СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Ето още едно доказателство, че Лена Бориславова лъже...

Акценти

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Ето още едно доказателство, че Лена Бориславова лъже...

364011
на 03.09.2024
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Ето още едно доказателство, че Лена Бориславова лъже...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандалите в редиците на ППДБ се разпалиха още повече след снощното интервю на Лена Бориславова при Цветанка Ризова. Любимката на Кирил Петков влезе в ролята на ментор и се опита да овладее напрегната ситуация между коалиционните партньори, но вместо това се случи точно обратното.

препоръчано

Тази сутрин общинският съветник от ДБ и актьор Веселин Калановски се обърна в социалните мрежи към Лена Бориславова по повод драмите в ППДБ преди изборите, и обясни как твърденията й, че вече има "договорен драф" между партиите, не отговарят на истината. 

Адвокат Методи Лалов, който пък е бивш общински съветник на "Да, България", пък директно обвини Бориславова в лъжа. 

Ето какво написа той в социалната мрежа:

"Ето още едно доказателство за това, че Лена Бориславова лъже. И не говоря за фалшиви документи за напускането на Сдружение "Корал" от Кирил Петков. Имам предвид за наличието на финализиран проект за коалиционно споразумение между ПП и ДБ от две седмици.

Че такова няма потвърди и Стела Николова преди три дни и други от "Да, България", които днес са притеснени за депутатските си местенца.

Интересното е, че Лена Бориславова е разобличена от Веселин Калановски, който говори с моите думи от преди три години. Днес той се оплаква от същото, заради което бях изключен от "Да, България". Преди три години, когато изисквах от Иванов, Мирчев и Цонева ясни правила, ясни критерии за избор на кандидати за публични постове, прозрачност и отчетност от партийното ръководство, бях обявен за враг, включително от актьора-политик, с когото бяхме общински съветници в СОС.

Не зная кога Калановски играе роля, днес или тогава, но ако лупингите в актьорството са търсени, то в политиката са крайно нежелани.

От "Да, България" днес станаха жертви на своята безпринципност - спомнете си моето изключване като реваншистка реакция за това, че се разграничих от партийното домашно насилие и подадох оставка като председател на групата на ДБ в СОС и я напуснах; спомнете си номинирането на Терзиев за кмет; спомнете си подадените по мое искане оставки от Иванов, Цонева и Мирчев, които обаче не се случиха реално тогава; спомнете си сглобката с ГЕРБ и ДПС...

Лена лъже, Калановски прави ценностни лупинги. Извинение, каквото изисква сега Калановски, няма да чуете и от двамата. Политици-актьори и бизнес-политици, сър".

Днес до края на деня се очаква от "Да, България" окончателно да обявят дали коалицията ще запази настоящия си състав или ще я напуснат. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК