СПЕЦАКЦИЯ: Задържаха 11 българи и един англичанин с наркотици в Бургас

Крими

СПЕЦАКЦИЯ: Задържаха 11 българи и един англичанин с наркотици в Бургас

21719
на 17.10.2020
СПЕЦАКЦИЯ: Задържаха 11 българи и един англичанин с наркотици в Бургас
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

12 души, сред които и английски гражданин, постоянно превиващ в България, са задържани в Бургас за притежание и разпространение на наркотици, съобщиха от полицията.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Акцията е проведена от служители на ОД на МВР-Бургас и Районните управления в областта. От задържаните са иззети множество различни по вид и грамаж наркотични вещества. Образувани са седем бързи производства и пет преписки.

В претърсването в дома на 53-годишния английски гражданин, са намерени и иззети 31 стъклени буркани с глави зелена листна маса и три конопени растения с различна височина, специално засети, с цел добиване на канабис.

Общото количество на намереното наркотичното вещество е около 2,5 кг. Друг от мъжете е задържан в района на бургаско учебно заведение. В него са намерени 30 топчета марихуана.

При паралелно течащите в града проверки за шофиране на пътно превозно средство след употреба на наркотични вещества са установени общо девет случая. Сред тях има и 36-годишна бургазлийка, шофирала автомобила си след употреба на метамфетамин.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК