Софийска районна прокуратура се самосезира за "капките на Ангел Кунчев"

Темида

Софийска районна прокуратура се самосезира за "капките на Ангел Кунчев"

36381
на 14.02.2024
Софийска районна прокуратура се самосезира за капките на Ангел Кунчев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Софийска районна прокуратура се самосезира след излъчен репортаж по национална телевизия за неистинска реклама на медикамент, в която е замесено името на главния държавен инспектор Ангел Кунчев.

препоръчано

По време на репортажа става ясно, че рекламата се разпространява в интернет пространството от сайт, в който се казва, че доцентът е открил препарат за възстановяване на зрението и че е представил медикамента в интервю в национална телевизия.

Софийска районна прокуратура образува преписка по случая и възложи проверка на Дирекция „Киберпрестъпност“ към ГДБОП – МВР. В нея следва да изяснят всички обстоятелства, касаещи рекламата и да се установят евентуално лицата в България, които рекламират, продават и доставят медикамента.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК