Вход
София
Времето в София 8 o C

СЛЕД БОМБАТА НА ПИК! Шефът на парламентарната комисия „Антимафия“: Йончева да подаде оставка за къщата за гости като Манолев и сама да поиска от прокуратурата да я разследва!

СЛЕД БОМБАТА НА ПИК! Шефът на парламентарната комисия „Антимафия“: Йончева да подаде оставка за къщата за гости като Манолев и сама да поиска от прокуратурата да я разследва!

на 23.04.2019
103776
51
СЛЕД БОМБАТА НА ПИК! Шефът на парламентарната комисия „Антимафия“: Йончева да подаде оставка за къщата за гости като Манолев и сама да поиска от прокуратурата да я разследва!
Автор: ПИК
23.04.2019
51
103776

Борис Ячев, зам.-председател на НФСБ и шеф на парламентарната комисия „Антимафия“ срещу корупцията и конфликта на интереси коментира пред ПИК информацията, че Елена Йончева, която е водач на евролистата на „БСП за България“, и семейството и са придобили три къщи за гости на морето за близо 400 000 лв. европейско финансиране по програмата за развитие на селските региони. Построеният по Мярка 311 през фонд „Земеделие“ „Парк Велика“ ООД обаче не функционира по предназначение – туристическа дейност, а се ползва за личните нужди на Йончева, съпруга и арх. Пламен Тодоров и баща му.

„Да, запознат съм информацията. Вижда се, че тази свръх активност на Елена Йончева може да бъде оправдана само ако има гаранции, че при нея всичко е чисто и прозрачно и че няма проблеми в миналото, преди да стане политик. Виждаме обаче, че това не е така. И моето мнение е, че както за подобно съмнение, защото при нея вече има и документи не е само съмнение, както за подобно съмнение Александър Манолев подаде оставка като зам.-министър на икономиката, нека Елена Йончева бъде така добра и да се откаже от имунитета си на кандидат за евродепутат, да излезе от листата, да поиска проверка от прокуратурата. И като мине прокурорската проверка, тогава да говори има ли тя качества и право да бъде избрана за депутат в Европейския парламент и маже ли такъв човек да представлява България“, каза Ячев.

„Много от бомбите на Елена Йончева се оказаха с кух заряд. Помните и за оградата, и за другите афери, за които тя гръмко призоваваше. Тази тактика на БСП – много бързо да се хвърля кал срещу опонентите, със или без документи, много бързо омръзва на хората“, категоричен е Борис Ячев.

Затова той настоява тя да мине по същата процедура като Александър Манолев – да си изчака проверката. Фонд „Земеделие“, от своя страна, също трябвало да извърши проверка, защото ставало дума за усвоени европейски пари. Проверка трябвало да се извърши и от КПКОНПИ.

Ячев подчерта, че ако някой неанонимно сезира и парламентарната комисия „Антимафия“, тя също може да осъществи проверка, макар че те, в Народното събрание, не били прокуратура, която може да се самосезира, за съжаление, и да върви по медийни публикации.         

Сподели:
свързани новини
"Моралната" Елена Йончева ще подаде ли оставка за схемата "къща за гости", както Манолев? "Моралната" Елена Йончева ще подаде ли оставка за схемата "къща за гости", както Манолев?
Напиращата за европарламента Елена Йончева съучаства в...
на 23.04.2019
Напиши коментар »
(51)
1
Комунистическата маймуна срам няма,тя ще се направи,че нищо не е било,ако е необходимо ще се разведе и с мъжа си,но оставка няма да подаде!
2
БСПдираст или Импексова кучка с морал, бившата кучка на СС Момата в публичен дом няма да я пуснат със нейния морал, вие искате да подаде оставка. Колкото я подаде Клепоухия мерзавец или Импексовата барсала, толкова ще я подаде и та крадлива и лъжлива кучка!!
3
ТАЗИ ЙОНЧЕВА МНОГО ТАЛАНТЛИВА БЕ.... ТОЧИЛА ДЪРЖАВАТА,А СЕГА ВИЖДАМЕ И ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ СЕ ОБЛАЖИЛА... А КОЛКО ОЩЕ НЕЙНИ КРАЖБИ НЕ ЗНАЕМ... ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКАВА КРАДЛА...
4
Последни напъни на герберската пасмина. След 26 май Пеевски спира парите на гнусната ви агенция.
5
Елена катебето се омаза сега в затвора при Иванчева хахаха така и се пада
6
Катюша,такова просто същество с такъв,,съвършен речник"трудно ще се намери.
7
УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ ?? ВИЕ ВЕЧЕ НЕ СА ЛИ УБЕДИХТЕ ЧЕ СТЕ БЕДНИ , ЗАЩОТО НИНОВА И ЙОНЧЕВА СА КОСМИЧЕСКИ БОГАТИ , ??? СЛЕД , КАТО ВИ ОГРАБИХА , ТЕ ИСКАТ ВЕЧНО ДА ВИ ОСТАВАТ БЕДНИ , ??? А ВИЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ ЗА ДА ИМ СЕ ИЗВИНИТЕ ЗА БЕДНОСТТА.
8
РУМЪНКАТА КОЯТО Я ИСКАТ ОТ БСП ТОЧНО ЗА КРАЖБИ НА ЕВРОФОНДОВЕ ЩЕ ОТГОВАРЯ....
9
Ренесансов идиот
10
какво пише в бойкоугодния сайт няма никакво значение
11
ЗА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА НЕ ОСТАВА НИЩО ДРУГО ,??? ОСВЕН ДА СЕ ОТКАЖЕ КАТО КАНДИДАТКА ЗА ЕВРОДЕПУТАТ , ??? ЗАЩОТО ИЗЛАГАЦИЯТА И ПО КЪСНО ПРЕД ЦЯЛА ЕВРОПА КОЯТО ОТПУСКА ФОНДОВЕТЕ , ЩЕ БЪДЕ КАТАСТРОФАЛНА ИЗЛАГАЦИЯ.
12
Нямате срам,Вие от ПИК.Бойкоугодници.Нямя да стигнете далеч професионално.Разбойническата гробаджииска престъпна организация си отива.
13
Нямате срам,Вие от ПИК.Бойкоугодници.Нямя да стигнете далеч професионално.Разбойническата гробаджииска престъпна организация си отива.
14
Ами,ако случая на Йончева е същия като на Манолев,защо въпросния господин не сезира прокуратурата и ОЛАФ!
15
Защо никоя от другите медии не отразява случая????????????? Къде са пищящите за свобода на словото медии,Нинова и Йончева ли са ги ограничили????
16
ПИК се превръща в ГЕРБаджийски предизборен рупор . Не се съмнявам кой плаща .
17
Бля'дско-татарс'ката заста'ряла св'иня е потънала в лайн'ата до там,че като си отвори зурл'ата и започва да си ли ло'чи от лай'ната!
18
бръкна дълбоко в задните отверстия на крадливите гробарчета и затова квичат като ранени зверчета. Дай боже да има повече като Елена!
19
тъпани сте вие. Откъм казал-рекъл го докарвате. Що квичите,бе! От страх ли! Много се окъкахте и как ще се бършете после идея нямам!
20
Егати наглия плушок, още малко и ще и отвори вратата на килията,алоооу Яйчев ли си,къф си!
21
Този е абсолютно страхлив боклук. Отказва проверки на близки до ГЕРБ и ОП, обаче е много силен, към нещо, за което Е.Йончева няма нищо общо. Като искате проверявайте бащата на съпруга и .
22
Йончева и Нинова банкянската тиква се посира от шубе!
23
Нека на Великден всеки от Нас да счупи по едно Яйце от главата на Позитанец
24
И как така снахата ще носи отговорност за собствеността насвекъра?
25
От кой де посира от шубе Герб бе,пак ще гледате като насрани на 27.05,ама след тея избори за разлика от 10 ноември ще има и арести на червен айдуклук!
26
Има ли още ПОЧИТАТЕЛИ на КРАДЦИТЕ-ШУМКАРИ и техните деца и внуци! Осъзнайте се ДНК-ато им е крадливо - не стават за нищо тези от БСП-чеверме!
27
ПИК,Вие май наистина сте се Объркали много,тези къщи са строени през 2008 година,от сегашният Свекър на Йончева,която по онова време,едва ли го е Познавала,така че за Всеки Средноинтилигентен Човек,е от ясно по-ясно,че Всичко това е,един жалък опит за Оклеветяване,но толкова са Ви Способностите като Журналисти,иначе като Лакей,сте Първенци,сега ще напишете Нецензурен Коментар,понеже не понасяте Истината
28
отговор на коментар
До 23! Господ, като е раздавал акъл, къде си бил ти бе говедо???
29
Ячев, много интересна комисия оглавяваш, на какво точно е АНТИ, като айдуците са все около теб,а Ячев?
30
Крадецът вика :дръжте крадеца
31
Хайде, бе, "праведничета и борчета за истината", колко още трябва да чакаме, за да публикувате интервюто на Яне Янев ,изгаряме от нетърпение да си напишем коментарите!
32
Браво Йончева Браво ЙончеваБраво Йончева Браво ЙончеваБраво Йончева Браво ЙончеваБраво Йончева Браво ЙончеваБраво Йончева Браво ЙончеваБраво Йончева Браво ЙончеваБраво Йончева
33
Та нали е "разследващ" журналист, или произхода на имотите не я интересува когато и е гот! Ала да се вре в чуждите имоти я бива, нали! Май накрая ще нагази в собствените си Л"...на !
34
Тази жена , колко е нагла , А ! Безобразно нахална и безочлива . Един път да иде в Европейския парламент , и да си взима заплатата , че тук няма къде да работи за тези пари , а и няма аналог на КТБ иначе щеше да и е лесно , ама НА ,няма .
35
Никой не мож я барне Елена ! Тя е толкова близо до европарламент а , че не чува и не вижда , кой какво и говори , пък и не я интересува. Тя щом се уреди да е първа - край ! Вътре е .Айде и вие сега , на нея пари и трябват , за имотите И - не ги гледайте тях , а я слушайте какво ,ви говори.
36
Извънредно! Мълния! Светкавица! Единствено в ЧYP! Според независима оценка на лицензиран оценител от Камарата на брокерите от последния ден апартаментът с асансьора на Цецо има пазарна оценка приблизително 950 000 лева. Очаква се в следващите часове тъстът на Цъko да покаже договора за дарение, с който е прехвърлил за безвъзмездно ползване имота на щерката и зетя! От централата на ГEPБ уточняват, че в случай че тъстът е възпрепятстван, същото ще бъде сторено от тъщата на заместник-председателя на Шaйката, която с документи ще докаже, че е спестила сумата за жилището от пенсии и лихвоточки от масовата прeeбатизация. Очаквайте развитие на темата в ЧYP!
37
Спешно купувам къща в Барселона. Може и за ремонт. По възможност - с басейн и миска. Плащам в мандати за ЕП и постове в МС (второто - с ограничена продължителност).
38
Каква снаха сънувате.Тя няма брак с архитекта.А и комплексът е изграден 2011.Тогава не е била в политиката ,а само е ухажвала Станишев.За комунетата краденето извън полоитиката не е крадене ,а устройване на семейството
39
Мето,ще те шибам чисто гол на пътен възел Белокопитово!
40
ГЕРБ СИ ОТИВА НА 26 05 19. СЕГА СА СЕ АКТИВИРАЛИ ЗА ОЩЕ НЯКОЙ ДЕН АГОНИЯ. Е ТОЛКОВА СА ПАРТИЯ.НАСИПНИ НЕ РЕАЛИЗИРАНИ КОМУНИСТИ.
41
Вчера разобличи Банов- днес я оплюха . Ясна е работата. Мачкай Ленче!!!
42
Апартаменти,къщи за гости,много,се РАЗМИРИСА,ЩО ИМ ТРЯБВАШЕ?
43
Бреееее, Каменаров ще си ходи и преди малко Кошлуков попита министъра на МВР за къщите за гости на Милиончева-а така БНТ по смелооооо
44
Присъда със строг режим за безкрупулно-наглата ком.вещица ограбила народни мангизи, и мръсната гадина забавлява кухия им матрял колко бедни били заради Б.Б. и ГЕРБ!
45
Хайде Ленче, хайде Душо, време е за Сливен!!!! Пък в затвора може да попаднеш на хора и да станеш човек!!!!!
46
до 32 ей пелтек пийни малко водичка че се ще задавиш и от напън ще напълниш паперса
47
Детето на Йончева може да не научи,кой е баща му,но все пак е разбрало нещо, че майка му е кучка!!! Хайде Милиончева, сега му обясни, какво е бесовица!!!!!!
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
Всякакви животни съм лекувал, ама, като това на снимката в ляво, даже не съм срещал и не знаех, че е възможно ?! Видимо мяза на кучка, оцъклена, като праисторически рептил и съска, като змия-кротал ! Който я види, веднага да почва да бега, щото сигурно може да Ви оапе, или да ви се изсере със залп по главите !
50
нищо няма да се разследва, всичко ще се потули, защото това е илюстрация на целия КОРУПЦИОНЕН ПРОЕКТ ЕС. Йончева е част от всички възомжни далавери, просто няма празно. Ясно е че това е по линия първо на Сергей, а после с Нинова. Това е директната връзка - брюкселски чадър, местна клиентела, еврофондове в офшорки.
51
ЩО ВИ Е СТРАХ ДА РАЗСЛЕДВАТЕ ИСТИНАТА ПО "ОТВЛИЧАНЕТО" НА ЙОНЧЕВА ОТ Т.Н. СОМАЛИЙСКИ ПИРАТИ,КОЙ ДАДЕ ПАРИТЕ,МИЛИОНИТЕ,МНОГОТО МИЛИОНИ УЖ ДА Я ОСВОБОДЯТ !ТАЯ НИКОГА И ОТ НИКОГО НЕ Е БИЛА "ОТВЛЕЧЕНА" ВСИЧКО Е ЛЪЖА,ИЗМАМА ЗА МНОГО ПАРИ И С УЧАСТИЕТО НА СТАНИШЕВ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 16360
архив

- Мамо, мамо, а как завърши филмът по телевизията? - Хладнокръвният убиец сложи трупа във ваната, заля го със сярна киселина, изчака да се разтвори и пусна водата, за да изтече в канала? Хайде, миличко, заспивай, сънувай сладки сънчета!!

няма нови новини
Днес: 30
hot
най-четени новини в момента
сега
2284
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Синът на подсъдимия олигарх Миню Стайков заби щерката на разстреляния висаджия Нарциса
x
СВЯТ ДЕН: Днес е празникът на един от най-великите светители - ето с какво е заслужил тази почит
x