След 6-годишна пауза: Трио БИК крои нов мега хит (ВИДЕО)

ВИДЕО

След 6-годишна пауза: Трио БИК крои нов мега хит (ВИДЕО)

4290
на 10.06.2021
След 6-годишна пауза: Трио БИК крои нов мега хит (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Певците Борис Дали, Илиян и Константин се събират за нов звезден проект. Последното парче на попфолк иконите датира от преди шест години. През далечната 2010 г. триото избухна с първото си парче "Палатка", което се превърна в емблематично и още ехти из чалготеките

препоръчано

За завръщането на музикантите отново заедно на сцената разкри единият от тях - Илиян.

"Скоро ще избухнем. В последната година-два бяхме спрели да кроим планове за ново парче. Всеки бе зает с различни неща. Ала сега сме по-свободни. Особено след тежката година, която имахме всички. Заредихме се с енергия. Намерихме вдъхновение. И ще се завърнем", категоричен е Илиян.

Тупалката и останалите от бандата не спират да поддържат връзка. Илиян, Борис Дали и Коцето се виждат и чуват, ако не всеки ден, то през ден.

"Много сме близки! Имаме дългогодишно приятелство. Излизаме постоянно заедно. Търсим се постоянно. Не можем един без друг. Събираме се, ходим си на гости. Като едно семейство сме", споделя още Илиян, цитиран от столичен ежедневник. 

">

Сподели:
Бомба x
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЗЛИНИ И БЕДСТВИЯ! Видовден е - ето как да предскажем бъдещето си с гадания и ритуали ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЗЛИНИ И БЕДСТВИЯ! Видовден е - ето как да предскажем бъдещето си с гадания и ритуали
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това