ГОРЕЩО
Колтуклиева разсипа Цънцарова: Променкаджийската активистка с микрофон е потрес - липсва й елементарна логика
ПРЕКРАСЕН НОЕМВРИЙСКИ ДЕН! Слънчево в цялата страна - температурите се вдигат до 12 градуса
Александър Йорданов с УДАРНО РАЗКРИТИЕ: Новата зам-шефка на НАТО не е македонка, а българка - прабаба й е получавала пенсия от Царство България
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Елисавета Белобрадова подала сигнал срещу онанист пред столично училище - гледала го пет минути, готова е да го разпознае по... половия член (ДОКУМЕНТ/18+)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Единственият възможен вариант е Атанасов председател на НС, а Борисов премиер. ППДБ е време да се примирят, че Пеевски е фактор в политиката (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Радка Петрова
препоръчано
Необходими продукти:
2 глави лук
2 с.л. олио
1-2 риби скумрии
1 с.л. брашно
1 ч.л. червен пипер
300 грама доматен сок
150 грама вода
3 с.л. бланширан грах
4-5 мариновани краставички, нарязани на колелца
1 морков от туршия - нарязан на колелца
малко сол
дафинов лист
P зърна черен пипер
Начин на приготвяне:
Задушаваме ситно нарязания лук в олиото, после поставяме последователно всички останали продукти. В тава слагаме получения сос от задушените продукти, а отгоре редим изчистената и нарязана на колелца риба и по желание поставяме резенчета лимон. Печем в умерено загрята фурна до готовност (докато сосът се сгъсти).
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018