Скандал! Изгонен от Локо (Пд): "Левски" е над всичко

Футбол

Скандал! Изгонен от Локо (Пд): "Левски" е над всичко

10481
на 13.04.2015
Скандал! Изгонен от Локо (Пд): Левски е над всичко

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Изгоненият от Локомотив (Пловдив) Богомил Дяков се врече на един от съперниците на "смърфовете" във втората шестица. Само няколко часа след като стана ясно, че футболистът вече не е част от "черно-белите", той сложи като корица на профила си във "Фейсбук" колаж с емблемата и публиката на Левски.

препоръчано

На него пише "Левски над всичко". Както е известно, Дяков е юноша именно на "сините" и очевидно не крие любовта си към родния клуб.

Сега той остана без отбор, след като в Локомотив решиха да го освободят заедно с Деян Молдованов. Дяков вчера навърши 31 години, а в кариерата си до момента е играл още в Пирин Благоевград, Родопа Смолян, Спартак Варна, Славия и Монтана./sportal.bg


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК