Вход
София
Времето в София 9 o C

СЛЕД РАЗКРИТИЕТО НА ПИК ЗА МОРСКИЯ ИМОТ НА СЪДИЯ № 1: Лозан Панов дегизира вилата си, а критикува другите, че се крият от комшиите (СНИМКИ)

СЛЕД РАЗКРИТИЕТО НА ПИК ЗА МОРСКИЯ ИМОТ НА СЪДИЯ № 1: Лозан Панов дегизира вилата си, а критикува другите, че се крият от комшиите (СНИМКИ)

на 17.04.2019
45852
18
СЛЕД РАЗКРИТИЕТО НА ПИК ЗА МОРСКИЯ ИМОТ НА СЪДИЯ № 1: Лозан Панов дегизира вилата си, а критикува другите, че се крият от комшиите (СНИМКИ)
Автор: ПИК
17.04.2019
18
45852

Председателят на ВКС Лозан Панов метна маскировъчна зелена мрежа върху оградата си, за да скрие скъпарската си вила в местността Галата край Варна от чуждо око, въпреки че сочи с пръст онези, които си поръчали асансьор, за да нямат досег със съседите. 

Това се случи, след като първо ПИК разкри, че вилата изглежда далеч по-тузарски от декларираната цена от 26 хиляди лева. От кадрите, изпратени на ПИК, се вижда, че вилата е доста удобна, с прекрасни прозорци и тераси с чудесна гледка. 

До момента оградата бе обикновена мрежа, а в последните дни върху нея е добавено плътно зелено пано, от което дворът не се вижда. 

Ето какво написа във Фейсбук очевидец на новата гледка:

“Лозан Панов, като критикува някого със средствата на волната интерпретация – че не искал да има досег със съседите си, защо самият той е дегизирал "дървеното" си "бунгало" по този начин? За да не видят хората, че е двуетажна вила, която струва поне 10 пъти повече от 26 хил. лева, или защото не иска съседите да гледат жена му?”

Преди дни ПИК показа и видео от скандалния имот, представян за дървено бунгало и закупен за скандалната цена от 26 хиляди лева. 

Припомняме, че замесени в аферата с евтини апартаменти са и президентът Румен Радев, който все още не е дал обяснение по въпроса и не се е оттеглил, както и шефът на ВКС Лозан Панов и лидерката на БСП Корнелия Нинова. Антикорупционният орган разследва и сигналите за техните имоти.

ПИК разкри, че строителните босове на "Артекс" Мирянови са кумове на Лозан Панов и жена му Елисавета, която пък си е купила от тях лукс апартамент на много по-ниска през своя фирма. Медията ни показа и как Лозан Панов излиза от това жгилище, което по-късно призна, че обитава с жена си в тузарска сграда в кв. "Изгрев".

А през 2013 г. Панов придобива парцела и вилата в местността Галата-Прибой край Варна само за 26 000 лева, при положение, че цените на подобни имоти тогава са много по-високи. Придобивката му включва една втора идеална част от 480 кв. м. земя, а постройката върху нея е със застроена площ от 37 квадратни метра. НАП установява, че декларираната при сделката цена е цели шест пъти по-ниска от реалната цена, като заключението на лицензирания оценител е приложено към ревизията. Изводът е, че председателят на ВКС е укрил значителни доходи, върху които не е платил и съответните данъци.

В желанието си да „оневини“ Панов, журналистът от „Капитал“ Росен Босев – зет на Румяна Бъчварова, който по ирония взе дейно участие и в разразилия се сега „Апартаментгейт“, слага саркастично определение на тези действия на данъчните органи като „реална цена по усмотрение“.

При апартаментите на Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Пламен Георгиев и останалите „отстреляни“ хора от властта заради имотите им, тази „реална цена по усмотрение“ обаче изобщо не смущава „разследващите“ псевдомедии и макар цените на квадратен метър да са били от порядъка на 600-800 евро, целият поръчков медиен хор – „Капитал“, „Дневник“, „Медиапул“, „Клуб Зет“, „Бивол“, „Фрог“ и т.н., пееше само една песен – как пазарната цена била 2500 евро на квадрат, поради което или всички били укрили доходи, или били получили награда за свършени услуги.

С едно изключение – след като се разбра, че съпругата на Лозан Панов също е купила от „Артекс“ апартамент на рекордно ниската цена от 225 евро на квадратен метър, същите „моралисти“ се опитаха с фалшиви новини и елементарни оправдания да отклонят вниманието от този скандал.

Справка в кадастъра разкрива, че вилата на Лозан Панов не само че има морска панорама, двуетажна е (което поставя и въпроса дали вторият етаж е законен или не, при положение, че в нотариалния акт такъв не е описан), а е на броени метри от самия плаж, поради което цената й става значително по-висока.

Нещо повече, в режисирано по бТВ интервю на Елисавета Панова, беше показана и самата вила на Панов, а снимката ясно разкрива, че изобщо не се касае за едноетажна постройка, както досега твърдяха медиите на Иво Прокопиев, а за двуетажна луксозно довършена къща с дограма, френски прозорци, тераса и изолация, с квадратура минимум 70-80 м2. (точната квадратура според самия Панов е 74 кв.м., защото я е посочил в декларацията си пред Сметната палата за 2013 г.)

ВИЛАТА ПРЕДИ ДА БЪДЕ ДЕГИЗИРАНА:

И СЕГА:

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(18)
1
Нека всички Български родолюбци на 26 май да гласуваме за кандидатите на коалиция " ПAТРИOТИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"! Всички пaтриoти да гласуваме за него доказал се като единствения от ПФ който честен политик! И защото единствено той от коалицията има шанс да влезе в ЕП. Избирателите на ВМРO са около 30 хил.човека тоест 1%! Сидерoв и АТAКА вече нямат избиратели след предaтелството,Джaмбaзки 5 ГОД.прибираше по 20 хил.евро и не свърши нищо за България! Няма никакъв шанс на идните избори! Затова нека не пилеем пaтриoтичните гласове за кандидати без дори и минимален шанс а да гласуваме всички за " ПAТРИOTИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"
2
Прав си! В коалицията на Вaлeри влиза и ПП СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА! Това сме всички ние предприемачи които имаме дребен и среден бизнес и сме също работодатели! Нашата партия има 80 хил.членове! За 1 евродепутат са необходими около 160 хил.гласа тоест 5.88%. Само от ПП СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА Валъо има сигурни над 120 хил.заедно с нашите семейства и отделно от НФСБ. Влиза със сигурност! А ВМРO на всички избори когато е участвал самостоятелно е имал 1% тоест максимума им е 30 хил.гласа! Така че наистина няма смисъл да се разпиляват патриoтичните гласове а да гласуваме всички за коалицията - ПATРИOTИ ЗА ВAЛEРИ СИМEOНOВ
3
Разбира се че ще гласуваме всички ние избирателите на Патриотичния фронт за Валери! За кого да гласуваме за Агент Иван( Каракачанов) ли ? Който се прави на защитник на Българите а вижте снимките му в интернет прегърнат с роми и се целува с тях! Патриотичния фронт на последните парламентарни избори имаше 315 хил.гласа. Според социологическите проучвания след като влезе в коалиция с ГЕРБ са загубили половината от избирателите си. Остават 150 хил.души избиратели на ПФ. От тях са 100 хил.привърженици на Валери ,30 хиляди на ВМРО и 20 хиляди на АТАКА предимно такива на държавни и общински служби и техните семейства! Така че всеки останал привърженик на ПФ би трябвало да гласува за Валери защото единствено той има някакъв шанс! Глас за останалите е загубен и напразно!
4
Прекрасна новина от последните минути! Партия "Българска домашна ракия" също застава зад Валери Симеонов за Евродепутат! Партията е учредена от 200 собственици на казани за ракия като има структури почти в цялата страна! Членовете на организацията по селата са над 50 хиляди! От партията призовават всички свои структури да се включат в кампанията за Валери! Е вече е сигурно не само че Симеонов влиза а и следващия в листата!!!! ПОБЕДА
5
ОТРОКА МИ БЕ ПЛОД НА МАХЛЕНСКИ БАСОВЕ...НЕ СЕ ГОРДЕЯ С НЕГО...
6
Не случайно Импексовата БСПдирастия, си написа такава удобна конституция, за да си слага такива слуги на повикване в съдебната система, за да си крадат като Импексовите кучки спокойно и необезпокояване от никой!!
7
Лозан Панов е искал да предпази хората от угрозата да видят човката на Черния лебед. В противен случай летовниците трябва да ходят да леят куршум на децата си, което без съмнение ще провали семейната им почивка на морето.
8
И аз питам защо му е на ЦЦ асансьор в хола. Срам ли го е от комшиите , с които трябва да пътува в общия. С какво се различава от тях. Какво сега говори в страната по събранията. Някои дали ще го попита, за колко човека е асансьора или не . Хем се изолира от хората , хем е сред тях със заявка да го подкрепяният за втори асансьор. Такова чудо едва ли имам и във Африка, може би там няма и асансьори!!!
9
Защо, когато на втора инстанция осъдиха г-н Цветан Цветанов на 4 години затвор, не само че не го вкараха в затвора, но даже не го арестуваха и дори не му взеха пръстови отпечатъци, защото щели да му се накърнят човешките права?!? Защо презумпцията за невинност важи винаги за г-н Цветанов, а за г-жа Иванчева пък винаги важи обратната презумпция - за виновност??? ++ Г-н Цветан Цветанов: „Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже.“ ++ Бойко Борисов: „Как може да каже такова нещо, че няма кой да го накаже. Може да го накаже Господ, могат да го накажат хората, мога да го накажа и аз.“ ++ Г-н Бойко Борисов много ясно и много категорично не споменава сред тези, които могат да накажат г-н Цветанов, нито съда, нито прокуратурата, нито КПКОНПИ, защото шефовете им, като г-н Сотир Цацаров (член на БКП от казармата) и г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училищe от Симеоново), са лично назначени от ГЕРБ и ДПС и няма как да накажат, по какъвто е да е бил начин, както г-н Цветан Цветанов, така също и г-н Бойко Борисов, г-н Делян Пеевски и г-н Ахмед Доган.
10
Бунгало 36 м2 ламаринен покрив и дървени стени
11
Така като гледам, застроената площ е поне 80 квадрата, ако не и повече. И този наглец ще ни говори за чест и морал.
12
„Човек, който не може да приеме волята на фюрера като най-висш източник на правото, не може да заема съдийска длъжност" – заключение на министъра на правосъдието по времето на Хитлер.
13
Лозан Панов е бъдещият главен прокурор, когато Шайката улети в нищото и бъде изметена! Тогава да му мислят Пишковците, както и другите които са си заврели муцуните в задните части на Падишаха и дясната му ръка Цвъко. Всичко се връща и гадостите направени от Суджуците ще бъдат наказани!!
14
Някой е издал далаверата на Радев с апартаментите му, за това Иво, като най-вътрешен го уволниха! Сега кой ли ще пише дитирамбите на каканижещото пилотче?Определено ще стане моден експерт,защото Деска е печена в тази област, а и спокойно ще разпуска с боб и джолан, Артелчика наш Чехлю!БСП и Корнелия мразят разследващите журналисти, защото имат тъмно и мрачно минало, желаят да го скрият! Страхът изяжда душата на другарката Импексова!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Каква вила,какви 5 лева ? Това е нещо м/у барака и лятна кухня. Друго са си палатите на мутри,олигарси,милиционери и 'политици' особено на тези от ГЕРБ,ДПС и БСП всичките произлезли от БКП...Ще дойде ред и ще им излезнат и банковите им сметки- с много нули са.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Ислямската държава одавна победи у нас . Направи си ог- ромен брой хареми . Пълна харемизация на съдийската част от съдебната част от държавата. ВКС всъщност е кодовото наименование на Високо-Квали- фициран Сарай , т.е. - харем, действащ под прикритието, на действуващия под прикритието на юридическото лице със същото наменование правораздавателен орган, който постоянно, по един тарикатски, но противо-конституционен начин (натресен ни от чуждите ислямистки служби), се пълни със постоянно обновяваща се свежа женска плът . От 72 (седемдесет и два) броя граждански и търговски съ- дии , 58 (петдесет и осем) от тях са жени и само 14 (четири- надесет) са мъже, с един султан (или султанат, то е все едно) над всички тях . Точно такова е съотношението жени / мъже в харемите на ислямистките държави . 58 наложнички, или заложнички (не знаем каква е разлика- та межу двете думи), 14 броя, щъкащи край тях създания от мъжки пол, които ги обучават на нуждите на султана(-та) . Сега разбрахте, защо в този ни писмен акт, за заемащите съдийската длъжност човешки създания си служим с жен- ския род на думата – „съдийки” . ( Мъже няма !) Още по-харемиризирано е положението например в Монтанския Окръжен съд – 6 : 0 (жест на нула) в полза на жените . - А как става номерът с харемизацията на Върховния харем и постояния приток в него на свежа женска плът, с такива „перфектни” юридически и граматически познания, та чак децата от втори-трети клас са в потрес от актовете на ИВСС, с които той е констатирвал колосалното празног- лавие и пълната непригодност (недееспособност) на някои от тези прелестни създания ? - С командировки ! - Командировката му е майката ! УВАЖАЕМА Г-ЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ , Тъй като Парламентът не е предвиден да работи само с половината си депутати , другага половина избягаха, кое- то напълно затормозява работата на този най-висш и осно- вен държавен орган : Молим да ни командировате (30-40 човека) за работа като депутати в Народното събрание ! Сама виждате, какви комплексни качества притежаваме и с наша помощ Парламентът бързо ще дръпне напред , и ще си приема законите качествено и в срок ! Ние сме общински съветнички, имаме правото да използ- ваме местната законодателна власт, така, че може да ни командировате на едно по-високо ниво на упот- ребление на народната законодателна власт – цен- тралната такава . УСЕЩАМЕ, ЧЕ ИСКАТЕ, ДА УДОВОЛЕТВОРИТЕ МОЛБАТА НИ, АМА НЕ МОЖЕТЕ ! Конституцията не е предвидила и не позволява такъв „ко- мандировачен” начин (способ) за сдобиване с правото да бъде използвана принадлежащаща на суверена (народа) (централна) законодателна негова власт . - Ами тя не е предвидила и не позволява и такъв „команди- ровачен” начин (способ) за сдобиване с правото да бъде използвана принадлежащаща на суверена (народа) вър- ховна-съдебна негова власт . - Но точно по такъв узурпационен начин са се сдобили с правото да я използват три-четвърти от върховните съдий- ки, които са станали такива през последните десет години, поради, която фактическа узурпация на тази част от нашата власт и поради, която брутална дискриминация на мъжете, Ви обещаваме мощни и безкрайни протести с палатки, с басейни, яхти, таксита, магарета, мулета, бикове, расо- ви коне , кучета и котки, тигри и лъвове от мъжки пол до падането на този узурпационен модел, за кражбата на нашата съдебна власт и за връчването й все в женски ръце . Като от командированите да се сдобиват с върховната ка- сационна длъжност човешки създания, ДЕВЕТДЕСЕТ про- цента от тях са от женски пол и само десет процента са от мъжки пол . Така се осигурява постоянния приток на свежа женска юри- дическа плът във върховния харем . Главатарите на ВКС са все мъже и те си командироват на върховните съдийски длъжности все жени . Тези Върховни Главатари надали биха си „дръпнали” за съдийки жени, които не споделят мирогледа и щенията на върховните Главатари . И тези жени в знак на благодарност служат първо на миро- гледа и щенията на върховните Главатари, като например - печелят СЛУЖЕБНО делата на приватизаторските и други актуални в съответния момент сили, и чак след като свър- шат всичко това, АКО ИЗОБЩО МОГАТ, служат и на зако- на . Същото е това катастрофално за мъжете съотношително положение във всичките съдилища в страната . Наши привърженички (над 40 000 броя писма получаваме месечно, не знаем колко са Вашите в парламента, но наши- те са толкова), само като чуят за женски съдии (съдийки) и за женски адвокати (адвокатки) изпадат в нервни кризи . Не щат и да чуят за адвокатки и съдийки, като от самите себе си са запознати с предимствата на женския пол в тези хитроумни, но въртележни – с все нови и още по-но- ви, и най-нови тактики, практики и стратегии за привличане на клиенти и за решаване на делата - професии .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 10063
архив

Как се нарича умен човек в САЩ? - Турист. 

няма нови новини
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
сега
1135
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Пуснаха на свобода убиеца Джок Полфрийман - той иска да остане в България (ОБНОВЕНА)
x
ПЪЛЕН ШАШ: Войник проговори на близките си от оня свят (ВИДЕО)
x