СРЕДНОЩНА СПЕЦАКЦИЯ ВЪВ ВАРНА ЗА ДРОГА! Проверени са 48 души, има арестуван

Епицентър

СРЕДНОЩНА СПЕЦАКЦИЯ ВЪВ ВАРНА ЗА ДРОГА! Проверени са 48 души, има арестуван

13955
на 16.07.2022
СРЕДНОЩНА СПЕЦАКЦИЯ ВЪВ ВАРНА ЗА ДРОГА! Проверени са 48 души, има арестуван
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Спазват ли се правила в заведенията във Варна провериха от МВР и НАП. Нощес полицията влезе изненадващо на проверка в няколко  нощни клуба, съобщи БНТ.  Униформените следят най-вече за разпространение на наркотици, както и за непълнолетни лица в заведенията.

препоръчано

Минути след началото на проверките бяха установени няколко непълнолетни лица. Не липсваха и по сериозни случаи.  „Проверени са 48 лица. Установено е едно лице, обявено за общодържавно издирване”, заяви Светла Златева - говорител на ОД на МВР – Варна.

Не след дълго мъжът беше отведен от полицията. А част от клиентите  бяха изненадани от акцията.

„В последно време не си позволявам особено много, специално по дискотеки, но ето идвам, наканвам се и шок - тук някакви опашки, а дойдохме след рожден ден на приятелката ми да правим шоу. Но попаднахме на шоу. Не знам какво се случва. Странно е, в смисъл не е приятно”, категорична е  Мария Папазова, клиент на заведение.

Много от клиентите споделиха, че до този момент не са попадали на нередности в дискотеките. Проверката на униформените продължи няколко часа, като бяха проверени заведения, както на крайбрежната алея, така и на Морската гара във Варна.

А след още няколко съставени акта проверката приключи, но от МВР са категорични: „Проверките ще продължат. Тези специализирани полицейски операции ще бъдат докато приключи активния сезон”, посочи Светла Златева, говорител на ОД на МВР-Варна.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК