СКАНДАЛ: НАТО зад България заради намеса на Русия, а новите депутати искат ликвидиране на разследващите руските разузнавачи от спецпрокуратурата

Акценти

СКАНДАЛ: НАТО зад България заради намеса на Русия, а новите депутати искат ликвидиране на разследващите руските разузнавачи от спецпрокуратурата

61039
на 07.05.2021
СКАНДАЛ: НАТО зад България заради намеса на Русия, а новите депутати искат ликвидиране на разследващите руските разузнавачи от спецпрокуратурата

На вчерашния Празник на армията на официална среща на НАТО в Брюксел българската държава получи подкрепа от партньорите си „по повод дестабилизиращите действия на Русия на нейна територия“. Нормално и рутинно действие на посланиците, които са го изразили след като преди това са изслушали председателят на ДАНС и директорът на военното разузнаване за действията на руските разузнавачи у нас от 2011 г. насам.

препоръчано

 В тази информация едва ли щеше да има нещо извънредно, ако не се намирахме в настоящия контекст, който сваля маските и показва кои са истинските евроатлантически политически партии у нас.

Защото ДАНС и Служба „Военно разузнаване“ са спецслужбите, които под ръководството на Специализирана прокуратура, противодействат на чуждите шпиони у нас.

Същата спецпрокуратура, чието закриване спешно се опитват да реализират метежниците от новото ОФ.

И точно тук идва най-голямата изненада – вносители на законопроекта срещу спецправосъдието са от ДеБъ. Та, нали от „Демократична България“ вечно представят себе си за най-големите евроатлантици. Че Христо Иванов-Маджото именно на грантовете на „Америка за България“ и куп други западни фондации, дължи своята кариера.

Нали Атанас Атанасов винаги е парадирал със своята русофобия. Накрая излиза, че те са тези, които най-много натискат да бъде „ударена“ спецпрокуратурата, на чиято активност от 2019 г. насам от страната бяха изгонени осем руски разузнавачи, а други трима са обявени за издирване. Така се получава, че най-големите агенти на ГРУ у нас, което със сигурност има да си връща на българските правоохранителни власти, са в редиците на „най-големите“ натовци от ДеБъ.  

Както се казва по делата им ще ги познаете, не по фалшивите им думи. Твърдиш, че си евроатлантик, но иначе искаш да закриеш институциите, които се ползват с доверие на партньорските служби.

И за да е пълна шизофренията в тези ти действия получаваш подкрепа от другите улични метежници – хората на Слави Трифонов и „мутрите“.

Въобще няма нужда да отваряме и дума колко доволен от ликвидирането на спецправосъдието ще е и Румен Радев, който иначе твърди, че е натовски генерал. 

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 160
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това