Вход
София
Времето в София 21 o C

СКАНДАЛНО! Боян Магдалинчев от ВСС с унищожителна критика на Лозан Панов: Той работи срещу главния прокурор Цацаров

СКАНДАЛНО! Боян Магдалинчев от ВСС с унищожителна критика на Лозан Панов: Той работи срещу главния прокурор Цацаров

на 21.04.2019
34819
21
СКАНДАЛНО! Боян Магдалинчев от ВСС с унищожителна критика на Лозан Панов: Той работи срещу главния прокурор Цацаров
Автор: ПИК
21.04.2019
21
34819

Действията и реториката на председателя на ВКС Лозан Панов са насочени конкретно срещу главния прокурор Сотир Цацаров. Това  каза пред БНР Боян Магдалинчев, представляващ Висшия съдебен съвет (ВСС). Боян Магдалинчев Той коментира така казаното от Панов, че „върховенството на закона и разделението на властите у нас са силно компрометирани, а ключови държавни институции са завладени от частни интереси“.

„Самият председател на ВКС е зависим от други среди - каза Магдалинчев още. - Аз искрено се надявам г-н Панов това да го каже пред Висшия съдебен съвет, независимо дали в съдийската му колегия, или пленума. Защото той за втори път излиза с такива силни думи, а какви са зависимостите нека да ги каже пред нас, защото в съвета и в публикации пред медиите се говори, че той има други зависимости“.

По думите му твърдения за такива зависимости излизат в различни печатни издания.

„Нека да го каже пред нас с имена и конкретни факти и обстоятелства -  каза Магдалинчев. - Тук по-скоро битката е друга. Изтича мандатът на главния прокурор. Дали г-н Панов иска някой друг да заеме тези позиции и кой конкретно.  Ако г-н Панов има свой фаворит, нека да го каже, защото поведението му е странно, то е насочено срещу главния прокурор, определено“.

Запитан дали според него всичко е наред в съдебната система и в правилата, по които се води борбата срещу престъпността и корупцията по високите етажи, Магдалинчев каза: „В последните две години е много сериозно активирано, от страна на прокуратурата по отношение на голямата престъпност, поне това, което се образува като производство и Карнобат, и Арабаджиеви…Искрено се надявам да вървят нещата в тази посока. Има сериозно засягане на икономически интереси“.

Той не прави връзка  между засягането на икономическите интереси и реториката на Лозан Панов, но „засегнати са и лобита, които стоят зад г-н Панов“.

Магдалинчев коментира изказването на президента, че „Апартаментгейт“ е вододел дали ще останем общество, тънещо в корупция и безпътица, или ще поемем по пътя на правовата държава“.

„Апартаментгейт“ като че ли е малко по-странична тема – каза  Боян Магдалинчев. - В условията на пазарната икономика и на пазарните механизми, въпросът за придобиването на собствеността, в това число жилище, е въпрос на конкретно договаряне между продавач и купувач. Проблемът е в две посоки първо, ако има някаква зависимост на лицето, заемащо публична длъжност от това договаряне и вторият момент – произходът на средствата“.

Според него, в случая с апартамента на Лозан Панов това е „сделка, която съпругата му е направила още преди сключването на брак, но нормално е, доколкото в момента той е председател на ВКС, той да отговори по някакъв начин за какво става въпрос и каква е позицията“.

„Би следвало поне този път той да проговори и нещо да каже”, посочи още Магдалинчев.

„Г-н Панов, председателят на ВКС и главният прокурор са магистрати, за разлика от членовете ва Висшия съдебен съвет, които в момента не са магистрати – разясни Боян Магдалинчев, коментирайки идеята на правосъдния министър Данаил Кирилов за промяна на правилата на тримата големи в съдебната власт. - По отношение на всички магистрати в Закона за съдебната власт има разработени правила за дисциплинарна отговорност. По отношение на тримата големи в Закона за съдебната власт няма разписани правила. Щом са магистрати, както са всички останали, би следвало да се разработят правила и за тях“.

Проф. Пламен Киров: Лозан Панов уронва престижа на ВКС

Проф. Пламен Киров: Лозан Панов уронва престижа на ВКС

Това е крайна позиция на Лозан Панов, тя е от няколко...

на 18.04.2019

 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(21)
1
Щом Л.Панов застава срещу ЦАЦАратурата, значи е истински патриот.Чакаме и други подобни.НЯМА ВРЕМЕ. :-)
2
И вицепремиерът Красимир Каракачанов се оказа с имотна продобивка от 2017 г., на смешно ниска цената. Освен това и той не е декларирал тераса от 117 кв.м., досущ като шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев, пише сайтът BIVOLъ(ако го напиша на български PIKочите ме трият). Имотната придобивка е излязла на Каракачанов по 380 евро на кв.м. По същото време апартаменти в неговата кооперация са се продавали над 1200 евро на кв.м. Според информацията в Кадастъра на кадастраления номер излиза апартамент на две нива с първо ниво 149,25 кв.м. и второ ниво 61,02 кв.м. и тераси 117 кв.м. Дори без терасите сделката за 210 кв.м. жилище на такова място и с такова местоположение – мезонет на последен етаж, няма как да струва декларираните 1150 лв. на кв.м. В същия блок, същата фирма “Софметал 07” е продала апартамент от 70 кв. м. през 2017 г. за 176 024 лв. или над двойно по-скъпо – 2514 лв. на кв.м., при това не става дума за мезонет с огромна тераса.
4
Всеки враг на ЦАЦАРАТУРАТА е достоен за подкрепа......Цацаров е един от трите дебелака които требе да бъдат бастисани от тая държава....иде Ген Бонев ,а след него РУМЪНКАТА.......Бокооооо бегаааай бегай при Галевите
5
Говорело се било... Магдо, магдо, такава долна интригантка си, че не е истина просто. А за тебе не се говори, знае се, че си лично предложение на Цецо и пак не се говори, а се знае чии интереси обслужваш. А скоро ще излязат и сметките ви по чужбина и тогава няма да се говори, а ще се знае, че всички сте за раирани костюми.
6
Нека бъде иначе занапред.
7
Пeдалко Пeдалков от Шайката провокира към военна диктатура.
8
Само като гледам какви мижитурки скачат на Панов, все повече се убеждавам, че той е правия. Сън не ви дава тоя човек бе, некадърни продажници ниедни!
9
„Корупцията и съюзяването между медии, политици и олигарси в България са масово разпространени и най-яркото въплъщение е Делян Пеевски. Правителството продължава да раздава на медиите средства от еврофондовете при пълна непрозрачност и ефектът е, че са подкупвани получателите да не критикуват властите или изцяло да се въздържат от отразяване на определени проблемни сюжети. В същото време се увеличи натискът на правораздавателните органи върху независими медии като групата „Икономедиа”. Заплахите срещу репортери нараснаха през последните месеци до степен, че да си журналист в България вече е опасно”, заключават в „Репортери без граници”. (https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/04/18/3421085_v_bulgariia_reporterite_sa_na_mushkata_i_na_mafiiata_i/?ref=home_mainStory) ++ Светослав Минеков относно присъдата на Иванчева: „Това е позор за съдебната ни система, гавра с правосъдието, съпроводено с публична инквизиция и унизителна реабилитация на превзелата ни политическа престъпност. Този акт ме изпълва с отвращение и погнуса, напомня за средновековие, Вишински и „Народен съд". Възможно ли е изобщо да има право в превзетата от олигархична диктатура държава? Нима не съзнавате, че законът днес е превърнат в цинизъм, мракобесие и отмъщение. Законът се превърна в пожеланата и практикувана перверзия на управляващата каста. Закон за закрила и утеха на управляващата сган.“ – 17.04.2019 г. (www.dnevnik.bg/analizi/2019/04/18/3421435_velislav_minekov_bih_jelal_broiat_na_grajdanite_da/?ref=home_layer2)
10
Е и ? Може пък да го наследи.
11
Лозан Панов: „Мpaĸoбecнитe вpeмeнa в бългapcĸoтo пpaвocъдиe тeпъpвa пpeдcтoят. Главният прокурор Coтиp Цaцapoв вeчe ce e пpицeлил в ĸpecлoтo нa глaвния cъдeбeн инcпeĸтop. Taзи инcтитyция щe ce пpeвъpнe в пopeднoтo cpeдищe нa oлигapxични интepecи, ĸaĸтo cтaнa c пpoĸypaтypaтa. Cпиcъци нa „вpaгoвe“ и „пpeдaтeли“ виcят пo вecтницитe, ĸceнoфoбиятa и oмpaзaтa ce пpeвъpнaxa в нaциoнaлнa пoлитиĸa.“ ++ „Цацаров е доказан в съдебна зала симулант. Семейство Цацарови сключва сделка за покупка на овощна градина и я изповядва на цена 1000 лв. След време възниква проблем с продавача. Случаят влиза в съда, където семейството показва т.нар. документ контралетер, чрез който разкриват симулативната сделка. В контралетера стои цена от 61 хил. евро. Така 120 пъти е измамил фиска. - Финансовият министър Владислав Горанов трябва да провери чрез НАП Пламен Георгиев. Само преди две седмици Георгиев провери Горанов и той излезе абсолютно изпран, ухаеш на омекотител.“ - Елисавета Панова пред БТВ, припомняйки проверката дали е в конфликт на интереси Горанов затова, че живее в апартамент на неговия кръстник.“ ++ „Пловдивският нотариус Меглена Цацарова, съпруга на кандидата за главен прокурор Сотир Цацаров и нейната колежка Адела Кац-Бояджиева, съпруга на адвоката Иван Бояджиев са закупили два общи имота през 2008 г. По взаимно съгласие с продавачите те записали в нотариалния акт 120 пъти по-ниска цена от реално заплатената за всеки имот: 1000 лв вместо 119 151,11 лв. Така те са „спестили” над 5000 лв. от местен данък и такси за вписване. Деянието е наказуемо с глоба по Чл. 125 от Закона за местните данъци и такси. Информацията за тези сделки е изнесена още през 2009 г. от в. 24 часа и е потвърдена с данни от Агенцията по вписванията, съдебно решение на ОС – Кърджали и имотната декларация на самия Цацаров, който е отбелязал за 2008 две имотни придобивки на своята съпругата по 59 604 лв.всяка.“ - https://bivol.bg/cacarov-imoti.html
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
mrusni gadove sozialisti4eski -sa6to pluete nai vilikia durjavnik borisov----m=-am=]i-=z[a]-t[a ]------2 post ne e nezensorno -niama gre6en kod ---ne triiiiiiii sa da ne pitam sa ma ----i
14
Трол 13, криминалното добиче Боко Тиквата е най великия крадец от 1878 г. до днес.
15
отговор на коментар
Лизан е съпруг на Черния лебед Бети-приятелка на Мина Костова.Всички комуняци обожавате другаря Мавър,защото ви направи богати с престъпната приватизация.Цацаров подгони червените и лилявите олигарси и затова виете като линейки.
16
ОСТАВКАААА!
17
ПИК, бихте ли публикували едно съдебно решение, по което Магдалинчев е бил съдия-докладчик. Да се уверят читателите - какви са му професионалните възможности и да се насладят на неговия стил. И това нищожество се опитва да критикува Лозан Панов!...
18
Ти да не си от кликата на агнешките главички безроднико че браниш тоя корумпиран съсел как смееш да се наричаш БЪЛГАРИН шиптър смотан,айде бегай у косово и не мърси въздуха у българско!
19
Ислямската държава одавна победи у нас . Направи си ог- ромен брой хареми . Пълна харемизация на съдийската част от съдебната част от държавата. ВКС всъщност е кодовото наименование на Високо-Квали- фициран Сарай , т.е. - харем, действащ под прикритието, на действуващия под прикритието на юридическото лице със същото наменование правораздавателен орган, който постоянно, по един тарикатски, но противо-конституционен начин (натресен ни от чуждите ислямистки служби), се пълни със постоянно обновяваща се свежа женска плът . От 72 (седемдесет и два) броя граждански и търговски съ- дии , 58 (петдесет и осем) от тях са жени и само 14 (четири- надесет) са мъже, с един султан (или султанат, то е все едно) над всички тях . Точно такова е съотношението жени / мъже в харемите на ислямистките държави . 58 наложнички, или заложнички (не знаем каква е разлика- та межу двете думи), 14 броя, щъкащи край тях създания от мъжки пол, които ги обучават на нуждите на султана(-та) . Сега разбрахте, защо в този ни писмен акт, за заемащите съдийската длъжност човешки създания си служим с жен- ския род на думата – „съдийки” . ( Мъже няма !) Още по-харемиризирано е положението например в Мон- танския Окръжен съд – 6 : 0 (жест на нула) в полза на же- ните . Същото е това катастрофално за мъжете съотношително положение във всичките съдилища в страната . - А как става номерът с харемизацията на Върховния харем и постояния приток в него на свежа женска плът, с такива „перфектни” юридически и граматически познания, та чак децата от втори-трети клас са в потрес от актовете на ИВСС, с които той е констатирвал колосалното празног- лавие и пълната непригодност (недееспособност) на някои от тези прелестни създания ? - С командировки ! - Командировката му е майката ! УВАЖАЕМА Г-ЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ , Тъй като Парламентът не е предвиден да работи само с половината си депутати , другага половина избягаха, кое- то напълно затормозява работата на този най-висш и осно- вен държавен орган : Молим да ни командировате (30-40 човека) за работа като депутати в Народното събрание ! Сама виждате, какви комплексни качества притежаваме и с наша помощ Парламентът бързо ще дръпне напред , и ще си приема законите качествено и в срок ! Ние сме общински съветнички, имаме правото да използ- ваме местната законодателна власт, така, че може да ни командировате на едно по-високо ниво на упот- ребление на народната законодателна власт – цен- тралната такава . УСЕЩАМЕ, ЧЕ ИСКАТЕ, ДА УДОВОЛЕТВОРИТЕ МОЛБАТА НИ, АМА НЕ МОЖЕТЕ ! Конституцията не е предвидила и не позволява такъв „ко- мандировачен” начин (способ) за сдобиване с правото да бъде използвана принадлежащаща на суверена (народа) (централна) законодателна негова власт . - Ами тя не е предвидила и не позволява и такъв „команди- ровачен” начин (способ) за сдобиване с правото да бъде използвана принадлежащаща на суверена (народа) вър- ховна-съдебна негова власт . - Но точно по такъв узурпационен начин са се сдобили с правото да я използват три-четвърти от върховните съдий- ки, които са станали такива през последните десет години, поради, която фактическа узурпация на тази част от нашата власт и поради, която брутална дискриминация на мъжете, Ви обещаваме мощни и безкрайни протести с палатки, с басейни, яхти, таксита, магарета, мулета, бикове, расо- ви коне , кучета и котки, тигри и лъвове от мъжки пол до падането на този узурпационен модел, за кражбата на нашата съдебна власт и за връчването й все в женски ръце . Като от командированите да се сдобиват с върховната ка- сационна длъжност човешки създания, ДЕВЕТДЕСЕТ про- цента от тях са от женски пол и само десет процента са от мъжки пол . Така се осигурява постоянния приток на свежа женска юри- дическа плът във върховния харем . Главатарите на ВКС са все мъже и те си командироват на върховните съдийски длъжности все жени . Тези Върховни Главатари надали биха си „дръпнали” за съдийки жени, които не споделят мирогледа и щенията на върховните Главатари . И тези жени в знак на благодарност служат първо на миро- гледа и щенията на върховните Главатари, като например - печелят СЛУЖЕБНО делата на приватизаторските и други актуални в съответния момент сили, и чак след като свър- шат всичко това, АКО ИЗОБЩО МОГАТ, служат и на зако- на .
20
ВЪРХОВНИТЕ СЪДИИ И СЪДИЙКИ СА НАЙ-ГОЛЯМИТЕ „СПЕЦОВЕ” ПО ИМОТИТЕ В СЪДРУЖИЕ С ВЛЮБЕНИТЕ В ТЯХ „ПРИВАТИЗАТОРИ” ! Ами вижте имотите купувани от Ваня Алексиева, любимка на защитник № 1 - Иван Григоров, на приватизатор № 1 - Иван Костов ! Вижте имотите и на другите служебно защитаващите приватизаторите по търговските им дела съдийки – Радостина Караколева, Татяна Върбанова, Бонка Йонкова, Камелия Ефремова , Росица Божилова и на техните роднинки . Как става номерът : Ето така : В страната същестуваха множество имотни измамници (предимно превитазатори, които се сдобиха без пари с държавните имоти) , които сключват предварителни договори за продажбата на недвижими имоти от името на търговски дружества (ООД-та) . Купувачите им плащат грамадни суми, цялата цена за имота . След, което като поискат от дружеството –продавач да сключи окончателния договор , то дружеството продавач тича в съда да иска да обяви предварителия договор за нищожен, тъй като нямало решение на общото му събрание за продажбата на имота . Мерзавците в съдилищата (ортаците на имотните измамници) обяват договорите за нищожни, АМА ЗАБРАВЯТ ДА ОСЪДЯТ ПРОДАВАЧИТЕ ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ НА ПРЕЦАКАНИТЕ КУПУВАЧИ . Чиста работа ! Временен край на тези измами слагат, шест броя върховни граждански касационни съдийки със свои решения по : • ГРАЖДАНСКО ДЕЛО № 569 / 2010 год. на ГК, ІV г.о. ВКС, и • ПО ГРАЖДАНСКО ДЕЛО № 1497 / 2010 год. на ВКС , ГК , ІІІ г.о. със следните по тях решения : Решение № 254 / 14.07.2011 год., постановено ПО ГРАЖДАНСКО ДЕЛО № 569 / 2010 год. на ГК, ІV г.о. ВКС, • Решение, а преди него и с Определение № 606 от 13.05.2011г. на ВКС ПО ГРАЖДАНСКО ДЕЛО № 1497 / 2010 год. на ВКС , ГК , ІІІ г.о. С които решават, че договорите за продажби на недвижими имоти от страна на ООД-та , НЕ са нищожни, ако няма решение на общото им събрание за това . Приватизаторските измамници, които са докопали държавните имоти без пари реват, че не могат да правят измамите си , не могат да продължават да продават имоти и да взимат пари, а после да обяват договорите за продажби за нищожни, понеже общите събрание на приватизаторските им дружества не били взели решения за това . И веднага се намесват инсталираните за защитата на приватизаторите съдийки . Взимат за разглеждане самите те, следващите такива дела на приватизаторите във ВКС самите те . И по тези дела бурно се противопоставят на вече създадената от гражданските отделения практика . И РЕШАВАТ В ПОЛЗА НА ПРИВАТИЗАТОРИТЕ ДЕЛАТА, КАТО РЕШАВАТ, ЧЕ КАТО НЯМА РЕШЕНИЯ НА ОБЩИТЕ СЪБРАНИЯ НА ПРИВАТИЗАТОРСКИТЕ ДРУЖЕСТВА ТО ДОГОВОРИТЕ, С КОИТО ТЕ СА ПРОДАЛИ ИМОТИТЕ СИ БИЛИ НИЩОЖНИ И ТАКА ПРОДАЖБА НЯМА, АМА ПАРИТЕ СИ ОСТАВАТ У ПРИВАТИЗАТОРИТЕ . То тези измамнически приватизаторски дружесва ги пишат, такива решения на общите си събрания представят ги на купувачите, дават им копия от тях, и след това ги изгарят или предварително са ги фалшифицирали, защото много знае някой кои са и какви са подписите на съдружниците в едно дружество, които нарочно се сменяват набързо . Това са следните ПРИВАТИЗАТОРО-ПОЛЕЗНИ дела: 1 . т. д. 341 / 2011 г. на Второто търговско приватизационно отделение на ВКС , завършило с прецаквателно за купувачите, и красиво за приватизаторите Решение № 67 от 09.07.2012 г. по това т. д. 341 / 2011 г. 2. помярско – приватизаторско т.д. № 34 / / 2011 г. на Второто търговско приватизационно отделение на ВКС , завършило с прецаквателно за купувачите, и красиво за приватизаторите Решение № 80 от 10.09.2012 г. по това т.д. № 34 / / 2011 г 3. помярско – приватизаторско ТЪРГОВСКО ДЕЛО № 1204 от 2011 г. на Второто търговско приватизационно отделение на ВКС , завършило с прецаквателно за купувачите, и красиво за приватизаторите - Решение № 44 от 14.07. 2017 г. по това търговско дело № 1204 от 2011 г., Стойността на трите имота по тези дела, с които приватизаторите с помощта на съдийките са измамили купувачите е към един милион лева към датата на решенията . Оле, мале, положението става нетърпимо и ВКС със свое ТЪЛКУВАТЕЛНО РЕШЕНИЕ № 3 / 2013 ОТ 15.11.2013 г. ПО ТЪЛКУВАТЕЛНО ДЕЛО № 3 ОТ 2013 Г. НА ОСГТК НА ВКС (прието с мнозинството на „НЕприватизационните” граждански съдии в него) решава, че е правилна практиката на гражданските съдийки, а именно, че договорите за продажбите на имотите са валидни и без да има решения на общите събрания на приватизаторите, но това е след дъжд качулка . Приватизационите търговски съдийки, вече са прецакали с предно сочените свои три решения трима купувачи и са облагодетелствували трима нагли приватизатори . Така се правят пари и „евтини” имоти в полза на върховните касационни съдийките от приватизационите търговски състави . Бай Лозан и той е от приватизаторската компания, та няма нищо случайно . Както казвате, нека се дърпат тези тарикат-тарикатещи тарикати и тарикатки, тамън народът ще се отврати окончателно от тях .
21
Нали помните, че едно време, имаше разследвания как се било лобирало някоя да стане върховна съдийка . ЕЙ, ТАКА ! С командировка и ставаш търговска върховна съдийка , за да защитаваш служебно приватизатори крадци ! Другите са балами и ходят по конкурси, защитничките във ВКС на ПРИВАТИЗАТОРИТЕ, стават върховни съдийки по ВТОРИЯ НАЧИН, като Главатарят на ВКС си ги командирова от някой по-долен съд ! Дали са безплатни тези командировки, кой , кой да ни каже? БАЙ ЛОЗАН МЪЛЧИ И ПОДСМИВА СЕ ДАЖЕ ! Ислямската държава одавна победи у нас . Направи си ог- ромен брой хареми . Пълна харемизация на съдийската част от съдебната част от държавата. ВКС всъщност е кодовото наименование на Високо-Квали- фициран Сарай , т.е. - харем, действащ под прикритието, на действуващия под прикритието на юридическото лице със същото наменование правораздавателен орган, който постоянно, по един тарикатски, но противо-конституционен начин (натресен ни от чуждите ислямистки служби), се пълни със постоянно обновяваща се свежа женска плът . От 72 (седемдесет и два) броя граждански и търговски съ- дии , 58 (петдесет и осем) от тях са жени и само 14 (четири- надесет) са мъже, с един султан (или султанат, то е все едно) над всички тях . Точно такова е съотношението жени / мъже в харемите на ислямистките държави . 58 наложнички, или заложнички (не знаем каква е разлика- та межу двете думи), 14 броя, щъкащи край тях създания от мъжки пол, които ги обучават на нуждите на султана(-та) . Сега разбрахте, защо в този ни писмен акт, за заемащите съдийската длъжност човешки създания си служим с жен- ския род на думата – „съдийки” . ( Мъже няма !) Още по-харемиризирано е положението например в Мон- танския Окръжен съд – 6 : 0 (жест на нула) в полза на же- ните . Същото е това катастрофално за мъжете съотношително положение във всичките съдилища в страната . - А как става номерът с харемизацията на Върховния харем и постояния приток в него на свежа женска плът, с такива „перфектни” юридически и граматически познания, та чак децата от втори-трети клас са в потрес от актовете на ИВСС, с които той е констатирвал колосалното празног- лавие и пълната непригодност (недееспособност) на някои от тези прелестни създания ? - С командировки ! - Командировката му е майката ! УВАЖАЕМА Г-ЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ , Тъй като Парламентът не е предвиден да работи само с половината си депутати , другага половина избягаха, кое- то напълно затормозява работата на този най-висш и осно- вен държавен орган : Молим да ни командировате (30-40 човека) за работа като депутати в Народното събрание ! Сама виждате, какви комплексни качества притежаваме и с наша помощ Парламентът бързо ще дръпне напред , и ще си приема законите качествено и в срок ! Ние сме общински съветнички, имаме правото да използ- ваме местната законодателна власт, така, че може да ни командировате на едно по-високо ниво на упот- ребление на народната законодателна власт – цен- тралната такава . УСЕЩАМЕ, ЧЕ ИСКАТЕ, ДА УДОВОЛЕТВОРИТЕ МОЛБАТА НИ, АМА НЕ МОЖЕТЕ ! Конституцията не е предвидила и не позволява такъв „ко- мандировачен” начин (способ) за сдобиване с правото да бъде използвана принадлежащаща на суверена (народа) (централна) законодателна негова власт . - Ами тя не е предвидила и не позволява и такъв „команди- ровачен” начин (способ) за сдобиване с правото да бъде използвана принадлежащаща на суверена (народа) вър- ховна-съдебна негова власт . - Но точно по такъв узурпационен начин са се сдобили с правото да я използват три-четвърти от върховните съдий- ки, които са станали такива през последните десет години, поради, която фактическа узурпация на тази част от нашата власт и поради, която брутална дискриминация на мъжете, Ви обещаваме мощни и безкрайни протести с палатки, с басейни, яхти, таксита, магарета, мулета, бикове, расо- ви коне , кучета и котки, тигри и лъвове от мъжки пол до падането на този узурпационен модел, за кражбата на нашата съдебна власт и за връчването й все в женски ръце . Като от командированите да се сдобиват с върховната ка- сационна длъжност човешки създания, ДЕВЕТДЕСЕТ про- цента от тях са от женски пол и само десет процента са от мъжки пол . Така се осигурява постоянния приток на свежа женска юри- дическа плът във върховния харем . Главатарите на ВКС са все мъже и те си командироват на върховните съдийски длъжности все жени . Тези Върховни Главатари надали биха си „дръпнали” за съдийки жени, които не споделят мирогледа и щенията на върховните Главатари . И тези жени в знак на благодарност служат първо на миро- гледа и щенията на върховните Главатари, като например - печелят СЛУЖЕБНО делата на приватизаторските и други актуални в съответния момент сили, и чак след като свър- шат всичко това, АКО ИЗОБЩО МОГАТ, служат и на зако- на .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21321
архив

Идеалният мъж винаги е женен за друга жена.

няма нови новини
Днес: 198
hot
най-четени новини в момента
сега
3465
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ВНИМАНИЕ! Това са симптомите за недостиг на витамин Д
x