Скандален фалшификат срещу Валери Симеонов - опитаха се да го скарат с ресторантьорите, които подкрепя

Акценти

Скандален фалшификат срещу Валери Симеонов - опитаха се да го скарат с ресторантьорите, които подкрепя

117018
на 27.01.2021
Скандален фалшификат срещу Валери Симеонов - опитаха се да го скарат с ресторантьорите, които подкрепя
Автор:   ПИК

Пореден фейк, целящ да омаскари Валери Симеонов, се появи в определени медии собственост на подсъдими олигарси. Както и при предишната атака с манипулираните изказвания на лидера на НФСБ за хората с увреждания, и сега се изопачава истината.

препоръчано

Снимка на която Валери Симеонов, поздравява протестиращите пред Народното събрание ресторантьори, е обработена и размазана, така че да не се вижда ясно, като под нея следват съчинения, че той показва неприлични жестове. Фейкът се разпространява в същите медии, които от години атакуват Валери Симеонов заради политическите амбиции на господарите им.
Лидерът на НФСБ беше скандализиран от новината да фейк съчиненията с него. Пред ПИК той заяви, че за пореден път става жертва на целенасочена атака.
"Излязох на прозореца, за да видя ресторантьорите и да ги подкрепя. Аз съм единственият политик, който от самото начало стои твърдо зад техните искания, а дори само през последната седмица го заявих два пъти в свои медиини изяви. От самото начало казвам, че ресторантите и заведенията трябва да работят и не те са опасността, а училищата. Децата не трябва да бъдат връщани на училище", каза Симеонов.

Вероятно именно факта, че само той подкрепя ресторантьорите е причината сега да бъде атакуван и да се правят опити за всяване на раздор между бранша и него.

Сподели:
Бомба x
Астролог: Денят е успешен само за оптимистите Астролог: Денят е успешен само за оптимистите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ-СДС получиха мандат за правителство като първа сила на изборите - Даниел Митов го взе от Румен Радев (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ-СДС получиха мандат за правителство като първа сила на изборите - Даниел Митов го взе от Румен Радев (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 211
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това