Вход
София
Времето в София -2 o C

СКАНДАЛ В ПИК: Банкерът-беглец Цветан Василев овладя ВКС - спонсорира сбирка на Лозан Панов чрез "Боец". Бащата на фалшивите новини Арман Бабикян плътно зад овъртоления в афери върховен съдия (СНИМКИ)

СКАНДАЛ В ПИК: Банкерът-беглец Цветан Василев овладя ВКС - спонсорира сбирка на Лозан Панов чрез "Боец". Бащата на фалшивите новини Арман Бабикян плътно зад овъртоления в афери върховен съдия (СНИМКИ)

на 17.04.2019
41168
30
СКАНДАЛ В ПИК: Банкерът-беглец Цветан Василев овладя ВКС - спонсорира сбирка на Лозан Панов чрез "Боец". Бащата на фалшивите новини Арман Бабикян плътно зад овъртоления в афери върховен съдия (СНИМКИ)
Автор: ПИК
17.04.2019
30
41168

Омотаният в "Кумгейт" и имотни афери чрез жена си председател на Върховния касационен съд Лозан Панов е в тясно съдружите с банкера-беглец Цветан Василев и бащата на фалшивите новини и сайтове Арман Бабикян.

Това лъсна по време на сбирка, на която върховният съдия, заклел се да служи с истината на държавата и Темида, сравни България с нацистка Германия. Събитието бе организирано и платено от подчинената на грабителя на 3,5 млрд. лева от българските данъкоплатци чрез фалита на КТБ Василев организация "Боец". Същото движение стои зад всички платени протести срещу властта в опит за бъде свалено легитимното избраното правителство през последните години, за което ПИК информира многократно. "Боец" само преди седмица бяха пуснали рецидивисти с дълги досиета в полицията да замерят сградата на Министерски съвет и униформените. 

Оскандаленият Панов, онзи с евтиното "бунгало" на морето, онзи с кумовете от "Артекс", се прегърна топло и приятелски с шефа на "Боец" Георги Георгиев, който сам признава, че е на къса верижка на Цветан Василев, с когото се снима с гордост в Белград, където банкерът се укрива. Днес пък насъскваше върховния съдия да плюе България през присъдружните им магистрати и неправителствени структури, които също се издържат от подобни канали. 

Лозан Панов застана и до човека, който разпространява фалшивите новини у нас - Арман Бабикян, за чиито словесни изстъпления, включващи и лъжливи публикации за смъртта на известни личности, ПИК многократно е съобщавала. 

Изправен като по поръчка до рекламните платна на простерърите от "Правосъдие за всеки" и въпросното НПО "Боец", Лозан Панов трябваше уж да изнесе реч по повод 140 години от приемането на Търновската конституция. Припомняме, че вчера той се уплаши и не се присъедини към държавниците на честванията във Велико Търново, където бяха политици и магистрати, но и медии, които не спират да го питат кога ще подаде оставката си заради аферите, в които бе уличен.

Вероятно компанията на бащата на фалшивите новини и подчинения на Цветан Василев е по-приемлива и близка за него. А явно е имал и поставена задача - вместо да говори за законите, да ги руши и плюе. 

Голяма част от поредната политическа реч на Панов бе посветена на аналогии между действията на фашистите в Германия при управлението на Адолф Хитлер и съвременна България.

Овъртоленият в афери съдия си позволи дори обвини европейските институции, че имат лицемерно отношение към българските власти. Заради подкрепата на Брюксел за отпадане на Мониторинговия механизъм над България, председателят на ВКС достигна до извода, че ЕК практически помагала за настаняване на фашисткия модел у нас. 

"Лицемерното в отношенията с европейските партньори постепенно създаде условия у нас да се изродят основни принципи, върху които се изгражда демокрацията... Няма определена мярка, но събитията в България в последните години напомнят исторически контекст, в който се е развил националсоциализмът", каза Панов и продължи провокациите към държавността с думите: "...за съжаление онзи европейски елит, който направи през 2007 г. политическия компромис с приема на България в ЕС, считаше, че страни като България могат лесно и с помощ отвън да преодолеят тежката наследственост на тоталитарния режим - васален на Съветския съюз, и организирано криминален преход. И по тази причина не предвидиха реални санкции."

Очаквано и в пълен синхрон с политическите изказвания на проваления бивш правосъден министър и лидер на "Да, България" Христо Иванов, Лозан Панов също нападна главния прокурор Сотир Цацаров. Панов повтори "опорните точки", които Иванов лансирани от години в медиите на подсъдими олигарси, които се стремят да бутнат властта, за да продължат да дерибействат, вместо да отговарят пред Темида за изстъпленията и кражбите си.

Впечатление направи, че на няколко пъти при четенето на речта си, а и по-късно при отговори на въпроси, Панов демонстрира изключително голямо презрение към съдийската общност. От думите на председателя на ВКС се разбра, че той е недоволен от отказа на мнозинството от съдиите да подкрепят неговите политически акции и да съучастват в действия, уронващи престижа на съдебната власт.

За естеството на форума говори и един от въпросите, които му бе зададен от един от присъстващите, а именно – дали Лозан Панов е готов да оглави нов политически проект. Председателят на ВКС отговори, че се надява да изкара до край мандата си, освен, ако не се стигне до преждевременното му отстраняване заради системни нарушения.

Развоя на самото събитие показа, че организаторите са преследвали именно тази цел – оставането на Панов начело на Съдийската колегия на ВСС и на ВКС. Още повече, че организирането на форума се случи, непосредствено след разкритията за закупуването от самия Панов и от съпругата му на имоти на цени в пъти по-ниски от реалните, включително и огромен апартамент от кумовете им от строителната фирма на властта "Артекс".

След края на форума, Панов остана в залата и в продължение на 15-минути разговаряше приятелски с един от най-доверените хора на Цветан Василев в медийните среди у нас – авторката на множество интервюта с банкера беглец Люба Кулезич. Тя свойски се целуна и с Бабикян, като обстановката в залата между Панов, Кулезич, Георгиев и Бабикян очевидно бе доста задушевна.

Час по-рано известният с близостта си до Василев – Георги Георгиев от "Боец" обяви, че организацията, чиято основна цел е да защитава интереса на основния подсъдим за фалита на КТБ, щяла да издига кандидат за главен прокурор. Сред спряганите имена са Лозан Панов и Бойко Атанасов.

Видно от снимките на самите организатори във фейсбук обаче, събитието не се радваше на никаква подкрепа и залата бе полупразна. Повече от половината участници не се появиха и дори медиите на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев не се осмелиха да дойдат и да се озоват в една компания в бащата на фалшивите новини Арман Бабикян и подчинените на Цветан Василев "Боец".

Явно такива скрупули няма единствено овъртоления в афери висш магистрат Лозан Панов, който окончателно отне надеждата на българите за справедливо правосъдие и безпристрасност на Темида и оставката му вече се иска настоятелно от обществото, а за проверка на действията му зоват и колегите му от Висшия съдебен съвет. 

Върховният съдия Лозан Панов рекламира анархичното движение на банкера-беглец Цветан Василев "Боец"

На първия ред в полупразната зала са Лозан Панов, шефъ на "Боец" и бащата на фалшивите новини Арман Бабикян  

Лозан Панов до подчинения на Цветан Василев Георги Георгиев (вдясно)

Лозан Панов приготвя речта си, която чете пред празна зала

Бащата на фалшивите новини Арман Бабикян в гореща целувка с Люба Кулезич, която също взима постоянно интервюта от избягалия след фалбита на КТБ и загубените 3,5 млрд. лв. на българите банкер Цветан Василев 

Сподели:
Напиши коментар »
(30)
1
https://www.youtube.com/watch?v=66FOslwL8Vw
2
дpис останаха 1 файтон тивки да ви вярват :):) и дано е така както сте написали де :)
3
Да вземат да ви осъдят .Двете ПРОТИВ Бабикян НО сте сиамски близнаци..
4
Беглеца иска Радев да въведе служебен кабинет и Панов и Корнела да си развеят и изперат кирливите ризи и за три месеца да откраднат парите и изгладят далаверите .Бабикян си е трол още по рождение и мрази тори себе си ..то му личи че живее на инат .
5
Много са ми забавни PIKльовците.Колкото и глупости да пишат, ефекта е никакъв.ГЕЙберастите си отиват.Шубето е голям страх.Вече се чудят кой да извадят от политическата морга, и нафталина, за да съберат повече гласове....хахаха, ЧАО ТИКВО, ЧАО ПЪПЕШ, ЧАО ШАЙКА БОКЛУЦИ.
6
Че не разбрах кой е автор на фалшиви новини!
7
Панов може и да не е цвете, но за пълзящата диктатура ко не е прав, примери колкото щете.
8
брей тез червени мързеливи безработни тролове от сутринта са узурпирали ПИК ..и драскат простотии ..и какво печелят от това ..трудно ми е да разбера
9
Само гнусен и миризлив Пелераст като Ян Бибиткян, може да целуне Хуpвализич, Гнома, Пинокио и останалите около Рада Дълбоката и Пинокиа с Дикофф и Лизич на повикване, са не по малко гнусни от Клепоухия, Барсала и бившата крадлива кучка Ел Йо на СС Момата!!
10
"Аферите" на Панов май са само в главата на дебелогъзия надялко.
11
Днес аз Катюша водих протеста пред БНТ заедно със собственика на този сайт и неговата редакция!!! Поискахме оставката на Хасковския Каун и на ИМПЕКСовата барсала!!! Показахме че сме много и сме силни!!!! ПОБЕДА
12
С мой приятел тръгнахме с кола за протеста в 9.30 часа от Бургас. Не успяхме да стигнем на време тъй като протеста завърши в 13.50 часа. Гледах го на телефона си. Видях Heдялкo, две служителки от фирмата му , възрастно семейство мъж и жена, както и още един, който говореше нещо за евреите , а не срещу Радев. Да не забравя, имаше и микрофон. Обидно ми беше тези хиляди хора да стоят отвън пред БНТ като даракчийски магарета и да чакат Koкo да ги приеме. Накрая Koкo реши да приеме Heдялкo . Бързо го изрита. Той излезе заброжен, но не беше бит, нито пък eбaн. Беловласото семейство беше нахъсано, останалите няколко десетки хиляди - също. Шестият присъстващ не спираше да говори за евреите, дори на изключен микрофон. Искрено съжалявам , че не взех участие в този грандиозен протест. Heдялкoвитe протести са винаги такива. На връщане чух по радио “K-2”, че Радев също гледал протеста. Даже споделил с близки до него, че тази вечер е възможно да подаде оставка. Съпругата на Радев също намекнала във Фейса , че това вероятно ще се случи, макар рейтингът на президента да е бил винаги над два пъти по висок от този на Пyнтa Мapaтa от Банкя. Питам, кой друг собственик на сайт и на една книжарница може да свали президент на държавата ? Никой, разбира се, освен Heдялкo. Това че, нито една друга медия, нито един друг журналист не подкрепиха този протест няма значение. ПИК се чете от 900 000 човека месечно , според Гугъл. Тези хора са приятели на Heдялкo и не малка част от тях днес уважиха поканата му да протестират срещу генерал-майор Румен Радев. Аз съм един от тях. Поздравявам Heдялкo. Пожелавам му всяка седмица да прави такива протести, защото друг начин да се окепази тотално няма.
13
ТРИМАТА ЗЛОБНИ ГЛУПЕНДЕРИ ХАДЖИГЕНОВ ,МИНЕКОВ И БАБИКЯН ,ГОГО ВИДИНСКИ ЛЮБИЦА ЛИФТИНГА НЯМА ГО САМО ЦЪРВУЛА ДИКО КУКАТА, ЕТО ТОВА Е МАТРИАЛА СРЕЩУ БОЙКО ! ИВАНЧО ЙОТАТА,ВАРЛААМА ,СЕЛЯМСЪЗА, МИЧО БЕЙЗАДЕТО И КИЦА СЪБЧОВАТА ,НАМЕРИЛИ ОЩЕ 20 ЖЪЛТОПАВЕТНИ МУНЧОВЦИ ДА СВАЛЯТ БОЙКО!
14
Манолев току-що подаде оставка пред премиера и онази статия за него отиде в историята. Не пишете минуси защото е истина. Онлайн вестниците на секундата го отразиха!
15
А бе ПИК и как се казва този сайт на Бабикян та да го четем и сверяваме истината.
16
Катерушке, няколко пъти съм те хващал, че не си в час.Крайно време е да разбереш, че така наречения от тебе "КАУН"е от с.Славяни и хората го харесват повече от тиквите расли из Шопско.
17
На банкерската хранилка - аз,ти ,той,тя, ние вие те.....
18
Лозан Панов: „Мpaĸoбecнитe вpeмeнa в бългapcĸoтo пpaвocъдиe тeпъpвa пpeдcтoят. Главният прокурор Coтиp Цaцapoв вeчe ce e пpицeлил в ĸpecлoтo нa глaвния cъдeбeн инcпeĸтop. Taзи инcтитyция щe ce пpeвъpнe в пopeднoтo cpeдищe нa oлигapxични интepecи, ĸaĸтo cтaнa c пpoĸypaтypaтa. Cпиcъци нa вpaгoвe и пpeдaтeли виcят пo вecтницитe, ĸceнoфoбиятa и oмpaзaтa ce пpeвъpнaxa в нaциoнaлнa пoлитиĸa.“ „Cтaвaмe cвидeтeли нa oжecтoчeнa бopбa зa пълнoтo пoдчинявaнe нa cъдa, нo имa мaгиcтpaти, ĸoитo вce oщe зaщитaвaт чecттa нa тoгaтa. Bъв BСС oбaчe тoзи пpoцec въpви ĸъм пpиĸлючвaнe. Hиĸoй нe мoжe дa ĸaжe ĸoгa зaгивa eднa пpaвoвa дъpжвa. Ho cъбитиятa в Бългapия oт пocлeднитe гoдини ми нaпoмнят cитyaциятa, в ĸoятo ce e paзвил нaциoнaлcoциaлизмът.“ „Bъpxoвeнcтвoтo нa зaĸoнa и paздeлeниeтo нa влacтитe ca cилнo ĸoмпpoмeнтиpaни. Нa ĸлючoви пoзиции ca xopa c ĸoнфлиĸт нa интepecи, който не искат да имат нищо общо със съседите си и за това си купуват oтдeлeн acaнcьop, мaĸap фopмaлнo дa ca изpaзитeли нa нapoднaтa вoля.“, каза Панов по повод последния скандал с имоти на политици, купени на цени под пазарната стойност.“ – 17.04.2019 г. www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/04/17/3421016_lozan_panov_s_cacarov_kato_glaven_inspektor/?ref=home_main_news
19
Г-н Цветан Цветанов: „Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже.“ ++ Г-н Бойко Борисов: „Как може да каже такова нещо, че няма кой да го накаже. Може да го накаже Господ, могат да го накажат хората, мога да го накажа и аз.“ ++ Г-н Бойко Борисов много ясно и много категорично не споменава сред тези, които могат да накажат г-н Цветанов, нито съда, нито прокуратурата, нито КПКОНПИ, защото шефовете им, като г-н Сотир Цацаров (член на БКП от казармата) и г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училище от Симеоново), са лично назначени от ГЕРБ и ДПС и няма как да накажат, по какъвто е да е бил начин, както г-н Цветан Цветанов, така също и г-н Бойко Борисов, г-н Делян Пеевски и г-н Ахмед Доган.
20
На тези има да им дишате прахта дълго време. Далече са пред вас чурковци
21
Кога най-после ще има осъдени за кражбата на века - кражбата на 4 ,5 милиарда ( МИЛИАРДИ , хорааа ! ) ? Защо разрешаваме да ни отвличат вниманието с гейт -ове и други глупости? Това са нашите 4.5 милиарда - народна пара за по-големи пенсии и заплати ,за подобряване на живота ни ...! А ние не искаме да ни ги върнат група нехранимайковци ,които свободно кепазят държавата и се подиграват с нас !!!
22
Все пак странно как тези хора са паднали в капана на Цветан Василев,не са невежи,как ги е изработил и дали само парите които им е дал са били самоцел за тях.В смисъл,че не са подарени,а да бъдат изработени..Трябва да са наясно,че са получили подкуп ,за да говорят каквото им нареди и само в негова полза .Проблема е че тези хора ,не си дават сметка,че са в положение на подставени лица с името и репутацията си в полза на един мафиот.Рано или късно ще пострадат,както те,така и бъдещето им.От свидетелските показания по делото КТБ се разбира как Василев се е държал с подчинените си ,зависимостите ,налагането на волята му и подобни,така ще бъде и с тях,едни пионки ако продължават.
23
Ха ха, този дундьо ли е „боеца„, да му биеш два шамара с кеф, а пък каква премрежена целувка на баба кулезич и мазния бабикян, голям смях. Време е органите да се позаинтересуват от тези и е време Бойко да постави ребром въпроса на сърбите да ни пратят в чувал онзи мустакат крадец дето го крият там, аман от мазните им сръбски номера, ако не ни го пратят няма ЕС, няма подкрепа.
24
Тази сган от лизачи кога ще бъде изчистена?Панов отново е инжектиран с методите на Гьобелсовата пропаганда ,злобно,нагло ,внушаващо,крайно и само лъжи,оставаше да каже " хайл" .И президента Радев е от същата школа,автора е един..Кой е лектора на тези олигофрени,кой им плаща обучението и писателства тази отврат.Панов вече е за оставка след поредната излагация и цинизъм.Толкова се е овълчило задкулисието,,откачена история..Не вижда своето положение с имотите,а имитира жертва.
25
Ето това вече обяснява защо Цветан Василев още е на свобода.
26
След като заграби 4 милиарда,Василев може освен на съдебните власти в Сърбия, да плаща и у нас.
27
ВАСИЛЕВ ИМА ЗАВОДИ ЗА СТЪКЛО И КЕРАМИКА В СЪРБИЯ И ПЕЧЕЛИ МНОГО,МНОГО ХИЧ НЕ МУ ПУКА ЗА БЪЛХАРИЯ И КТБ,ВСИЧКИ СМЕ ВРЕМЕННИ НА ТАЗИ ЗЕМЯ,ТАКА ЧЕ,НИКОГА НИЩО НЕ МОГАТ ДА МУ НАПРАВЯТ,ТОЙ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ТУК....ЩЕ СИ ИДВА,НО ПОД ЧУЖДА САМОЛИЧНОСТ,КАКТО И ГО ПРАВИ
28
Василев си купува с крадените пари сега съдия?
29
Цветан Василев продължава да плаща на своите пионки с източените пари от пирамидата КТБ! Кога ще бъде екстрадиран и осъден най-после?
30
Цветан Василев продължава да плаща на своите пионки с източените пари от пирамидата КТБ! Кога ще бъде екстрадиран и осъден най-после?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6478
архив

Подслушвам младеж и девойка от Варна,`чакащи интервю за работа в нашата фирма.
Младежът: 
- Как съ казваш? 
Девойката: 
- Мии, няма'а ти кажа. 
Младежът: 
- Шъ пузная, ама ми пудскажи с коя буква ти почва имито? 
Девойката:
- Мии, с "И".
Младежът: 
- Имилия?
Девойката: 
- Не, Илена!

няма нови новини
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
сега
2107
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Любовникът на Дарина Павлова лъсна в сайт за възрастни - секс сцените с красавеца Джулио Берути забранени в Русия
x
СИЛНА ВЯРА: Това семейство посветило живота си на Бога и се удостоило с най-голямата награда
x