СЛЕД УНИЖЕНИЕТО: Лудогорец продължава европохода си

Футбол

СЛЕД УНИЖЕНИЕТО: Лудогорец продължава европохода си

11831
на 22.08.2024
СЛЕД УНИЖЕНИЕТО: Лудогорец продължава европохода си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лудогорец приема Петрокуб в първи двубой между двата отбора от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Срещата на "Хювефарма Арена" в Разград започва в 21 часа.

препоръчано

Преди седмица "зелените" допуснаха най-срамното си европейско поражение и се сбогуваха с мечтата за Шампионска лига. Групите на Лига Европа са на само два мача разстояние, а опонентът изглежда преодолим.

Петрокуб започна участието си в Европа този сезон в Шампионска лига. В първия кръг тимът се справи с Ордабаси, но след това бе елиминиран от АПОЕЛ Никозия, пише "Фокус“.

Така Петрокуб участва в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Там молдовският тим отстрани ТНС от Уелс с общ резултат 1:0 след двата мача.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е и няма да има гъби Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е и няма да има гъби
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК