СИГНАЛ ДО ПИК: Това ли е дронът, с който Радев шпионира Борисов - свидетел от Бояна с ексклузивни разкрития (СНИМКИ)

Политика

СИГНАЛ ДО ПИК: Това ли е дронът, с който Радев шпионира Борисов - свидетел от Бояна с ексклузивни разкрития (СНИМКИ)

176889
на 19.06.2020
СИГНАЛ ДО ПИК: Това ли е дронът, с който Радев шпионира Борисов - свидетел от Бояна с ексклузивни разкрития (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Сигналите за тормоза с дрон над жителите на кв. "Бояна" не спират да валят втори ден, след като премиерът Бойко Борисов се оплака, че е бил шпиониран с китайска машина от Румен Радев, който му е съсед по резиденция. Самият президент вчера призна, че притежава и управлява дрон, но избяга от въпроса дали е снимал Борисов и съседите си в района.

препоръчано

По следите на този въпрос тръгна вчера екип на ПИK TV в баровския квартал след сигнал на местен жител, че от месеци е притеснен от кръженето на скъп дрон, който дори паркирал на двора му. Мъжът обаче мислел, че въпросната машина е част охранителните мерки на резиденциите наоколо и затова не подавал жалби. След като чул вчера разкритията на Борисов, че става дума за своеволие от страна на Радев, настоява да се провери законността на подобни действия. 

По-късно втори читател на ПИК сигнализира за тормоза с дрона над боянските къщи и дори изпрати снимка на машината, която по думите била доста по-голяма от обикновен дрон. Ето какво пише съседът на Радев и Борисов, пожелал анонимност подобно на първия, от страх, че може да има проблеми заради замесването на президента. Имената и на двамата се пазят в редакцията.

"Здравейте, агенция ПИК!
Пиша ви по повод скандала с дрона на президента Радев! Беше ме страх, но прочетох че други ваши читатели се осмеляват да кажат НЕ НА СТРАХА, така, че това казвам и аз и се надявам повече хора да го направят!

Аз също съм жител на Бояна и съм свидетел и потърпевш от тази "ИГРА НА ДРОНОВЕ"! Разбира се не знаех че става дума за дрон на президента и че може би целта му е да шпионира премиера Борисов! Моля ви, разберете ме правилно аз не съм активист на ГЕРБ и почитател на Борисов (макар да съм гласувал за него 5-6 пъти поради липса на друга реална алтернатива), но ви пиша за да излезе истината!

Гледах днес президента Радев как се смее и шегува и това ме възмути, тъй като съм виждал този дрон над къщите в Бояна и отдавна се чудех какъв е, чии е и дали не е опасен?! Дори съм изпращал сигнал на районния кмет - господин Петков, като му пратих и една снимка която пращам и на вас - тъмна е защото беше вечер, но се вижда дрона, като се вгледаш!
Но от Петков отговор не последва! Чудех се защо, но сега разбирам, като става ясно на кого е това чудо, че може би и него го е било страх!

Дронът наистина е голям шуми много, обикаля и т.н. Понеже слушах премиера - той не се шегува, че това нещо може да е опасно, да носи взрив и т.н.!

Аз съм виждал други дронове, но този е по-голям. Нормално е да се страхуваме! Писал съм и на други медии, когато през април успях да направя снимката, които мислех че са сериозни и ще публикуват като Оfffnews, BNR и Dnevnik, но уви! Нищо не последва. Мълчание и цензура, което сега става ясно защо е!

Аз не съм премиер и не очаквам да ми се обърне внимание, но е добре да се знае, че и обикновените хора страдаме! Дано и този път случая не се покрие и да се спре ТОЗИ ТЕРОР НАД НАС БОЯНЧАНИ, КОЙТО СЕГА РАЗБИРАМЕ ЧЕ ИДВА ОТ РАДЕВ! 

Казвам се *****, но моля не пишете името ми, защото Бояна е малка и не мога да съм сигурен дали няма да ми се случи нещо! УСПЕХ!" 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 19 март САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 19 март
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК