Вход
София
Времето в София 6 o C

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! ВМРО няма да подкрепи Истанбулската конвенция в парламента

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! ВМРО няма да подкрепи Истанбулската конвенция в парламента

на 03.01.2018
18867
14
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! ВМРО няма да подкрепи Истанбулската конвенция в парламента
Автор: ПИК
03.01.2018
14
18867

ВМРО няма да подкрепи в пленарна зала Истанбулската конвенция. Това става ясно от думите на депутатът от партията на Красимир Каракачанов, Александър Сиди. Патриотът е категоричен, че те няма да дадат своя глас, ако конвенцията стигне до гласуване в пленарна зала. 

СКАНДАЛ! ВМРО аламира: Международни лобита натискат България да узаконим „третия пол“

СКАНДАЛ! ВМРО аламира: Международни лобита натискат България да узаконим „третия пол“

Под хуманното, защитаващо правата на хората заглавие...

на 27.12.2017

"ГЕРБ ще трябва да търсят своята подкрепа, която няма как да намерят при нас, каза той. В крайна сметка ГЕРБ е по-голямата политическа сила, която има своя дневен ред. Ние сме коалиция, не сме една единствена партия, така че всяка партия има право да задава своите приоритети, съответно да се намери баланс в тези приоритети. Да, ние сме твърдо против Истанбулската конвенция, защото при нея има доста сериозни, спорни теми. Тя не е приета от много европейски държава. Не виждам смисъл ние да бързаме и да бъдем, както често го правим – по-католици и от папата, заяви Сиди пред БНР.

 

Сподели:
свързани новини
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Валери Симеонов: 8 от министрите гласуваха против  Истанбулската конвенция ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Валери Симеонов: 8 от министрите гласуваха против Истанбулската конвенция
8 от министрите гласуваха против Истанбулската конвенция....
на 03.01.2018
Напиши коментар »
(14)
1
на.лицата обрали народ и държава: Гумен Грипен, Рафалов (Фатмака фърчило), КрадНелия СлаНинова (Импексовата миризлива курабия), СерГея (СС Момата), Драгалевския Мангал (Мавъра), Прокобата, двата му пудела, Гнома и Рада дълбаката, Делян (Шише), Чалмата (Карамърда). ..................................................................................................................................................... ГД.БОЕЦ издаваме настоящата Заповед на основание чл.12а, чл.103, чл.105, чл.321, чл.321а, чл.322 и чл.26 от НК. ..................................................................................................................................................... За.това,че в условията на продължаващо престъпление с изключителна наглост и жестокост ограбват българският народ и превърнаха държавата ни в най-корумпираната и бедна страна в Европа. Стотици селища са превърнати в гробища, десетки градове в сенки, цели региони са обезлюдени и съсипани, милиони българи са прокудени от родината им заради мизерията и зверската корупция. Други милиони българи все още живеещи в България са доведени до отчаяние и безизходица. Заради репресиите спрямо будните и непримирими. Заради това, че превърнаха държават ни в кочина. Заради откраднатите милиарди, заради съсипаните човешки съдби и смачканите мечти и надежди на един цял народ! Заповедта да се приведе в изпълнение от членовете на БОЕЦ. Влиза в сила от 01.01.2018г. Да се използват всики възможни методи и средства за установяване на местонахождението и задържането на лицата. Всички сили и ресурс на организацията да се фокусират върху изпълнението на задачата.. Да се разпространи чрез достъпните независими медии до всеки български гражданин. На основание настоящата Заповед ВСЕКИ БЪЛГАРИН има право да задържи обявените за издирване и арест лица, както и да потърси съдействие от други граждани за извършване на гражданският арест. Без страх, без милост и без прошка. Гражданите останахме единствената сила, която може да се изправи срещу мафията и да си върнем държавата. ..................................................................................................................................................... 30.12.2017г. БОЕЦ - България Обединена с Една Цел
2
Ние БСПдирастите на миризливата курабия Сланинова, сме длъжни да подкрепим това решение на левите от ПЕС! Рада дълбоката от партията на Гнома също ще подкрепят Гей-парадите..
3
ГЕРБ са продажна и крадлива пасмина. Унищожиха собствения си народ, тръгнали да подкрепят гейове и гейбракова, алоуууууу... да не би и вие да сте латентни гейове???
4
Бойко Борисов кой пол е подкрепил?
5
ГЕРБ са ясни за тях е важно потупване по рамото. Но патриотите продадоха основните си принципи. Ще ли да гласуват против ала бала за наивници.
6
Абсолютен гръм от ясно небе удари управляващите веднага след Коледните празници. Оказа се, че активи на Бойко Борисов в САЩ, и в няколко офшорни зони, са блокирани по силата на новата „изпълнителна заповед“ на Доналд Тръмп, във връзка с изпълнението на закона „Магнитски“. Според нашите данни, в момента Бойко е с блокирани $1,3 млрд. авоари на територията на САЩ (основно щата Делауеър, ползван като зона освободена от данъци), както и други 800 млн. в офшорки, които имат подписано споразумение със САЩ да прилагат разпорежданията по закона „Магнитски“. С 2,1 млрд. замразени, Бойко не знае на кой свят е, а герберите се надяват да не колабира психически, което би довело до разпад на правителството. Законът „Магнитски“ беше приет, след убийството в затвора на руския адвокат Сергей Магнитски. Тогава САЩ приеха регулацията, която позволява за се замразяват и конфискуват пари на лица, замесени в престъпна дейност, корупция и потъпкване на човешките права. Най-вероятно, парите на Бойко са докладвани като такива от Цветан Василев, който подаде молба за закрила по закона „Магнитски“. Още информация на линка по-долу. -------- http://www.alarmanews.com/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%BC%D0%BF-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0-21-%D0%BC%D0%BB%D1%80%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE/
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Новата година започва със скок в цената на основни стоки и услуги. Причината - драстичното поскъпване на тока за бизнеса от 1 февруари. Бизнесът е сериозно притеснен и най-вече фирмите, които произвеждат мляко, месо, яйца, хляб, отбелязва НТВ. Към момента те плащат средно около 70 лева за мегават. От следващия месец обаче цената се увеличава – с между 30 и 60%. Сега вариантите са два, твърдят от бизнеса. Първият е да се съкращават разходи, а вторият – да скачат цените. Средно с около 5 на сто ще поскъпнат продуктите в потребителската кошница. Бизнесът припомня, че с новата година се увеличи и цената на природния газ. Предварителните сметки показват, че месните продукти ще поскъпнат средно с около 5%. Увеличение се очаква и при млечните продукти. Търговците на електроенергия обаче са категорични - цените на тока са скочили в цяла Европа с около 30%. Причината - по-високо потребление. ИНФЛАЦИЯТА ИЗЯДЕ ГРЪМКО ОБЯВЕНИТЕ УВЕЛИЧЕНИЯ НА ПЕНСИИТЕ НА 100 ЕВРО И ЗАПЛАТИ 250 ЕВРО. БЛАГОДАРИМ ТИ ТИКВА, ПРОКЛЕТ ДА СИ БЪЛГАР0УБИЕЦО!
9
КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ, ЗА ДА СЕ СЪБУДИШ, БЕДНИ МИ НАРОДЕ. ЦЕНИТЕ НА ОСНОВНИ СТОКИ И УСЛУГИ РАСТАТ, ДОХОДИТЕ НИ СА АФРИКАНСКИ, ЕВРОГЕЙЦИТЕ ИДВАТ ТУК ЗА ДА ОТПОЧИНАТ. НЯКОЙ ПИТА ЛИ НИ ИСКАМЕ ЛИ ТРЕТИ ПОЛ, ИСКАМЕ ЛИ ДА ОБЯСНЯВАМЕ НА ДЕЦАТА СИ, ЧЕ ТОВА Е НЕЩО СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНО!!! ОТ УТРЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ МАСОВИ НЕДОВОЛСТВА. ВКЛЮВАЙТЕ СЕ АКТИВНО, НЕЗАВИСИМО КОИ НЕДОВОЛСТВАТ - ЗЕЛЕНИ, СИНИ, ЧЕРВЕНИ ИЛИ ЛИЛАВИ. ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ ВСИЧКИ СРЕЩУ КРАДЛИВОТО МУТРОКОМУНИСТИЧЕСО ПРАВИТЕЛСТВО. Грабвайте тоягите и излизайте. С камъни и дърве трябва да се измете тази държава от боклука, който е в парламента, в правителството и на служба във всички възлови места на държавата. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ЯВНИЯ ГЕНОЦИД, МИЗЕРИЯТА И НАГЛОСТТА НА МАФИЯТА ГЕРБ. НАРЕЧЕТЕ ГО КАКТО ИСКАТЕ - ВЪСТАНИЕ, РЕВОЛЮЦИЯ ИЛИ ДОРИ ИЗБИВАНЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ТОВА Е СПАСЕНИЕТО! ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ, НОВ РЕД И МОРАЛ С БЕЗПОЩАДНИ ЗАКОНИ. И НОВО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ СЛЕД КАТО СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ МРЪСНАТА СГАН, КОЯТО НИ Е ПОРОБИЛА В МОМЕНТА!!!
10
Освен като корумпирани, Уикипедия ни отбелязва и като най-бедната страна-членка на Европейския съюз България вече официално има страница на корупцията в Уикипедия. Световната електронна енциклопедия е направила страницата, в която обяснява каква е корупцията в България, а илюстрацията е на българското знаме. ЛИНК: ............... https://en.wikipedia.org/wiki/Corruption_in_Bulgaria
11
ДАНО ДО ВМРО ЗАСТАНАТ И ДРУГИТЕ ПАРТИЙ И ТАЗИ ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ МИНЕ . ДАНО .
12
Какъв Боец си като искаш да ''Арестуваш" законно избрано Правителство да не би да Е след Деветосептемврийско безвремие.....Боец.Боец със Пожарникарски маркуч във Тесен ----ц........дръж здраво Суджука,че и него ще изпуснеш и ще останеш ВАЛАТ-голодомор......само това ще те вразуми,няма вече мандри няма и овце и по-често ще посещаваш Женски пазар да търсиш нещо за ручане.......А сучайно да ПОМНИШ КОЙ ни докара до това ПОЛОЖЕНИЕ А Боец със тесен –--ц......
13
За подкрепящите конвенцията – изпълнение на турския еничарски оркестър „Мехтер“ на Червения площад в Москва – https://www.youtube.com/watch?v=881eEv8b51o
14
Референдум! Глас народен - глас Божи! Другото е ала-бала. Уж има министри и депутати против, но ще извъртят някой номер и ще ни пробутат и това безумие.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Разминават се двама мъже на паркова алея и единият внезапно казва:
- Извинете, случайно да знаете как се връзва вратовръзка?
- Ами, да. Знам.
- Искам да ви помоля да ми вържете вратовръзката, че аз така и не се научих!
- Няма проблем. Легнете на пейката!
- Защо, прав не може ли?
- Не. Аз работя в погребално бюро и само така мога.

няма нови новини
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
сега
2096
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Волен Сидеров проговаря ексклузивно - какво ще е бъдещето на обединените патриоти, съюза му с Николай Бареков и отношенията с Бойко Борисов (ОБНОВЕНА)
x
СИЛНА ВЯРА! Честваният днес светия е направил нещо уникално
x