Социолог с категорична прогноза - има СДЕЛКА за властта

Акценти

Социолог с категорична прогноза - има СДЕЛКА за властта

407615
на 01.07.2024
Социолог с категорична прогноза - има СДЕЛКА за властта
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Разговорите за подкрепа на този кабинет не предстоят, те са направени. Така социологът Юрий Асланов, коментира от екрана на БНТ, връчването на първия мандат за съставяне на кабинет и състава на Министерския съвет, който предложи номинираният за премиер Росен Желязков.

препоръчано

"Днес видяхме щастливия Борисов. Той е талантлив актьор, очевидно е, че сцената му е липсвала“, продължи Асланов.

"Ако този мандат се провали, да се говори за втори и трети, е утопия. Ясно е, че следват поредните нови избори. Тогава няма да видим щастливия Борисов, а ядосания, разярения Борисов“, посочи още Асланов.

"С лекота той взе ролята на загрижения държавник“, вметна от своя страна социалният антрополог Харалан Алекснадров.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Топ хороскопът на Алена за петък: Везните да не действат импулсивно, Скорпионите да отложат важните задачи Топ хороскопът на Алена за петък: Везните да не действат импулсивно, Скорпионите да отложат важните задачи
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков безпощадно пред ПИК TV към всички политици: Махайте се, некадърници! Какъв е смисълът да се гласува за ГЕРБ, след като вървят в комплект с Кирил Петков и Христо Иванов (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков безпощадно пред ПИК TV към всички политици: Махайте се, некадърници! Какъв е смисълът да се гласува за ГЕРБ, след като вървят в комплект с Кирил Петков и Христо Иванов (ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК