Вход
София
Времето в София -2 o C

СКАНДАЛ! „Антикорупционен фронт” на Бареков сезира Цацаров за престъпна схема, целяща предсрочно освобождаване на осъден убиец - Христо Иванов в афера с Полфрийман (ДОКУМЕНТ)

СКАНДАЛ! „Антикорупционен фронт” на Бареков сезира Цацаров за престъпна схема, целяща предсрочно освобождаване на осъден убиец - Христо Иванов в афера с Полфрийман (ДОКУМЕНТ)

на 07.10.2019
71998
28
СКАНДАЛ! „Антикорупционен фронт” на Бареков сезира Цацаров за престъпна схема, целяща предсрочно освобождаване на осъден убиец - Христо Иванов в афера с Полфрийман (ДОКУМЕНТ)
Автор: ПИК
07.10.2019
28
71998

Има основателни съмнение за наличието на престъпна схема и замисъл с участието на действащ правосъден министър с цел - освобождаване с псевдозаконови средства на осъден убиец предсрочно и създаване на казус за освобождаването на последващи осъдени за тежки престъпления в бъдеще.

ВМРО организира протест пред Съдебната палата срещу освобождаването на Джок Полфрийман

ВМРО организира протест пред Съдебната палата срещу освобождаването на Джок Полфрийман

На 7 октомври (понеделник) от 09:00 часа пред сградата на...

на 06.10.2019

Това се казва в сигнал, адресиран до главния прокурор Сотир Цацаров. Автор е Гражданско сдружение „Антикорупционен фронт”, представлявано от бившия евродепутат Николай Бареков.

Ето какво се казва още в сигнала: 

В тази политико - криминална схема има факти и обстоятелства, водещи до съмнения за наличие на търговия с влияние, вероятно и корупция, умишлено въвеждане в заблуждение на държавни органи и цялото общество, се казва още в сигнала, като се подчертава, че „за нейната реализация се оказва необходимо създаване на ОПГ с участието на затворници, лишени от свобода, псевдо НПО-та и политици, сред които действащи министри на правосъдието и олигарси, застрашени от тежки присъди за грабеж.

В документа се отбелязва още, че предполагаемото ОПГ действа с нечувана наглост, бандитска дързост и цинизъм на гърба на най-висшите държавни институции - правителство, съд и парламент.

От изнесените факти и обстоятелства става ясно, че зад скандалните поправки по отношение на затворното дело стои бившият правосъден министър Христо Иванов.

След като проследихме хронологическия ход на събитията, установихме, че Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража e с дата на постъпване 03.10.2016 година, оказва се обаче, че пръв радетел на реформата е бившият правосъден министър Христо Иванов, се пише в сигнала, като се допълва, че именно той е този, който сформира работна гру­па на Министерството на правосъдието, която подготвя реформа на законодателството за промяна на условията в местата за лишаване от свобода и именно с негова заповед член на тази група става и Джок Полфрийман в качеството си на председател на Българско затворническо сдружение за реабилитация (БЗСР).

Гражданско сдружение „Антикорупционен фронт” е неправителствена организация на съвестни граждани за самозащита от корупцията и нейното разобличаване. В АКФ са обединени юристи, журналисти и граждански активисти с обща цел - демонтиране на корупционната машина в правосъдието, държавните институции и общините. За целта ползваме средствата на журналистическото разследване и гражданския натиск. Приемаме всякаква доброволна подкрепа под формата на логистика и подаване на тайна информация за тежки корупционни действия. Анализираме за корупционен риск всеки публичен акт и заявено намерение от политическите партии и институциите.

Със специален алгоритъм и дълбочинен анализ на хронограмата и връзките изследваме актовете и действията на всеки олигарх, министър, политик и чиновник с реална власт за осъществяване на корупционни действия или намерения за тяхното извършване. Имаме множество мрежи за изнасяне на информация пред народа и органите на реда за всяка схема, замислена с цел кражба на публичните ресурси - имоти, финанси, производствени мощности и технологии.

Връзката на подсъдими и близки до всяка власт олигарси с корупционните схеми е предмет на специални действия и анализ от страна на стратегически антиолигархичен екип в АКФ. Специално звено следи и ще публикува схемите на корупционната симбиоза между поръчковите национални медии и техните задкулисни олигархични ментори.

Големите телевизии и електронни медии са поставени на денонощен антикорупционен мониторинг, както и невъобразимото забогатяване и заиграване с подсъдими и осъдени олигарси на водещите “журналистически” лица от екрана. Всеки завършен анализ и разследване ще бъде обособен в специален файл за медиите, обществото, прокуратурата и европейските институции. Мотото на АКФ : Ние сме навсякъде! Справедливостта дебне зад ъгъла всеки крадец!

Наша заслуга е разобличаването на скритото огромно имотно благосъстояние на скандалната в миналото водеща Ана Цолова, редица нейни колеги от “мейнстрийма”, десетки корупционни схеми на министри и олигарси. На всички непочтени олигарси с претенции за морални ментори ще сваляме маските и одеждите на абсолютни бандити и неморални същества.

ПЪРВО В ПИК TV: ВКС решава до два месеца съдбата на убиеца Джок Полфрийман (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV: ВКС решава до два месеца съдбата на убиеца Джок Полфрийман (ОБНОВЕНА)

В двумесечен срок ВКС ще произнесе решението си за...

на 07.10.2019

Сподели:
Напиши коментар »
(28)
1
герберастко ку-ку
2
Това, че ВКС ще се произнесе по глупавото, малограмотно искане на цацаратурата в рамките на два месеца, а не веднага, не променя факта, че Джок Полфрийман е отвлечен от българската Прокуратура и МВР. Това противозаконно отнемане на свободата на един човек, извършвано пред очите на цялото общество, не само че не възмущава хората, а е повод да се отправят и нови искания за забрана на граждански сдружения и организации от партии, които са във властта. Ако това ви напомня на някой авторитарен средноазиатски режим, няма да сте далече от истината. Върховенството на правото е основен критерий за членство в ЕС. България в момента не изпълнява условията за членство, а държавата е пленена от малограмотни мутри и освирепяла тълпа, искаща мъст.
3
Береков направил "Антикорупционен фронт". Със "специален алгоритъм и дълбочинен анализ".. Пак да се съберът с Волен Сидеров да си правят "дълбочинни анализи"
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
шепа корумпирани серсеми,и г-еьове гранттаджии събрани в една соросоидна организацийка наричаща се партия вече 5-6 месеца направиха държавата леш даже и червените чакали в момента са на заден план заради тази престъпна сган окупирала съдебната система чрез схеми и измами! Само така могат да си съберат олигофренско-дебилски матрял като първите 5-има кретена и примати!
7
..................УДАРИ ВИ У МОЗАКО СФИНЗКАТА ЧУМА А БАЦО ЧУПАЧА НА ДАСКИ ВИ ТУРИ У АДА !........КВО РЕВЕТЕ СА КУГА СИЧКО Е УТ 10 10 1989 !........А ?....... .................................................................ВАШТА МАИКЯ С КУГО СПА ?................................................ .............................................................ПУЖАРНАТА БЕШИ ЗА СИЧКИ !.................................................
8
.....................УРЗУЛА ФОН ЛАИНОЦ ША ВИ УПРАИ !.............МААЛКУ А ЗАЧАКАТЕ !........И ФОЛЦЕВАГИН ША ИМА И Ф 16 !............А БАИРАКОФ ШЕИ НОВИО ЛАМБО......ГУТОФ Е !...... ...........................................БАИБАТА ИФКА НЕШТО НЕ Е НА ФРОНТА !........................................ .................ПИКЕЗ А СТАА ПАРТИЗАН С ШМАИЗЕР......И......ЗА РОДИНАТА........У ТЕШКИ БОИ !......... ..........................ТЕЯ АИМЕРИКАНСИ ВИБАА МАИКЯТА......МА ИМА ОШТИ ПОЗИ У КАМАСУТРА.!.......
9
Тоя "некорумпирания " и "морален" дудук да ходи да доизлежава присъдата на Полфрийман ! И малко ще му е !
10
Свински черва
11
Кольо ДYДYKA е абсолютен ПEДEPAC......Вервайте на мен, ОТЯВЛЕНИЯ MAHAФ....хахаха.
12
Барабар Барека с мъжете ! Откъде изплува този плазмодий ? И той с мнение , че да не го забравят ли ? Подлога и сметкаджия.
13
Бареков, май си много простовато момче, това ли е поблемът на държавата бе, та ни занимавата 20 дни, не чувствате ли че демонстрирате върховен идиотизъм, боклук си, ясно е отвсякъде
14
Хубаво е, че има такива достойни българи като бюрека, които се интересуват единствено от правдата и законноста и въобще не изпълняват поръчки за пари или заради зависимости. Поклон!
15
Повтарям се, но какво да се прави, този грездей има 200 сигнала и 500 заявления в прокуратурата от което не е последвало НИЩО , а е така защото върви след събитията, или откровено лъже, има наивници в България които вярват на всичко дето го прочетат, говори, спори и казва - ми така пише във вестниците, сами знаете КОЛКО лъжи и обещания са казани и колко са верни, така че хора МИСЛЕТЕ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ГЛАВИ иначе такива като този Бареков, Кънчо и Мунчо социолозите с голф игрища ще ви казват КОЕ Е ВЯРНО.
16
ОСОБЕНО БАРЕИКОВ СМУКАЧА
17
Браво на Бареков! Така се прави, а не да дремиш и дрънкаш из сайтовете злобни цинизми. Браво!
18
да бълвате цинизми тук направете нещо полезно. Бареков се опитва да направи нещо, дано успее да разбута платените соросоиди. Аман от тия джендъри!
19
Абе този Христо Иванов не беше ли министЕр в някой от кабинетите Борисов? Ако не той, то кой друг би го "инсталирал" на тази длъжност - нали все по бензиностанции и пътя ги намира? - все пътници за никъде!
20
Съпругата му представлява интерес. Мъдъров съм.
21
Крадливият Кaпyт е държан на каишка от Шиши заради едни 10 млн. лв. отмъкнати от КТБ.
22
в Консерваторията по инструмент ДУДУК ! Дори е върнал 3000000 лева , които Цветан ВАСИЛЕВ му плати за директорската му работа по Цветанов ТВ с крадени пари от КТБ ! Колко хора ще направят такава достойна постъпка ?
23
И само заради тези поправки по делото на Полфрийман, Христо Иванов никога ама никога повече не трябва да бъде министър на правосъдието, издънил се е жестоко. Добре че сега са му спрени адвокатските права, този човек е срам за адвокатското съсловие.
24
Иванов напоследък замлъкна и сега разбирам че седи зад безумните и скандални поправки към делото на един убиец...защо изобщо все още споменаваме името му
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Христо Иванов предвид, че е нула юрист, вероятно е надробил големи мизерии.
27
Иванов и преди се е продавал за пари когато беше министър…
28
Абсолютна издънка на некадърника Христо Иванов.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6447
архив

- Имала ли си някой друг преди мен?
- Днес ли?

няма нови новини
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
сега
1621
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Любовникът на Дарина Павлова лъсна в сайт за възрастни - секс сцените с красавеца Джулио Берути забранени в Русия
x
Тези осем неща вредят на здравето на очите
x