Вход
София
Времето в София 23 o C

СЛЕД ПРОТЕСТА НА ПИК: Румен Радев проговори на запис за участието си в "Апартамент гейт" - не отрече, че е живял в две ведомствени жилища (ОБНОВЕНА)

СЛЕД ПРОТЕСТА НА ПИК: Румен Радев проговори на запис за участието си в "Апартамент гейт" - не отрече, че е живял в две ведомствени жилища (ОБНОВЕНА)

на 19.04.2019
137513
91
СЛЕД ПРОТЕСТА НА ПИК: Румен Радев проговори на запис за участието си в "Апартамент гейт" - не отрече, че е живял в две ведомствени жилища (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
19.04.2019
91
137513

Румен Радев проговори отново на запис и без каквато и да е конкретика за евтините си апартаменти, за които изобщо не отрече, след протеста на ПИК пред БНТ, където медията ни настоя държавната телевизия да даде гласност и на разкритията за евтините апартаменти на президента, както се случи преди това с всички останали замесени в "Апартамент гейт" политици.

Той не отрече да е живял в две ведомствени жилища едновременно, нито отрече, че си е купил по-евтино апартаментите. 

Интервюто бе изцяло на запис с предварително уговорени въпроси. Сред тях не присъстваше този за двата неправомерни трудови договори, на които е назначил Десислава Радева като командир на ВВС. 

Припомняме, че първо ПИК разкри, че той се е сдобил не с един, а с два евтини апартамента. Документите за това, както и за други нарушения на Радев, медията ни предостави на БНТ, а директорът Константин Каменаров обеща държавният глава да бъде гост в предаването "Панорама" и да отговори на въпросите, интерусуващи българите. 

От въпросите, които зададени тази вечер на държавния глава, стана ясно дали е наложена цензура в държавните медии от страна на "Дондуков" 2, тъй като вече две седмици БНТ и БНР, издържани с данъците на всички ни, оглушително мълчат за имотните афери Румен Радев, за факта, че е живял незаконно в две ведомствени жилища едновременно, за факта, че КОНПИ стартира проверка срещу него за конфликт на интереси по сигнал на ПИК. 

Ето въпросите, които Каменаров обеща, че ще бъдат зададени от водещия Бойко Василев, но това така и не се случи.

За ведомствения апартамент в Пловдив от 112 кв.м., купен за 19 000 лв. Радев не влезе в конкретика, а се измъкна с отговор, че цените се определяли от Министерство на отбраната. 

За това, че е живял във втори ведомствен апартамент, докато е ремонтирал първия - нарушение на устава на МО. Радев не отрече, а отклони темата, заявявайки, че е живял и във военно градче, където условията били далеч от луксозни. 

За огромната печалба, която е реализирал, след като е продал вече ремонтираното жилище, изобщо не бе попитан.

За двата трудови договора на Десислава Радева във ВВС, също не отговори, тъй като въпросът не му беше зададен. 

За дома й, чийто наем се е плащал от бюджета на ВВС с подписа на Румен Радев, президентът също не проговори и не бе попитан.

8 въпроса, които Бойко Василев и "Панорама" трябва да зададат на президента Радев

8 въпроса, които Бойко Василев и "Панорама" трябва да зададат на президента Радев

Президентът Радев гостува в "Панорама" тази вечер и ще...

на 19.04.2019

Ето с какво се опитаха Радев и БНТ да измият съмненията за наложена цензура, които след предварително уговореното и направено на запис интервю, в което е възможно да е имало и куп повторения, монтаж и манипулации, само се потвърдиха. 

"Скандалът с апартаментите уронва имиджа ни", заяви Румен Радев в първите си думи. На въпрос на водещия, че това отваря темата и за неговите евтини апартаменти, президентът се измъкна, като заяви, че това били отчаяни опити на властта, а той имал един единствен апартамент.

Радев призна, че е придобил ведомствен апартамент, но на цени, определени от Министерството на отбраната. "Няма нищо общо между социалната политика на Министерството на отбраната и забогатяването от власт", заяви Радев, като не отговори как той самият е придобил ведомствен апартамент за сумата от 19 хиляди лева. 

"Апартамент гейт" трябва да има последствия, носи мощен заряд и ще катализира. Зависи дали ще останем общество, тънещо в политически разгул, или ще поемем по пътя на правовата държава", каза той. Затова "Апартамент гейт" бил исторически шанс, като имало реакция и на медийни публикации. Трябвало да се изкарат не само разминаванията в декларациите, но да се вадели и офшорните сметки и имоти навън, опита да измести темата Радев. Той пък бил убеден, че имало имоти както у нас, така и зад граница.

На въпрос дали знае за такива случаи, Радев заяви, че само питал.

Дали е живял в два ведомствени апартамента, Радев не отговори и избяга от въпроса. Заяви, че докато днешните политици трупали състояние, той живеел 13 години в порутени блокове на поляната до пистата, а после имал 10 години лашкане по квартири. Дали всичко, свързано с жилищата му е изрядно, Радев заяви, че било описано точно и ясно в имотната му декларация. Това пък, че имало опити да го пришият към скандала, определи като провокация и заяви, че още повече го амбицирали да търси истината. 

Президентът каза, че спрял да свиква КСНС, защото не виждал отговорност и коректност към този съвет. "Ние решаваме едно, излиза се от тук и се говори друго. Това е неуважение към съвета", заяви Радев и стигна още по-далеч.

По думите му последният съвет показал крах на така наречения антикорупционен модел и партиите вместо да се чистят сами, ревностно бранели хората си. Водещият му припомни, че има подадени оставки, но според Радев това не било достатъчно, защото оставали на важни постове в партиите. Народното събрание пък абдикирало, мълчанието им издавало безсилие, според президента. 

Въпреки, че повече от година той и БСП повтарят, че шефът на КПКОНПИ трябва да се назначава от президента, Радев заяви, че такова нещо нямало и той нямал такива амбиции.

На въпрос дали Иво Христов е отишъл в листата на БСП по негово настояване или с негова подкрепа, Радев заяви, че не било в негов стил за нарежда и да се меси в личния живот на хората.

"Аз се нуждая от него тук, но бъдещето на България зависи от това до колко сме способни да се справим в Европа", заяви Радев, като по думите му не ставало с кресливи възгласи в ЕС. Според него трябвало да отиват личности, които познават духовните процеси в Европа, като Христов бил много добро решение за България.

На въпрос дали той застава на страната на БСП в предизборната битка, Радев заяви, че нямало как да застане, на която и да е страна. "Вчера го освободих, колкото и да не ми се иска. Няма никакви основания за подобни тълкувания", заяви Радев и каза, че не можел да бъде поставен в "един кюп", с която и да е партия. Президентът не можел да бъде опозиция, заяви Радев, след като повече от 20 минути само тази вечер нападаше институциите и правителството, Народното събрание и всички, които следват опорките на БСП. 

На въпрос дали той има интерес в тези избори, Радев заяви, че за него било важно да са прозрачни и честни, като призова депутатите да спазят закона и да се премине към машинно гласуване. 

За уклоните му към Русия при всяка една гореща тема, Радев заяви, че се ръководел от националния интерес, а големия въпрос пред външната ни политика е да отстояваме националния ни интерес.

"Нашите политици винаги трябва да отчитат, че най-голямата отговорност е пред народа, а незачитането е подмяна на демокрацията", каза още Радев и допълни, че и пред ЕС и НАТО трябвало да си защитаваме интереса. Българското правителство пък трябвало да каже как се определя цената на Турски поток през България, кога ще се изплати и кой ще даде парите за неговото изграждане, нападна отново властта Радев. 

Сподели:
Напиши коментар »
(91)
1
Да си президент е мечта за всеки българин. Нали така другарю РадеФ !!! Най-айляшкото и безцелно занимание. По цял ден нищо не правиш, отговорности и задължения - никакви .Чат-пат те снимат по телевизията където ръсиш умнотии написан от друг и това е. В останалото време скиташ и пазаруваш с назначенаите от теб баджанаци, метреси и роднини по света за държавна сметка и като награда за това получаваш най-голямата заплата в България .Кеф !!! ...Да са живи и здрави опърпаните пенЦионери и балъците дето гласуваха за теб..... Сега ти нарушиxа рахата и очертаващата се яка лапачка покрай Грипените , ама има време да заформиш нова далаверка с другаритe си от Позитано. Ето един много-точен коментар от форумите " …..Какво ще направите със служител, на който месечно плащате 11 000 лева заплата, а той върши толкова работа, колкото президента Радев ?....."
2
СМЯХ !!! ....ОЧАКВАНО ОТ ШЕРБЕТА. Невинен както винаги като девица на 100 години.нищо ново за представител на БКП.
3
Ми то само за това ли бе, братчеди?! Ами далаверите в Графа, където е намесен и другаря Христозов - сега финансов съветник, а по онова време обикновен финансист. Ми ремонта на оградата само, дето се извърши от воиниците, па го писаха на некаква си фирма и после си делнаха парите. Ми доставките на горивото... ай да не си отварям още устата че лошо ще ви стане. Рокличките на оня кон, дето квото и да си сложи кон си остава и кон че си отиде, са едно малко петънце върху цялата им повърня. Моралист - пфу
4
Тоя Бойко Василев става за кравар но не и журналист
5
ЕГА ТИ ПЪПЧИВАТА СЛУЗ, БИЛ НАЙ ИЗРЯДНИЯ, И ТОВА ЧЕ Е КУПИЛ И ПРОДАЛ 150 КВАДРАТА ЗА 25 000, И ПРОДАЛ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ лева, БИЛО МОРАЛНО. В АДА ЩЕ ГОРИ ТОЯ КЛЕПОУХ КРЕТЕН, ЗАЕДНО СЪС СЕЛСКАТА СИ ПРЪЧКА, И ИМПЕКСОВИТЕ КУЧКИ!!
6
Българския народ иска да лапа банкноти,пари,морски деликатеси,френско изискано вино,филе Елена ,а не европейски ценности и асфалт.
7
Най-калпавия и зависим пенсионер, докопал се до държавната софра ,който заедно с жена си тотално обезличиха и направиха за посмешище тази съвсем ненужна за България институция.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
По гнусно и лъжливо същество от това Клепоухия Каун, освен двете Импексови барсаливи Кучки, и СС Момата, не се е раждало по тия места. Освен, че се е облажил за апартаментите, тоя поръчков журналист, не го пита нито за кретенският му баща, нито че плющеше селската си пръчка на работното си място, като я беше назначил на две държавни заплати!!
11
Явно доказателство, че от Цървулa трандафор не става !
12
БНТ Има ново предаване - ЧЕРВЕН ЛОКУМ -ГЕЙТ. Голям сраааам ! Някой трябва да си прибере версиите.
13
Е нали е мъж на честа бе генерал.Кво бяга със заучени фрази , а тоя Василев се е притеснил и заеква
14
КУПУВАЛ НА ДАНЪЧНА ОЦЕНКА, ПОДАВАЛ НА ПАЗАРНИ ЦЕНИ НО ИНАЧЕ МОРАЛЕН ДЕБИЛ!
15
ПИК защо не пишете за излезлите днес резултати от социологическите агенции на близката до ГЕРБ агенция ” ТРЕНД” и на ”ГАЛЪП” в които БСП води и в двете проучвания??? БТВ,НОВА и всички сайтове информират за тях само вие мълчите - https://news.bg/politics/trend-bsp-izprevari-gerb-sled-apartament-geyt.html https://news.bg/politics/bsp-s-1-1-pred-gerb-i-spored-galap.html
17
Посрахте се Тотално! За разлика от мултиапартаментчика Цеко асансьора от училището за бавно развиващи се с многото апартаменти Президента е собственик на само ЕДИН ЕДИНСТВЕН и то закупен на цена както апартаментите на хиляди други доблестни офицери и старшини от Българската армия.
18
Хасковския каун за цял живот какво смислено и в полза на обществото е направил ??? Държавата го е изучила и му е плащала летенето, а той единствено със зъби и лакти се е катерил по служебната стълба . Един обикновен пилот в селскостопанската авиация е допринесъл много-повече отколкото това злобно, завистливо и сребролюбиво плямпало - Шербета.
19
Голямото осиране на този хрантутник! Голяма простотия и толкова много лъжи! Василев и той за пореден път се осра! Нямало "електронизация"(даже не се изразява правилно ) на обществените поръчки! Има го, неуважаеми, само че ти си толкова далеч от истината! Разгул има в неговиия живот! А защо водещият не му напочни, че той е нарушил закона като е закупил държавно жилищи и живее във второ след като е продал първото - това е нарушение на закона! Изрича само лъжи! Много "удобни" въпроси - навярно това са имали предвид от "Репортери без граници" относно липсата на свобода на словото. Този човек е изключително негоден да е президент. Нормалните българи очакват остра декларация от ГЕРБ.
20
Помака-сюнетчия Рамадан РАДЕВ е като сапун в баня хлъзгав
21
17: Ехо май ти се посра - как един апартамент - цели два - един в Пловдив и един в София.Първия го купува с комерсиална цел - реализиране на печалба - купуване на ниска държавна цена и продажба на свободния пазар.
22
Радев направо си каза че трябва да гледаме към Русия и да сме студени в отношенията и солидарността към Европа и каузите които се приемат и защитават в Европейския парламент .
23
Апартментгейт е за отвличане на вниманието
24
Не излезе заек от този храст. БНТ го отсвири този, за да не им е на главата. А той, милият, се изкарва герой. Иначе си гризе ноктèте от яд и си блъска главата в екрана на телевизора.
25
Heдялко, чули какво каза Радев ? Той каза , че на останалите 7 въпроса ще ти отговори след 26 май. Heдялко, не забравяй , че в последните 6 дни 4 агенции дадоха преднина на БСП пред ПП "Шайка". Heдялко, защо не вземеш да се върнеш в партията на твоите родители докато е време. Защо чакаш да мине 26 май и Бонев да ви започне по списък, в който ти си № 17 ? Става късно, ощипи жена си , кажи и , че го правиш заради мен. Аз съм Харалан Александров, ерген на 51 години, антрополог, доцент и син на министър в двете правителства на Луканов.Heдялко, ако това което написах не ти харесва можеш сам да се eбeш в гъзъ.
26
С кой акъл го избра българският народ този?!
27
ПИК, МАЙ НИКОЙ НЕ ВИ ЕБ.ВА ЗА НИЩО!! БРАВО НА РАДЕВ!!! ОТВЯ ГИ ВСИЧКИ ОТ ПИК ДО ГЕРБ!
28
Имам чувството,че нашият Президент живее на друга планета. Срамувам се от това интервю,което даде в Панорама.
29
удари поредния звучен шамар на крадливата мафиотска шайка ГРОБ. Клозетното сайтче ПИК е мобилизирало цялата платена тролска паплач да защитава незащитимото. За всенародна радост не им се получава!!!
30
Е, ведомствените жилища не са като лукс апартаментите с лични асансьори, барбекюта и джакузита по покривите....., ама така е неграмотните и алчните изконсумираха перфектно пребиваването си във властта, а умните бачкаха за едната мижава заплата
31
Ха, ха, ха, язък за подхвърлените заедно със суджука въпросчета, а бузестото, бургаско "мъжкарче",сайбийчето на сайтчето-кенефче ПИК се надяваше да получи бонус за старанието си,ама изглежда сега, ще претърпяното фиаско "артелчика"ще намали дажбата! Язък за цирка пред Телевизията онзи ден, сигурно ще трябва да се връщат и парите на организаторите за непосетения панаир!
32
PIК вие ли казахте на Боко да опява наляво и дясно за "пълзящата диктатурa" хахахахахахахаха
33
Благодарение на Пik и Nедялко признанието на Шербета стигна до хиляди селски клюкарници като 24 часа, Блиц. Ще продължим да разкрием още неразбрани факти за всички български корумпирани политици!
34
То не бе бягане от въпроси не бе чудо,а Василев по хубаво кулинарно предаване да води ще му се получи по добре.Щом такива са ни военните какво да правим освен да стискаме палци да не ни се случи нещо-мъж на честа бягай бе братче селски тъчбек
35
Последният луксозен апартамент с асансьон и целия изписан с псалми за добро и добри хора е правен за всеки друг но не и за Цветанов, на него най си му подхожда панелката в Надежда както и да се мъчи да се прави на арабски шейх
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
отговор на коментар
Даже и сайбийче не е. Друг е сайбията. И ся? Нема пари, ще трябва и суджука да връща, изгризаните му от яд ности ще му стигнат за вечеря! Бузестото няма сън да го улови тази нощ и ш, има да си глееееда розовата луна.
38
Радев и лицето, с което той живее са абсолютно ненужни за нашата страна. Това са огромни средства, които ние не следва да плащаме за тях - заплати, кабинети, тоалети, коли, прислуги и т. н. и т. н. Като цяло за нашата страна е ненужна така наречената Президентска институция. НИЕ СМЕ ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА! Ние имаме законодателна власт. Ние имаме Министерски съвет /добър или лош - той е такъв вследствие на нашия избор за народни представители/. Ние имаме съдебна власт/. Тоест ние нямаме нужда от един нищо не правещ човек, наречен Президент. По Конституция, лицето, живеещо с този нищо не правещ човек, пък е абсолютно никое в общественото пространство. Мисля, че не трябва да харчим повече пари за една такава измислена за нашата страна институция.
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
ЧЕ ПОНЕЖЕ РАДЕВ БИЛ ЖИВЯЛ 13год ПО ВОЕННИ БЛОКОВЕ ДРУГИ БИЛИ ЗАБОГАТЯЛИ ОТ ПОЛИТИКА-е аз ли съм го карал да стане военен,да си беше стоял на село да си пасе козите,ми не бил забогатял е как бе др.генерал много хора работят цял живот за апартамент а ти с една врътка апартамент в един от хубавите квартали на София,и как да не сте забогатял плащаме ви добра заплата и пожизнена пенсия,а за забогатялите политици докато вие сте летяли почнете с въпросите с най близкото ви обкръжение Нинова,Йончева,Овчараов,Гечев,Станишев да ми е по лесно със цялата сган която ви издигна
41
СЛЕДЯ ВИ ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ НА КОМЕНТАРИТЕ И ЗАБЕЛЯЗВАМ СПАД, РАЗВЪРЖЕТЕ Я ТАЯ КЕСИЯ, БЕ, НЕ СЕ ОСЛУШВАЙТЕ.
42
А аз си мислех, че Фатмака е само зависим и чинно слушка каквото му заръчат! А то какво се оказа , че на него злобата и комплексарщината му идват отвътре! Ужас, този ако няма кой да му държи *юздите", съвсем ще изперка! С конкурс да го бяха търсили такова чучело , надали щяха да го намерят! Циркът е , че и самата склеротичната Столетница скоро ще започне да бере ядове с него!
43
Няма по голям тъпанар от крадливия селски каруцар, комисионера по грипените фатмак и няма по тъпа селска пръчка от деса простакесата мерцедеса
44
Edin dostoen chovek I prezident. De kasmet da imahme takav chovek za ministar ptedsedatel.
45
Това не е ли Ника на едно тъпо комуне, което все се набира да се държи по комунистически надменно към списващите? Иначе за Фатмака си прав ...безнадеждна диагноза! Този се е възприел сериозно за някакъв "Наполеон" , и май Иво Христов презглава се набира да избяга от там! Отделен въпрос как попадна във въпросния списък!
46
ПИК твоите журналя са в стомашно-чревно и умствено разстройство. Тръгвайте за Карлуково во главе с нед..лко!
47
Кухите лейки да си го преизберат пак тоя тъпанар след 3 години той ша ги обедини с евразийските им братя и "планът решетников" ще върже и цъфне в България!
48
отговор на коментар
ето защо си злобен увиснал ерген, който с неистови родилни мъки на комунистическата ти родова биография си се докопал до доцент по антропология. Много правилно си се насочил в тази специалност и дано някой ден да откриеш, че и ти си човекоподобен, на който аналния секс е любимо занимание!!!
49
С какво толкова разгневихме руснаците и КГБ та си отмъстиха като ни натресоха тази злобна куха лейка ?
50
Имал от МО а в София как го е придобил? Ясно и точно Радев показа неприязънта и комплексите си към Цветанов с претенциите че не е освободил и партийния пост. Да той имал асансьор а Радев нямал. Да така е но Цветанов е дал 2 апартамента ремонтирани и 2 гаража и е доплатил 100 000лева за 30 квадрата при замяната докато Радев за апартамент на 1 километър разстояние от този на Цветанов с площ 143 квадрата е дал малко над 100 000 лева. Де е Киро на кирия. Нито дума за приватизация за окрадения труд на родителите ни за куфарчета за милионите на прехода това не е корупция а корупция е че си купил апартамент защото не можаха да разровят нищо по министерствата за да докарат поне откраднат и 1 милион а едва докараха 700 000 лева за министъра на културата Банов.С една дума комунистите от БНТ се опитаха да ни заблудят в едно добре подготвено и манипулиращо интервю но както казват и за Чернобил в България от БНТ разбраха след 2 месеца.Накрая обаче народа не забрави за марулите които е ял по време на радиационното замърсяване от Чернобил.
51
По смотан прецедент никога не е имала нашата Родина.Този е толкова тъп,че сравнен с него,Плевнелийчето изглежда като професор.Гласувах за него,като мислех,че избирам правилния човек.Вече хиляди пъти проклинам този мой глас.Комунистическа гадна подлога.Вече най-висшата степен на определението ТЪП си има точно наименование-Румен Радев.Тъп,по-тъп,най-тъп,Румен Радев.l
52
Ами толкова от 111 място джурналя какво очаквате повече ?
53
Отвратителен човек! Господ да пази България от злобни и отмъстителни хора като него!
54
ЕДВА ЛИ НЯКОЍ ОСТАНА УДОВЛЕТВОРЕН ОТ ОТГОВОРИТЕ ПЪК И ОТ ВЪПРОСИТЕ БНТ ТрЯБВА ДА ДАДЕ НЯКАКВО ОБЯСНЕНИЕ ЗА МЕНТЕТО ИНТЕРВЮ КОЕТО Б.ВАСИЛЕВ ПРОИЗВЕДЕ НЕ ВИ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ ЗА ДА НИ ПОДЦЕНЯВАТЕ„ЧАКАМЕ ОБЯСНЕНИЕ ЗА ДЕЍНОСТТА НА БНТ И РЪКОВОДСТВОТО И ЛУСТРАЦИЯ ЗА ВОДЕЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ.СРАМНО ПОВЕДЕНИЯЕ И НА ИНТЕРВЮИРАНИЯ И НА ВОДЕЩИЯ.
55
А дали си е платил данъка за продажбата на апартамента - за разликата между покупната и продажната цена ???
56
Пикът са мекерета на Финету
57
Модераторът прекалява с "+" -четата дето ги слага.
58
отговор на коментар
С акъла на долната глава...
59
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
60
Нали знаете, следващият път всички вън!
61
И така циркът свърши, скоро с десидента Пендалко ще се виждаме на четири очи. Без тоалетна хартия хахах. Но първо Боко Тиквата и Цвъки Асансьора. От президентството до сайта кенеф ще ви разплачем майките.
62
Какво се прави на утрепан другаря Гадев?Военните блокове строени от строителни войски били най " скапани",масовото строителство за болшинствотои,е чак толкова."? Точно преди 20-25 години не са били в плачевно състояние,то още малко да го ожали човек.И как имитира потърпевш,подобно на Йончева " Ами аз не знам какво е това пране на пари" ." Горката"!.А защо не се коментира цената на новия апартамент в нова сграда?Имаше ли такъв въпрос от водещия и ако не е имало да се поиска отново отговор.
63
не занете ли, че всеки военен в определен период от живота си е живял във ведомствено жилище?! То бива, бива..ама вече не смешни, а жалки сте!
64
Когато хора от изпълнителната власт си купуват по- евтини апартаменти,това непременно означава ло -корупция!А когато политици ,държавници ,извън управлението, си купуват жилища на същите цени,това какво е?? Заради черните им очи ли, фирмите им продават на занижени цени ? Цената на 1 кв.м. закупена жил.площ, сама по себе си ,не може да бъде мерило за корупция ! Оня младия бесепар Зарков го каза:Това е сделка с частно лице- каквото съм договорил , това съм платил!! Артекс също е частна фирма! Каквото са договорили - това са платили !! Пък знае ли човек - право на фирмата е да провежда социална политика......Едно е ясно - една частна фирма никога не може да си позволи да е на загуба.....Останалото си е лично нейно право.....
65
Новото жилище на Радев,след продажбста на военното е на цена 600 евро на квадрат в кв.Гео Милев където е и на Пламен Георгиев.,само че на последния е по 1200 евро/ кв.м.Говори арогантно за другите,а прикрива себе си..
66
А ЗА ИНТЕРВЮТО НА БОЙКО ПРИ СЛАВИ НЯКОЙ НЕЩО ДА КАЖЕ. ТАМ БЕШЕ ЦИРКА.А ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е ВЕЛИК.ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА
67
отговор на коментар
Абе вмирисан ком.цървул майкати още ли е с разстройство откакто те изсра да вониш въздуха!
68
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
69
Президента да не е женски полув орган като устата на епелирваното розово прcсенце собственик с прякор Прдлко, сина на пойета хълтурчик лизaч на Живков?
70
Де що е бесепар е дебилен олигофрен и долен крадлив мангасар начело с тяхната водачка курни крадливата крушарска циганка която като млада чевръста активистка на сдс заради приватизацията на импекса била изяла де що седесарски чеп видяла
71
PIKльовците СЕ EБAT с ГЕЙберастите на ТИКВАТА, ама и това няма да помогне на БОСТАНА. :-)
72
А вие какво очаквахте, нещо друго ли? Шербета не може да говори смислено, той може само да учи наизуст. Добре си е научил думичките.
73
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
74
БЪЛГАРСКАТА """ НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ """ Б Н Т НИ ПРЕДСТАВИ ПО ПАНОРАМА НАЧЕЛО С КОМУНЯГАТА БОЙКО ВАСИЛЕВ ЕДНО ЦИРКАДЖИИСКО ПРЕДАВАНЕ ЗА ДА ЗАМАЖЕ ИСТИНАТА С АПАРТАМЕНТИТЕ НА РУМЕН РАДЕВ. БЪЛГАРИ ТАКА ЩЕ БЪДЕ , АКО СЕ ИЗЛЪЖЕТЕ И ДАДЕТЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ГРАБИТЕЛИ
75
s balgarskia preziden t. Mnogo vi se iska da e taka,kakto pishete,no ciala Balgaria vidia edin kinteligenten,umen,vish oficer,nastoiasht goliam politik i za tova balgarite se gordeem s nego. Izkliuchiteln perfektno predstaviane na g-n RADEV - Da jivee BALGARIA,BRATIA !!!!!! Dnes e svetal praznik,badete zdravi !!!
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
77
БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПОТЪНЕ В СРАМ И ОТЧАЯНИЕ ,??? ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ МЕДИТИ :: БИ ТИ ВИ , НОВА , Б Н Т И Б Н Р , ,КОИТО С ЛЪЖИ И ИЗМАМИ ОМОТАВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД --- НАРЕЧЕН ОТ ИВО ХРИСТОВ ДЕБИЛИ / ПРОСТАЦИ / ТОВА КОЕТО ВИДЯХМЕ ПО ПАНОРАМА С РУМЕН РАДЕВ Е НАЙ ГОЛЯМАТА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ВСИЧКО ТОВА.
78
Господа не се радвайте на социологически изследвания и процентите. В последните години никоя агенция не е познала резултатите защото анкетите се правят не на терен .. Важното е че някой като Кънчо, Райчев и т.н. забогатяха и най- нагло се показват по медиите и бълват лъжи.
79
За интервюто мога да кажа - Не сме толкова тъпи господа колкото искате да ни направите. Идецата от детската градина са по-умни от вас .
80
Защо този човек никога не участва в живо предаване , а винаги на запис ??? Моля психиатър да се произнесе по случая !!!
81
С чиста съвест за мен тева е ДЕБИЛ ПЛЕЗИРДЕНТА. Плезирдент на дебилите и олигофрените в БЪЛГАРИЯ. НЕ Е МОЯ ПРЕЗИДЕНТ. Нагъл лъжец. За любовницата на два договора защо не го пита педа...ла. Васолев. Защото няма как да излтже.....
82
От първия ден изпълнен с омраза, отмъстителност , избива комплекси за сметка на опонентите си. По-добре да спрат да говорят и да работят без показност за България .
83
Да се закрие тази институция ! Или , да избираме президент , който не иска да получава заплата . Ей така , за народа . Нали от тази институция нищо не зависи ! Пуууу , от къде се появи това семейство ? Между другото , НИКОГА нито чух , нито прочетох за тези двамата от техни бивши колеги. Нали са работили с хора ? Все някой ще ги познава. Дали не се страхуват да кажат истината за тях ?
84
85
ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА,ЧЕ ЩОМ И НЕАНГАЖИРАНИ ХОРА ВЪЗМУЩАВА ,ЗНАЧИ Е ПРЕМИНАЛ ГРАНИЦАТА ВПЕЧАТЛЕНИЕТО Е ЗА ЗАВИСТЛИВ,ЗЛОБЕН И ДРЕБНА ДУША.ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА,ЧЕ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ОСВЕН ПАРТИЯТА В КОЯТО СЕ Е ВТОРАЧИЛ ТОЍ УНИЖАВА ЕДНА ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАРОДА СИ.
86
Гледах интервюто, доста му пресъхнаха устата на Президента, докато отговаряше, макар и скалъпено, не по същество, смущението от лъжите му беше изписано на лицето му.....Изводът е, че този човек няма да се спре пред нищо, за да свали от власт г-н Борисов....това му е голямата цел, която той нарича "промяна на модела"...... Жалко, България да има днес такъв президент, който застанал на позициите на най-ретроградната партия БСП, иска да върне страната ни назад!!!!!!
87
Румен Радев е позор като човешка личност, още повече като български офицер! Радев е типичен социалистически фатмак-офицер от времето на Тодор Живков. Не би следвало да го изберат за президент. Сега той трови живота на българите, а комунягите олигарси от БСП му гледат сеира. Простият народец е наистина лош материал.
88
А ВИЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ-ТОЙ Е ПРЕДАЛ СЕМЕЙСТВОТО СИ-ПРЕКРАСНА ,ОТДАДЕНА НА СЕМЕЙСТВОТО СИ ЖЕНА,ИНТЕЛИГЕНТНА,РАБОТЛИВА,А НЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ДЕСА-ПРОСТАКЕСА,КОЯТО НЕ РАЗБРАХМЕ ИМА ЛИ ИЛИ НЕДИПЛОМА И ЗА КАКВО Е ИЗГОНЕНА ОТ ГИМНАЗИЯТА,А ТОЗИ-НЕЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ВСИЧКО,КОЕТО ПРАВИ -Е ЗА П А Р И,подчертавам за пари,то му е изписано на гротескната физиономия,лицата на хората говорят много за тях самите-погледнете лицата и на Курнела и Елена милиончева-прости кур,ви,стигнали до там с финтове в леглата на който трябва,долни кучки!
89
Ако, за да станеш президент е необходимо, да си мошеник, крадец,лъжец,к----------ар, има тези качества в изобилие!!!!!
90
Ама този наш държавен глава наистина прилича на каун и се държи като каун !
91
Ne sme narod, a marsha
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 11884
архив

Пияница кандидатства за членство в клуб на алкохолиците. Изпитва го комисия и му задава въпрос:
- Колега, кажете едно питие с "Ш".
- Шише ракия.
- Отлично, колега! Едно питие с "Б"?
- Бутилка водка.
- Страхотно, колега! Едно питие с "К".
- Каса бира.
- Великолепно, колега! И последен въпрос - едно питие с "Е".
След дълго мислене кандидатът отговаря:
- Евентуално още една каса бира!

няма нови новини
Днес: 150
hot
най-четени новини в момента
сега
3186
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Социологът Юлий Павлов разкрива как и защо Йорданка Фандъкова ще бие Мая Манолова за кмет на София (НА ЖИВО/ГРАФИКИ)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Важен тласък за Овните, Девите да внимават с парите
x