Спортният министър: Чака се последно разрешение за стадиона на ЦСКА

Футбол

Спортният министър: Чака се последно разрешение за стадиона на ЦСКА

6615
на 15.09.2023
Спортният министър: Чака се последно разрешение за стадиона на ЦСКА
Автор:   ПИК

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев отново коментира темата с реконструкцията на стадион "Българска армия" и кога се очаква тя реално да започне.

препоръчано

Това се случи по време на изслушване в комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта в Народното събрание.

"ЦСКА и "Сердика спортни имоти" са създали общо дружество. Чака се последно разрешение. Тук ми подсказват, че става въпрос за екологична оценка, след което клубът може да пристъпи към реконструкция на съоръжението", отговори Илиев, цитиран от "Тоспорт".

Адвокатът на червените Станислав Трендафилов разкри в интервю, че жалбите в съда срещу строителството идват от едно физическо лице, а ЦСКА не е страна по делата.

"Те се водят между РИОСВ и това частно лице, но ние имаме поглед като заинтересована страна по преписката. Това е поредното препятствие, с което се сблъскваме в последните пет години. Справили сме се с по-трудно, ще се справим и с останалите", коментира юристът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с хороскоп за 30 септември - Овните се радват на успехи, Телците са на обратния полюс САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с хороскоп за 30 септември - Овните се радват на успехи, Телците са на обратния полюс
ПИК TV x
Легендата Нешка Робева гневно пред ПИК TV: Цялото ПП са нагли престъпници (ВИДЕО) Легендата Нешка Робева гневно пред ПИК TV: Цялото ПП са нагли престъпници (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК