Скандал на "Лаута"! "Бандата гейове" обидена на Крушарски

Футбол

Скандал на "Лаута"! "Бандата гейове" обидена на Крушарски

30454
на 28.07.2017
Скандал на Лаута! Бандата гейове обидена на Крушарски
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

След острото изказване на Христо Крушарски по адрес на някои от футболистите на Локомотив (Пловдив), голяма част от играчите на шампиона на България за 2004 година са останали доста засегнати от думите му, пише "Тема Спорт".

препоръчано

Собственикът на "черно-белите" нарече капитана Дани Кики и част от съотборниците му, които подкрепят Мартин Камбуров и не са съгласни с това, че е напуснал отбора, "банда гейове" и "лигльовци" и бе категоричен, че много скоро тимът може да е съставен изцяло от юноши.

Най-засегнат от думите е останал именно Дани Кики. Феновете на пловдивчани също недоволстват от отношението на боса, който от известно време не спира да критикува играчите. Именно такъв конфликт доведе и до това Камбуров да си тръгне след толкова години вярна служба на Локо.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК