СЛЕД 17-ГОДИШНА ПАУЗА: Стенли пее с дъщеря си в нов албум

ГАЛЕРИЯ ШОУ

СЛЕД 17-ГОДИШНА ПАУЗА: Стенли пее с дъщеря си в нов албум

11277
на 09.10.2019
СЛЕД 17-ГОДИШНА ПАУЗА: Стенли пее с дъщеря си в нов албум
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият вокалист на "Тангра" и "Спринт"- Станислав Сланев-Стенли, се завръща на музикалната сцена с нов албум. "Чужди тела" се нарича пилотният сингъл от едноименния проект, съобщиха от "Вирджиния рекърдс".

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Любопитно е специално участие в песента на 17-годишната дъщеря на певеца - Никол. Музиката е на Благослав Анастасов, фронтмен на групата Hayes & Y, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментът също е негов, в сътрудничество със Стенли и музиканта Светлин Къслев. Текстът е на Любо Киров.

Албумът "Чужди тела" излиза 17 години след отличения с редица награди "Обсебен" (2002). Записван е в продължение на година, в студиа в София, Манчестър и Дъблин. Включва общо 10 нови песни.

Стенли, заедно с групата си Димитър Ковачев-Фънки - бас китара, Станислав Вълчев - китари и Николай Николаев - барабани, ще представи албума с концерт на 1 ноември в София. Освен най-новото си творчество, той ще изпълни и емблематичните си хитове, сред които "Обсебен", "Пътят към храма", "Стар парфюм", "Поля от слънчогледи".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК