Сестрата на премиера Борисов - д-р Красимира Иванова, пред ПИК: По-добре да си го пазим ние от семейството! Рано започнаха с атаките - докато спи, може да направят всичко, прилича на заплахите на Сицилианската мафия!

Интервю

Сестрата на премиера Борисов - д-р Красимира Иванова, пред ПИК: По-добре да си го пазим ние от семейството! Рано започнаха с атаките - докато спи, може да направят всичко, прилича на заплахите на Сицилианската мафия!

250329
на 17.06.2020
Сестрата на премиера Борисов - д-р Красимира Иванова, пред ПИК: По-добре да си го пазим ние от семейството! Рано започнаха с атаките - докато спи, може да направят всичко, прилича на заплахите на Сицилианската мафия!

Сестрата на премиера Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова, коментира пред ПИК атаката срещу него днес. Както ПИК съобщи, в интернет изтече снимка на Борисов, докато спи в спалнята му в държавната резиденция в Бояна, където уж трябва да е пазен от НСО, като държавно лице. Оказа се обаче, че охраната му е пробита и премиерът сам призна на брифинг, излъчен на живо от ПИК TV, че се чувства застрашен. Борисов призна, че сестра му е звъняла и го е питала дали е жив. 

препоръчано

Ето какво коментира д-р Иванова, която като един от най-опитните български неонатолози е на първа линия и в борбата с коронавируса, където България благодарение на правителството отново се справи по-добре дори от водещите европейски страни:

- Д-р Иванова, преди минути вашият брат Бойко Борисов съобщи по повод атаката срещу него днес, че сте му звънели да го питате дали е жив. Той призна, че е притеснен за живота си, тъй като е вкарал много хора в затвора и е засегнал бизнес интереси за милиарди, а се оказва, че не го пазят дори докато спи. Какво му казахте? 

- На работа съм и не съм го слушала. Притеснявам се, как да не се притеснявам. Подобна идиотщина и простотия не мога да си представя, че може да съществува. 

Чух, но не съм имала възможност да видя нищо, защото съм на работа. 

- Излезе негова снимка, която някой е направил, докато той спи...

- Е, браво! Чудно! Какви са хората около него?! Май е по-добре ние да си го пазим. Ще има по-голям ефект.

Преди две-три вечери коментирахме вкъщи, че винаги е имало такива атаки около изборите, но този път май започна по-отрано. Има цяла година до изборите и се чудя какво ще стане докато се стигне до там. Още какво може да измислят?! 

Особено с този запис е много шокиращо. Тъй като си говорехме, че дори при нашите разговори, между хора и неофициално, човек използва всякакви думи. Но те могат така да бъдат навързани, че да се получи какво ли не. Дори не знам как да коментирам!

Мога да кажа, че след всичко, което преживяхме с коронавируса и което ще продължим да преживяваме, това сега е недопустимо. 

- Вие бяхте на първа линия в борбата, защото сте медик, какво видяхте?

- Един ден не съм отсъствала от работа. Не съм излиза в отпуск от година и съм била на работа всеки ден с изключение евентуално на някоя събота и неделя. Това се вижда и на графиците. Ако някой си мисли, че сме спасили от нещо при 120 заразени на ден, не е така. В болницата треперим за всяка жена и всяко дете. Вече нямаме дъх от носенето  ина тези маски по 12 часа. 

Като излезеш и ти се събират и допълнителни притеснения, нямам думи да го опиша...

- Премиерът също призна, че е обиден и огорчен затова, че вложи толкова усилия, за да се спасят човешки животи, а му се отвръща така...

- Всеки човек може да запита сам себе си как би се почувствал, ако някой го снима, докато спи. Очаквала съм какви ли не простотии, но това минава границите. За четвърти път употребявам тази дума и дори се учудвам на себе си, но не знам как по друг начин да опиша това. Сигурно има и по-точни квалификации, но аз съм толкова шокирана и затова дори не намирам думи. 

Стресът е огромен. Ако си представите, че един човек спи и всеки може да шета напред-назад в стаята му... Това може да се интерпретира по всякакъв начин. Човек, докато спи, около него могат да наредят сто неща и да си правят снимки. 

А той е и много уморен човек, спи малко, трудно хваща сън, но вероятно заради умората е дълбоко и могат да си правят и да си редят каквото искат - и пистолети, и какво ли не. А и това не изисква много време. 

- Приемате ли го като заплаха, щом се оказва, че НСО не го пази? 

- По филмите съм гледала, че навремето точно така е предупреждавала мафията - с разни нишани. Само една гардения не му бяха сложили, една китка - щеше да е точно Сицилия! 

Всичко е нагласено едно до други и си личи, че снимките са правени по различно време. Това ми разказват и колеги, които ми се обадиха - че си личи, че е нагласено, защото аз не съм ги виждала. 

И с този запис беше същото - той е активен спортист, дори на празници не се сещам да е пил алкохол. Спортистите нямат афинитет към това. И гласът му се чува, че няма общо. Не мога да си представя какво ще е следващото, но патологичните мозъци измислят какво ли не...

Писаха и за любовници, за деца, за жени. Даже се шегувам, че нямаше да е лошо да е вярно. 

- Да, все пак е свободен мъж, има право на всякакви отношения...

- Да имах още една племенничка, щеше да е хубаво, но щях да знам. Сега вече не знам какво ще измислят - освен за някакви деца да си съчиняват покрай него...

- Той сам каза преди малко, че остава само да монтират и едно момченце на снимката...

- Да, ето, и той се чуди какви гадории ще съчинят... Това е шок за психиката на един човек, особено когато работиш под такова напрежение. Има семейство и такива атаки са недопустими!  

Сподели:
Бомба x
МИСТИЧЕН ДЕН: Тази чудотворна икона на Света Богородица излекувала тежко болната сестра на патриарха, а в българските храмове се извършва специален молебен - ето за какво МИСТИЧЕН ДЕН: Тази чудотворна икона на Света Богородица излекувала тежко болната сестра на патриарха, а в българските храмове се извършва специален молебен - ето за какво
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков посрещнат с викове “Победа” в Търново: Поканих Радев на диспут, но от 7-и октомври няма отговор. А би трябвало мен да ме е страх (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков посрещнат с викове “Победа” в Търново: Поканих Радев на диспут, но от 7-и октомври няма отговор. А би трябвало мен да ме е страх (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това