разкривай“. Можете да ги закупите в комплект общо за 24 вместо за 40 лв.!

В шатра №18 ви очакват още изненади и невероятни отстъпки до 80% на съвременни романи, криминалета, документалистика, исторически четива, поезия, езотерична поредица, детски шедьоври... А за всяка покупка от 30 или повече лева читателите ще получават специален талон за допълнителни намаления.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - неподозирани възможности за Близнаците, стабилни приходи за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - неподозирани възможности за Близнаците, стабилни приходи за Стрелците
ПИК TV x
Николай Николов пред ПИК TV: ГЕРБ трябва да разбере: Свърши времето, когато печелеше с всеки издигнат. Уйдурмата се отчита на Пеевски и ако Доган реши, че сглобката не му трябва, тя приключва Николай Николов пред ПИК TV: ГЕРБ трябва да разбере: Свърши времето, когато печелеше с всеки издигнат. Уйдурмата се отчита на Пеевски и ако Доган реши, че сглобката не му трябва, тя приключва
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК