Синът на Джо Байдън се призна за виновен по дело за укриване на данъци

Америка

Синът на Джо Байдън се призна за виновен по дело за укриване на данъци

13366
на 06.09.2024
Синът на Джо Байдън се призна за виновен по дело за укриване на данъци
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Синът на американския президент Джо Байдън, Хънтър Байдън, официално се призна за виновен за укриване на данъци в съд в Лос Анджелис днес.

препоръчано

Това беше неочакван за прокуратурата обрат, който му спести нов процес след осъждането му през юни по друго дело за притежание на оръжие и употреба на наркотици.

54-годишният Хънтър Байдън каза, че е искал да постигне сделка със съда, признавайки, че има достатъчно доказателства, за да бъде осъден, като едновременно поддържа тезата, че е невинен.

Но когато прокуратурата отказала, се е признал за виновен.

Съдията определи присъдата да бъде произнесена на 16 декември. Хънтър Байдън е заплашен от до 17 години затвор и до 450 000 долара глоба, отбелязва Ройтерс.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО) Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК