Спецакция в Разградско – извършват се проверки в 4 населени места

Региони

Спецакция в Разградско – извършват се проверки в 4 населени места

29323
на 25.08.2020
Спецакция в Разградско – извършват се проверки в 4 населени места
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност се провежда от тази сутрин на територията на град Завет и селата Брестовене, Острово и Севар под ръководството на Окръжна прокуратура в Разград, съобщават от полицията, цитирани от БНР.

препоръчано

Към момента се извършват проверки с цел противодействие на престъпления и пресичане на нарушения на обществения ред. Издирват се автомобили и хора, обявени за общодържавно издирване, както и такива с две и повече криминални прояви.

Изградени са пет контролно-пропускателни пункта. Мобилни екипи извършват проверки на сечища, складови бази и цехове за преработка на дървен материал и търговия с крайни клиенти.

До момента са образувани две бързи производства и две проверки за засечени незаконни дърва на територията на Брестовене и Острово.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК