Слави - премиер, Мая, Бабикян и Христо Иванов - вицета. За да "убием Бойко"

НАЙ-ВАЖНОТО

Слави - премиер, Мая, Бабикян и Христо Иванов - вицета. За да "убием Бойко"

350924
на 28.11.2020
Слави - премиер, Мая, Бабикян и Христо Иванов - вицета. За да убием Бойко

ГЕРБ трябва да бъда разрушена, казва генерал Атанас Атанасов.

препоръчано

Вярно, Гнома си е Гном, не е Катон. 

Думите му не тежат, колкото "Картаген трябва да бъде разрушен".

И все пак генералната линия е зададена.

Хигиена нулева, принципи никакви, идеологически ценности - съвсем. Събираме се всякакви от кол и въже, за да бутнем Бойко и да седнем на държавната софра, че съвсем изгладняхме...

Днес и Мая Манолова, известна като Галева, като Общата, като весталката от Околовръстното, като жената, предложила Пеевски за шеф на ДАНС, като инициаторката на Костинбродската афера, като прокудената от БСП конкурентка на Корнелия Нинова, като дезертиралата омбудсманка, като провалената кандидат-кметица на София, и като какво ли още не - също признала: "Готвя коалиция с ДБ и Слави Трифонов!"

Как ли се чувства в тази ситуация автентичният десен човек? Разумният последовател на либералните, прозападни ценности, принадлежащ към тъй наречената "градска десница"? Окей ли е да държи шлифера на месията на чалгата, който със сигурност ще е водещото лице в една подобна коалиция? Окей ли е да се сроди с националпопулизма? Или с отровителите на Васил Божков?

И възможно ли е да функционира демократично управление само в името на нечие чуждо унищожение? Особено ако става дума за съратниците ти от Европейската народна партия, от твоето собствено европейско семейство?

Какво смятат да правят с над 1 милион избиратели на ГЕРБ? А още половин милион на патриотите? Или разделяме държавата на лагери, отваряме Белене, разпъваме бесилките, каквито лозунги вече бяха издигнати на протестите?

Слави Трифонов - премиер. Христо Иванов, Бабикян и Мая - вицета. Да живей новия розово-мутренски интернационал!

Онзи ден казах, че генерал Атанасов е приключил десницата. Изтъргувал е явно гласовете на избирателите си срещу персонално присъствие в бъдещо правителство на Слави Трифонов и Мая Манолова. В крайна сметка - политиката според Балзак е една куртизанка. Правото си е тяхно, но оттук нататък е излишно да претендират за всякакъв монопол над моралните корективи на реалността.

Подранилото кресчендо на Атанасов и Манолова, разбира се, може да консолидира до неподозирани мащаби управляващите. И да ги превърне в единствен стожер на нормалността и европейския избор на България. Подобни инфантилни закани, прокоби и завери в аванс обикновено имат обратен ефект, контрапродуктивен. Пример - инатливата уйдурма "Орешарски" от 2013-2014. С главен герой същата тази Мая Манолова.

Не си от ГЕРБ, но попълзновенията на болшевишките варвари инстинктивно плашат и замразяват в зародиш всички пориви към авантюристичен вот в полза на доказани опортюнисти и нагаждачи...

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това