ГОРЕЩО
Кападокия се превърна в снимачна площадка на български филм за борбата с множествена склероза
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
Брутална саморазправа с Асен Василев: Такова 7-минутно унижение от парламентарната трибуна не е имало скоро (ВИДЕО)
ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА за Станислав Цанов! Как ютубърът окраде създателя си Волен Сидеров и си купи къща за близо милион
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Тошка Пешева, Пловдив
препоръчано
Необходими продукти:
320 г брашно
70 г масло
3/4 пакетче бакпулвер
1 с.л. захар
1/2 ч.л. сол
100 г кашкавал
100 шунка
1 яйце
1 ч.ч. прясно мляко
Начин на приготвяне:
От мекото масло и брашното, в което сме сложили бакпулвера, солта и захарта, правим трохи. Към тях прибавяме настъргания кашкавал и нарязаната на кубчета шунка. Размесваме добре и прибавяме разбитото яйце с прясното мляко. Получава се гъста каша.
В тавичка върху намазнена хартия за печене, с помощта на лъжица, се оформят топчета, които се поставят на разстояние едно от друго. Пекат се в загрята фурна 15-20 минути.
Сладкиш със сини сливи
409780
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335975
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


