Соня Колтуклиева: Урсула фон дер Лайен ни рекетира за РС Македония! Борисов е в тежка ситуация

Епицентър

Соня Колтуклиева: Урсула фон дер Лайен ни рекетира за РС Македония! Борисов е в тежка ситуация

61620
на 23.06.2022
Соня Колтуклиева: Урсула фон дер Лайен ни рекетира за РС Македония! Борисов е в тежка ситуация
Автор:   ПИК

Госпожи и господа политици от всички български партии, не се поддавайте на евро-рекета, не участвайте в сделката: национални интереси срещу евро-пари! Не си затваряйте очите пред истината!

препоръчано

С такъв апел излезе на стената си политическият анализатор Соня Колтуклиева. Ето какво още пише тя:

На 7 април председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пристигна в София, за да представи оценката на ЕК за Националния план за възстановяване и устойчивост на България. Тя метна в пространството няколко комплимента за многострадалния план, който впоследствие пак получи множество забележки от нейните подчинени и фокусира вниманието си върху какво?

Върху ветото на българския парламент за приемането на Северна Македония в Европейския съюз. Арогантен и нагъл евро-рекет!

За внимателните наблюдатели стана ясно, че Урсула фон дер Лайен обвързва отпускането на милиардите с вдигането на ветото. До мен достигна информация от Брюксел, че натискът се е прехвърлил от Кирил Петков върху Бойко Борисов, защото в Европейската комисия ясно виждали главната роля, която 3-мандатният премиер ще играе отново в управлението на страната.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в тежка ситуация: от една страна - неговите поддръжници не желаят да се правят отстъпки пред македонците, които 5 години малкият си пръст не помръдват, за да изпълнят българските условия; от друга страна - той съзнава, че без парите по националния план за възстановяване България не може да бъде възстановена след нашествието на харвардските скакалци, които опоскаха държавата и тласнаха България към национална катастрофа. Това е открита война на Брюксел срещу София!

Европейската комисия има право да разпределя общия бюджет на ЕС, но няма право да диктува политиката на държавите-членки! Аз, Соня Колтуклиева, българска гражданка, се обръщам към българските евродепутати от всички партии - започнете подписка за изслушването на Урсула фон дер Лайен в Европейския парламент! Поискайте й обяснение!

С какво право председателката на ЕК рекетира политиците от една суверенна държава-членка на Европейския съюз да взимат решения, уго̀дни на Брюкселското задкулисие?

Нека еврочиновниците разберат, че в България има и политици, които не са мекуша̀ви, коварни и злосторни като сваления след 6-месеца некадърно управление, бивш премиер Кирил Петков!

Ако Урсула фон дер Лайен откаже това изслушване, България има право да съди Европейската комисия в международния съд в Люксембург!

П.П. Ролята на Европейския съд е да гарантира, че правото на ЕС се тълкува и прилага по еднакъв начин във всички страни членки, като разрешава правни спорове между институции на ЕС и национални правителства.

Соня Колтуклиева

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Пеевски каза може ли местните избори да разтурят управлението (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Пеевски каза може ли местните избори да разтурят управлението (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК