СЛЕД АКЦИЯТА В "БУЛГАРТРАНСГАЗ“: Интересно дали сега Радев ще се покаже с юмрука пред Президентството и дали зад него ще са отново Христо, Мая, Атанас, Корнелия, Кирил и Асен

Акценти

СЛЕД АКЦИЯТА В "БУЛГАРТРАНСГАЗ“: Интересно дали сега Радев ще се покаже с юмрука пред Президентството и дали зад него ще са отново Христо, Мая, Атанас, Корнелия, Кирил и Асен

304098
на 13.08.2024
СЛЕД АКЦИЯТА В БУЛГАРТРАНСГАЗ“: Интересно дали сега Радев ще се покаже с юмрука пред Президентството и дали зад него ще са отново Христо, Мая, Атанас, Корнелия, Кирил и Асен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Европейската прокуратура влезе в "Булгартрансгаз". Според МВР достъпът е осигурен за разследване, свързано с турската газова компания "Боташ". 

препоръчано

“Европейската прокуратура влезе в Булгартрансгаз заради договорите на почтените братя, с който грабиха от енергетиката на страната като невидяли.

Интересно дали сега Радев ще се покаже с юмрука пред Президентството и дали зад него ще са отново Христо, Мая, Атанас, Корнелия и братята Кирил и Асен.

Къде ли е сега веселият капитан, който натвори договорите? Или онзи Гълъб, който ги допусна? Къде са сега комисионерите, които намазаха милиарди на гърба на ковид кризата и войната с Украйна, точно както техните предшественици от войната в Югославия и ембаргото?

Защо се покрихте, мамини златни?“, написа по този повод коментар във Фейсбук, режисьорът и политечски анализатор Виктор Димчев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК