СКАНДАЛ: Жената на Лозан Панов начело на протеста пред ВСС - атакува избора на Гешев заедно със сина си

Темида

СКАНДАЛ: Жената на Лозан Панов начело на протеста пред ВСС - атакува избора на Гешев заедно със сина си

57613
на 25.07.2019
СКАНДАЛ: Жената на Лозан Панов начело на протеста пред ВСС - атакува избора на Гешев заедно със сина си
Автор:   ПИК

Жената на скандалния шеф на Върховния касационен съд Лозан Панов - Елисавета, която се прочу покрай евтиния апартамент от "Артекс", се оказа начело на протеста пред Висшия съдебен съвет. Затова се похвали самата тя, съобщавайки, че е била там и със сина си, без да прояви и капка свян, че като магистратска съпруга атакува независимата съдебна система и законния избор на нов главен прокурор. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Богаташката вдовица, която след смъртта на германския си съпруг, оплита в мрежите си Лозан Панов и на сватбата им кумуват босовете на "Артекс", по никакъв начин не прикрива участието си в чисто политическата атака. Конфликтът на интереси в случая е безпрецедентен, тъй като акцията е организирана от две присъдружни на подсъдимия Иво Прокопиев партии - "Демократична България" и "Да, България" на проваления бивш правосъден министър Христо Иванов. Заставайки начело на протеста жената на Лозан Панов участва в непълно незаконния бунт, блокирал столицата, както и не оставя никакви съмнения защо мъжът й не спира да прокламира политически речи срещу властта. 

Припомняме, че Панов вече неколкократно напада с политически опорки и управляващите, и прокуратурата, а сега жена му Елисавета публично си позволява да атакува ВСС и незамисия избор на главен прокурор. За капак се хвали, че написала писмо до премиера Бойко Борисов, но не е ясно в качеството си на каква. По закон магистратите нямат право на политически пристрастия и дейност, камо ли да участват в протести, организирани от партии, какъвто е случаят с днешната атака пред ВСС. 

Както ПИК TV показа на живо по-рано днес от две партии, близки до подсъдимия олигарх Иво Прокопиев - "Да, България" на проваления правосъден министър Христо Иванов и "Демократична България" опитаха да окървавят протеста на граждани, събрали се пред ВСС, за да бранят съдебната система от натиска им. Въпросните политически сили и хора на банкера беглец Цветан Василев като Арман Бабикян и Огнян Стефанов се бяха събрали пред събедния парламент, за да атакуват съдебната власт и независия избор на нов главен прокурор, като нападнаха и полицаи, както ПИК TV показа на живо. Начело по собствените й признания е била и Елисавета Панова заедно със сина й.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК