СКАНДАЛЪТ Е БРУТАЛЕН: Не е само Дебора! Банди стрижат и шантажират млади момичета в Стара Загора - извергът Георги имал колекция от голи снимки на "жертви" (ВИДЕО)

ТОП НОВИНАТА

СКАНДАЛЪТ Е БРУТАЛЕН: Не е само Дебора! Банди стрижат и шантажират млади момичета в Стара Загора - извергът Георги имал колекция от голи снимки на "жертви" (ВИДЕО)

749928
на 02.08.2023
СКАНДАЛЪТ Е БРУТАЛЕН: Не е само Дебора! Банди стрижат и шантажират млади момичета в Стара Загора - извергът Георги имал колекция от голи снимки на жертви (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Какво се случва в Стара Загора? Градът под Аязмото крие зловещи тайни! 

препоръчано

Извращението над 18-годишната Дебора не е единичен случай, а точно обратното - в последните години местни банди се гаврят с млади момичета. За бруталните извращение се осмели да говори Божидара Овчарова, една от местните миски, в емоционално видео в Тик-ток.

Момичето разказа, че и друг път е правила видеа за нередностите, които се случват в града, но те са били докладвани и сваляни от мрежата. 

"Тове е първият случай, за който разбирате вие, но не е първият в историята на този комплексиран град. Сюжетната линия от 2015 г. насам е - голи снимки, остригване, побой, а след това и публично линчуване. Знаете ли още колко момичета има? Защо трябваше да се стигне до тук, за да започне да се говори за това?

Не се учудих, когато чух цялата история - това е типично по старозагорски. Въпросното момче (Георги - б.р.) е един от най-големите колекционери на голи момичета в Стара Загора. По думите на Божидара кадрите, предимно голи снимки на момичетата, се разпространявали в канали в "Телеграм". 

Блондинката обаче е критична и към младите момичета в града, които са издигнали в култ местните охранители. 

"Кой ги създава всички тия изроди ли? Ами ние - жените, най-вече. В Стара Загора постижението на живота ти е да си с охрана - недостижима си, ако гаджето ти е охрана. Те са най-високо в пирамидата, богомопазани. Знаете ли колко остригани, пребити има, за които няма да разберете, защото не са толкова фрапантни, но са отвратителни. Това е гибелта на цяло едно поколение", изригна бившата миска. 

Вижте разкритията й във видеото:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 10 май - Овните да внимават в отношенията с близки и познати, неприятна новина ще ядоса Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 10 май - Овните да внимават в отношенията с близки и познати, неприятна новина ще ядоса Водолеите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Мария Габриел проговори защо не е в евролистата на ГЕРБ и дали е обидена заради проваленото й премиерстване (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Мария Габриел проговори защо не е в евролистата на ГЕРБ и дали е обидена заради проваленото й премиерстване (ВИДЕО)
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК