СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Кмет на БСП си построил палат с европари (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Кмет на БСП си построил палат с европари (СНИМКИ)

276078
на 04.05.2019
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Кмет на БСП си построил палат с европари (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Скандалът около къщите за гости, построени с европари, се разраства с всеки изминал ден. Поредният партиен функционер от БСП, облажил се от програмата, е кметът на Хаджидимово Людмил Терзиев.

препоръчано

Всъщност собственик на имота, който функционира като СПА хотел, е оп документи дъщерята на кмета. Терзиев е независим градоначалник, но подкрепен от партията на Корнелия Нинова и се славел като неин любимец. 

По-интересното е, че въпросният луксозен палат първо не е къща за гости и не на последно не е селска, тъй като се извизява в град Хаджидимово. Кой и как е разрешил да се построи СПА хотел с европари, предназначени за къщи за гости, ще проверят правоохранителните органи. 

След избухването на скандала с неправомерно усвоените евросредства, главният прокурор Сотир Цацаров разпореди да се направи проверка на всички къщи за гости, без значение дали мониторинговия доклад е приключил. 

"Къщичката на дъщерята на особено приближения и любим на Корнела кмет от БСП на Хаджидимово, финансирана с европари. Корнела винаги отсяда там, когато е в района", написа по повод поредния скандал политологът и журналист Антон Тодоров, който разкри случая. 

Припомняме, че агенция ПИК първа разкри, че и семейството на Елена Йончева си е направило три къщи за гости на стойност близо 400 хиляди лева. От финансовите отчети става ясно, че те не са функционирали като такива, а съседи признават, че често са виждали новоизлюпената социалистка да си почива там. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК