СИГНАЛ ДО ПИК! Среща ли се Бареков с едни от най-големите купувачи на гласове в Северозапада? Въпросът стигна до МВР (СНИМКИ)

Епицентър

СИГНАЛ ДО ПИК! Среща ли се Бареков с едни от най-големите купувачи на гласове в Северозапада? Въпросът стигна до МВР (СНИМКИ)

198146
преди 4 часа
СИГНАЛ ДО ПИК! Среща ли се Бареков с едни от най-големите купувачи на гласове в Северозапада? Въпросът стигна до МВР (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Водачът на листата на АПС във Враца Николай Бареков се среща с едни от най-големите купувачи на гласове в Северозапада? Това се твърди в сигнал, получен на електронната поща на агенция ПИК. Към мейла са прикачени и няколко снимки на бившия евродепутат от кафене в центъра на града.

препоръчано

Припомняме, че след като пристана на Ахмед Доган, някогашният евродепутат беше издигнат за водач на листата на коалиция АПС във Враца. В отплата Бареков е най-видният защитник на Сокола и свитата му. Журналистът ежедневно къса ризи, за да докаже верността си пред Доган. Той е и сред най-шумните защитници на арестувания Джейхан Ибрямов.

Припомняме, че депутатът беше спипан в момент, в който получава белязани 100 000 лева подкуп. Пред рекетирания бизнесмен Ибрямов е споделил, че му трябват за купуване на гласове. Замесен ли е в подобна незаконна дейност и Бареков, питат в сигнала до ПИК врачани.

"Изключително съм възмутен от случващото се в нашия район на град Враца. От известно време представителят на една листа - компрометираният "журналист" и доказан фалирал бизнесмен Николай Бареков, разпространява лъжи и обиди към всички нас хората, които живеем и отглеждаме децата си в Северозапада", пише гражданинът в сигнала си до ПИК.

И допълва:

От неговия гнусен профил се пишат и излъчват видеа, които набеждават всички нас, които гласуваме за кого и да е, че ни се плаща, че всички сме бандити и крадци и т.н. Същият господин е идвал през годините един или два пъти в Северозапада, като всички знаем как в Монтана бе залят с изпражнения, защото още тогава се виждаше неговата измекярска същност - говореше едно, а той и хората му взимаха пари от банката и купуваха гласове за неговата партия.

Пиша ви, защото всичко това се повтаря и сега. Онзи ден го видях седнал заедно с настоящия народен представител Валентин Тончев. Двамата си хортуваха с купувача на гласове Стефан Ангелов от село Михайлово и дясна ръка на кмета на Хайредин Тодор Алексиев. Същият този кмет е и представител на коалицията на Доган в региона. Ето това се нарича "крадецът вика: "Дръжте крадеца!" - говори Бареков, че се бори с купуването на гласове, набеждава хора, а в същото време се среща и работи с най-известните и големи купувачи в Хайредин и Козлодуй.

Моля, да дойдете във Враца и Хайредин, да се срещнете с обикновените хора и да разберете истината.

Агенция ПИК прави важно уточнение, че няма представа дали лицата Стефан Ангелов и Тодор Алексиев или техни приближени се занимават с купуване на гласове. В интерес на разкриване на обективната истината водещата на ПИК TV Соня Колтуклиева зададе въпрос по този сигнал на брифинга на МВР, а по-късно го препрати на органите, за да установят нарушават ли закона хората на АПС в Северозапада.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците
ПИК TV x
ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО) ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО)
ново
Днес: 107
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК