Сеул атакува Пхенян с балони с долари

Азия

Сеул атакува Пхенян с балони с долари

27484
на 06.06.2024
Сеул атакува Пхенян с балони с долари
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Южна Корея пусна балони над Северна Корея с листовки и 2 хиляди долара. Акцията е в отговор на балоните с боклук, които миналата седмица бяха пуснати от Севера над Юга.

препоръчано

Десет балона бяха напълнени с 200 хиляди листовки с послания срещу режима в Пхенян, както и 2 хиляди долара. В балоните, които полетяха към Северна Корея, имаше и Ю Ес Би носители с хитови южнокорейски кей-поп песни.

Миналата седмица Северна Корея изпрати към Южна балони с боклуци и екскременти.

Неочакваната атака мобилизира южнокорейските екипи за реагиране при химически и биологични атаки, а жителите от граничните райони бяха призовани да са нащрек и да докладват за съмнителни летящи обекти, предава БНТ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК