Списъци с имена и прякори иззе полицията при акция "Купен вот" в района на Разград (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Списъци с имена и прякори иззе полицията при акция "Купен вот" в района на Разград (СНИМКИ)

11804
преди 4 часа
Списъци с имена и прякори иззе полицията при акция Купен вот в района на Разград (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

аложни къщи, кредитни институции и търговски обекти бяха проверени на територията на ОД на МВР-Разград по време на специализирана операция срещу купуването на гласове, съобщиха от полицията.

препоръчано

В хода на полицейската акция са проверени търговски обекти и места, за които има информация, че се извършва незаконна дейност, свързана с купуване и продаване на гласове. В смесени магазини в село Дряновец са открити бележници с изписани имена на хора, срещу които фигурират различни по размер суми. 

Вариращите до 161,00 лв. парични записи според собствениците на търговските обекти представляват задължения (вересии), незаплатени поради липса на средства у лицата към момента на покупката.

свързани новини

Фактическата обстановка е докладвана на дежурен прокурор. Образувани са проверки, които имат за цел да установят дали посочените лица са съпричастни към извършване на престъпления против политическите права на гражданите или се касае за натрупани задължения вследствие на незаплатени при покупката стоки.

Тетрадка с имена и прякори на хора е установена в смесен магазин в Завет. Фигуриращите парични записи варират от 30 до 360 лв., които биха могли да бъдат използвани за склоняване към гласуване за определен политически кандидат. 

В хода на специализираната полицейска операция в частен имот в Исперих е открита акцизна стока без бандерол. Конфискувани са 40 литра етилов алкохол, съхраняван в пластмасови туби.

Незаконно добити дърва са установени в два частни имота в кубратските села Беловец и Брестовене - общо 15 кубика „ясен“ и „цер“ без контролна горска марка и документи за произход.

На изградените 13 КПП-та съвместно с екипи на Жандармерията са проверени над 600 превозни средства.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК