СЛЕД РАЗПИТА В ПРОКУРАТУРАТА: Лена Бориславова се изпъна като Желязната лейди - реакцията на Линда ще ви остави без думи (СНИМКИ)

Акценти

СЛЕД РАЗПИТА В ПРОКУРАТУРАТА: Лена Бориславова се изпъна като Желязната лейди - реакцията на Линда ще ви остави без думи (СНИМКИ)

477175
на 11.08.2024
СЛЕД РАЗПИТА В ПРОКУРАТУРАТА: Лена Бориславова се изпъна като Желязната лейди - реакцията на Линда ще ви остави без думи (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Знаков ход предприе Лена Бориславова часове, след като бе привикана в Софийска градска прокуратура на разпит.

препоръчано

Депутатката от ППДБ, която в петък даде показания пред следовател в разследване дали като началник на кабинета на бившия премиер Кирил Петков е разгласила класифицирана информация, се появи във Фейсбук като Желязната лейди Маргарет Тачър.

Бориславова смени профилната си снимка. Кадърът, заснет на фона на оригиналната сграда на Народното събрание, вероятно е от фотосесия за някое дамско списание, на чийто страници скандалната депутатка ще изгрее в следващите дни. Лена е облечена изцяло в черно, с ледено изражение на лицето  и сурово излъчване, сякаш устремена да покорява политически висини.

Под снимката обаче мигом й "подрязаха крилата", напомняйки й, че откакто се подвизава на политическата сцена у нас името й се свързва с редица действия на ръба или направо извън закона. 

Естествено, по-голямата част от коментарите бяха във възхвала на Бориславова. Но в желанието си да оригиналничат, някои от коментиращите достигнаха до нелепици - като например, че Лена е българският вариант на Желязната лейди и че Микеланжело би я ползвал за прототип на Мона Лиза.

Най-голямата изненада под новата профилна снимка на любимката на Кирил Петков обаче дойде от неговата съпруга Линда. Публична тайна е, че дълго време двете бяха в явен конфликт, чийто апогей достигна когато канадката свали Бориславова от правителствения самолет за Рим за посещението при Папата.

Неочаквано сега майсторката на безглутенови торти реагира с емотикон сърце на разкрасената на фотосесия Лена.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК