Вход
София
Времето в София 15 o C

СИЛНИ ДУМИ В ЕФИР! Анастасия Мозер: ГЕРБ няма алтернатива, Борисов се бори много да постави добре България на картата на Европа

СИЛНИ ДУМИ В ЕФИР! Анастасия Мозер: ГЕРБ няма алтернатива, Борисов се бори много да постави добре България на картата на Европа

на 10.06.2019
61375
41
СИЛНИ ДУМИ В ЕФИР! Анастасия Мозер: ГЕРБ няма алтернатива, Борисов се бори много да постави добре България на картата на Европа
Автор: ПИК
10.06.2019
41
61375

"Обединени земеделци", които са в споразумението с ГЕРБ и СДС, смятат, че това е проектът на демократичната общност. ГЕРБ няма алтернатива и аз съм много доволна, че ГЕРБ победи на тези избори. Надявам се да продължат да работят евродепутатите така, както и досега", коментира бившата земеделската лидерка Анастасия Мозер, която беше депутат в 4 парламента, а в момента живее във Вашингтон.

Демократичната общност трябва да се отвори към всички партии и организации с подобен уклон. В ОДС ние бяхме всички заедно и знаете колко добри неща се постигнаха. За Иван Костов винаги съм казвала добри неща, защото, когато ОДС спечели доверието на избирателя, България беше катастрофирала. В края на управлението страната се изправи на крака, посочи Мозер. 

Борисов се бори много, за да направи нещо, той върви в посока да постави България добре на картата на Европа. Надявам се, че България ще остане в ЕС, защото това е най-великата идея след Втората световна война. Съжалявам, че някои хора непрекъснато предсазват, че ЕС няма да просъществува. Но той трябва да просъществува. Моят баща Г. М. Димитров, винаги казваше, че Европа трябва да бъде обединена. Вие знаете, че Европа се обедини, след като правителствата в източна Европа тръгнаха към демокрация. Баща ми бе убеден и предан демократ и посвети целия си живот на България и демокрацията. 

Ние сме вечно критични, знам, че не признават заслугите на Иван Костов - той беше костелив орех и към мен също не се е държал добре, освен накрая, разкри тя. 

Грешките на прехода са корупцията и липсата на независима съдебна власт. Яли сме попарата на липсата на независима съдебна власт, посочи тя на въпрос къде са грешките в България. 

Демокрацията е процес, тя е нещо, което продължава и трябва непрекъснато да се защитава, отсече тя.

Запитана за корупционните скандали преди и днес Мозер посочи, че Стамболийски навремето е казал, че е знаел, че властта корумпира, но не е знаел, че толкова бързо корумпира. 

Да се надяваме, че тази корупция ще бъде обуздана, посочи тя. 

“Мисля, че бях по-хубавичка преди", отговори тя, шегувайки се на комплиментите на водещата, че е много съхранена. 

Доктор Анастасия Георгиева Димитрова-Мозер е български политик, главен секретар на БЗНС от 1992 до 1997 г. и народен представител в 37, 38, 39 и 40 Народно събрание. Дъщеря е на видния български политик Георги Димитров – Гемето и на Мария Димитрова. Заедно с родителите си емигрира от България в края на 1940-те години.

Сподели:
Напиши коментар »
(41)
1
БОЙКО БОРИСОВ ?? КАКТО И ИВАН КОСТОВ СЕ ОГЪНАХА И НЕ ПОЖЕЛАХА ДА СЕ СПРАВЯТ С КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТИРАНИЯ , А Я ОСТАВЯТ ДА СИ ПЛЕТЕ КОШНИЦАТА И СЛАГА В НЕЯ ОТКРАДНАТОТО ОТ НАРОДА.
2
на Мозер така е истината и фактите говорят че ББ няма алтернатива още по малко пък някой чакал от БКП-БСП-ту!
4
НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА ЕВРОПА - КУЧКАТА ЕЛЕНА, НАЛИ ЗА ТОВА Я ПРАЩА ТАМ КАКА КУРИ ИМПЕКСОВА?
6
Все едно казва: Модерният феодализъм в България няма алтернатива. Властта на мутри, гинки и калинки няма алтернатива... ???
7
бзнс-етата бяха станали 17, ама нямаха даже толкова избиратели
8
съдебна система......и да се сдружиш с Герб????? Леко не мога да я разбера Мозер.
9
Добре де свалят субсидията от 11 на 1лв, и повечето спонсори на Импексовата партия, са в ареста. Но как тогава, спинозния А. Путеф, ще плаща на хилядите тролове налазели сайта тук. Как Импексовата БСПдирастия, ще издържа гей телевизията си, и гнусния си вестник. Как ще посещава гей парада без пари, или ще събират от богатите ЦОЦААГЛИСТИ милионери, които са много там. Но както знаем, комуниста кръв повръща, но пари и къщи за гости не връща!! ......................................................................................................................................... За това ще продължавам да питам Импексовата Курабия, Румен Пъпката, Славуца Омбоцмана Мая Латерната и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦААГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една!!
10
НЯКАКЪВ МАНГАЛ СЕ ОБАДИЛ ПО ТЕЛЕФОНА НА ПОЗИТАНО 20 И КАКА КУРИ МУ ХВЪРЛИЛА 6 МИЛИОНА ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА. АЛО ИМАМНИК ДА ИЗМАМИ БСП ИЗМАМНИЦА? ТОВА ДА ГО ВИДЯ НЯМА ДА ПОВЯРВАМ! СИГУРНО Е БИЛ КИРЕ КОНТРАБАНДАТА. ДРУГАРСКА ПОСТАНОВКА!
11
Няма по-добра алтернатива от ГЕРБ, всички останали "спасители" имат за цел "да ни(се) оправят" този филм сме го играли и разбрали, че са още по-страшни разбойници! Избира се по-малкото зло, след Бойко поне остава съграденото, докато след БСП+ДПС остава разграждане и фалиране на България или ако няма време поне една банка-КТБ! България не е опитен полигон за леваци и спонсорите им!Нито е учебна газка, да я юрка един алчен,лаком и кьорав летец-сандък за накитите на секретарката си!Типични престъпни физиономии са за БСП-ОПГ Нинова и сие!Не случайно спонсорите им са по затворите.Предната ревизия само 130х. липси в касата на Позитано имаше,сега са 20-25млн. препрани през офшорката на Йончева на Вирджините!Наздраве другари червени и спокойни старини!
12
отговор на коментар
Невероятно,учете се от тях на хуманност! https://www.youtube.com/watch?v=gXM0B_3aEBI
13
Каква красива и достолепна дама!?!?! Казват ,че е спечелила мис" Крокодалия"!! Тя е много дясна !!!
14
Бaууууу, я па Tuквoний кaк й дз_япa в yстaта...,,отнoво виждам бeзличиe и въpтене в кpъг..кpъкнaл ли е Бoко, се питaм нeутeшимо...
15
НАЙ БЕДНАТА И КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА В ЕС.12 ГОД.ДЕРИБЕЙСТВО.ПФУ,БОКЛУЦИ.
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Днес го няма никакъв....цял ден, нищо не е открил...)))))
18
МОЗЕР - една изкукуригала кукумявка, разрушител на съвременна България. Срам за нацията. Пунта Мара...
19
отговор на коментар
Костов раздаде България на комуняците и на руснаците,не го сравнявай с Борисов!
20
Собственикът на този сайт ни предаде много гадно. Ето част от интервю на Heдялко Heдялков пред в. „Комерсант”, 4 юни 2019 г. В.К.: Г-н Heдялков, вие и вашата колежка Беновска сте известни като най ревностните защитници на партията ГЕРБ и на лидерът и. Вярно ли е всичко това което публикувате във вашата медия за успехите на тази партия ? H.H.: Не , няма нищо вярно. Правим го заради парите. Истината е съвсем друга. Най-унищожената страна в Европа е България, в която е постигната целта „България – без българи“. Мисията е приключена. От 10 години България е държава на дегенерати, управлявани от един примитив. Държавата престана да бъде партньор – корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот. Отговорът на въпросите „Кой е виновен?“ и „Какво да се прави?“ е прост и страшен. Отговорът е, че държавата на мафията трябва да бъде убита, колкото се може по-бързо, за да не убие нас. Тази държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост. Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудова заетост – първи, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за престъпления. Начело на правителството един тъп, дебелогъз и нагъл селски бандит, който ни направи за смях пред Европа и света. Това е и отговорът на въпроса „Какво да се прави?“. Той може да бъде поставен и иначе. „Ние тях, или те нас“, като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът.“
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Яяяяяя, мумията изскочи от пирамидата!!!
23
Mummies returns.
24
Ха, ха, ха, ама откъде изкочи баба кукумявка, аз пък мислех че си стои в бърлогата си в отвъд Океана! Не напразно е тук, явно отдалече надуши че ще падне някаква аванта покрай конущистването с тиквите!
25
...че ще е Борисов! Че кой друг, Рада Дълбоката, Карадаибътъ или Лудата Крава от с.Крушовица! Те в собствената и партия са вдигнали ръце от нея, па какво ли остава да яхне държавата! Най-силният коз на Борисов е , че другите за нищо не стават!
26
До тая дърта брантия ли опряхте да ви хвали божеството бе зомбирани идиоти ???
27
След нейните думи вече съм спокоен за бъдещето ни
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Понеже се "борили"за демокрация,беше пребит мъжа и в Борисовата градина.По времето на соца ,никой не смееше да плюе по алеите,камо ли да върши простотий.
30
Alternativa,verno,NYAMA!Kato tezi,nikoy ne moje da krade!
31
Мръсен грозен мин дил, ти и ти си мислеше че сте без алтернатива с крадливите седерасти, само че ви изгониха всичките. Сега сте един файтон крадци, дето се хвалите едни други. Сега идва реда на крадците от ГЕПИ и лъжците патриоти. После следствие съд затвор. Ама и вас с сиганина седераст трябва да ви запука следствието.
32
Абе ти си най големия зомбиран импексов идиот що не л-жеш топките на жена си гейзер умрял!
33
Този бабиер като живее в САЩ на ясно ли е изобщо какво се случва в България или си дрънка на ангро?! Идва в България от дъжд на вятър да си види апартамента срещу коня и живите приятелки и няма никаква представа от мизерната и корупционна действитеност в страната
34
Тази жена гони 100-те г и не живее в България, от къде на къде ще се изказва без да има представа за унизителния живот на българите крадени по най-безскрупулен и безнаказан начин от управляващите?
35
Ма тоя гудзибагер още бил жив! Ужас!
36
MOZER KRADLIVO NEDORAZUMENIE KATO MUXOBOIKO
37
Много е тъжно , че такава авторитарна и лидерска партия , като ГЕРБ , е без алтернатива за БЪЛГАРИЯ ! Да избираш между едно зло и друго зло НЕ Е АЛТЕРНАТИВА ЗА РОДИНАТА НИ. Ругаете и плюете по комунисти и мутри , а после си избирате и се захласвате по точно такъв човек. Толкова ли е къса паметта ? Не виждате ли в лидера им този хамелеон , готов на всичко , за да бъде харесан , самовлюбено и егоистично нарцистичен ? Защо никой не погледне близкото му минало и не задава въпроси ? Защо е този страх и обожествяване на един модифициран , нов бай Ганьо ? Много добре тази партия е описана от Антон Тодоров и е наречена ШАЙКА ! Това ли е най-доброто за БЪЛГАРИЯ ? Ако е така , значи положението е трагично , отчайващо и безнадеждно !
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Една шепа незадоволени жени са приватизирали името "обединени земеделци" . Бъркат земеделския съюз с женска компания за развлечения. Женици , които никога не са докосвали земята, нямат представа от земеделския живот , но се ослушват откъде може ще падне държавна парица , за да си живуркат до пенсия.Александър Стамболийски се подсмихва под мустак на тези пиявици.
40
Тя е емигрирала 1940 година ,после е дошла да лапа в народното събрание,ф.хайде сега пък дава акъл от Америка,да си гледа старините
41
И на мен не ми допада ГЕРБ .... най-абсурдното в случая е, че наистина няма алтернатива. Познавам лично повечето от десните "лидери" ... ами НЕ, не стават. БЗНС-та били 17 - да по едно време бяха доста. Но някой знае ли, че основния брой печеливши гласове в първите избори бяха земеделски. Бяха най многобройни и най-патили. Обаче "умните" нови лидери ги изолираха ... Сега си пишем тук и се правим на много сведущи
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 9358
архив

Отива мъж на работа. Колегите го питат: – Какво става с теб, не изглеждаш никак добре! – От няколко дни ме мъчат еротични сънища, покой нямам… – Как така ще те мъчат еротичните сънища?! – Ами само на немски език са!

 

няма нови новини
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
сега
1556
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Полицаи продължават търсенето на човешки останки край Негован (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
6 знака, че сте в токсична връзка
x