Спира плановият прием в болница „Св. Марина“ във Варна

Здраве

Спира плановият прием в болница „Св. Марина“ във Варна

1794
на 06.03.2021
Спира плановият прием в болница „Св. Марина“ във Варна
Автор:   ПИК

От понеделник, 8 март са забранени плановият прием и плановите операции в УМБАЛ "Св. Марина" във Варна. Това съобщиха от пресцентъра на здравното заведение.

препоръчано

Забраната е заради констатираното увеличаване на заболеваемостта от коронавирус за областта - над 200 на 100 000 души и с оглед предприемане на своевременни мерки за ограничаване на разпространението на заболяването, допълва БТА.

Разрешено е извършването само на спешни операции, неотложни онкологични операции и дейности, свързани с трансплантация на органи, тъкани и клетки, диагностиката и лечението на пациенти с онкологични и онкохематологични заболявания, дейностите по рехабилитация, продължително лечение и психиатрична помощ.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това