Странностите на корейския лидер Ким Чен-ун нямат край - ходи навсякъде с личната си тоалетна

СВЕТЪТ ДНЕС

Странностите на корейския лидер Ким Чен-ун нямат край - ходи навсякъде с личната си тоалетна

8611
на 13.11.2015
Странностите на корейския лидер Ким Чен-ун нямат край - ходи навсякъде с личната си тоалетна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун пътува из страната с персонална мобилна тоалетна.
Тя винаги се намира в някой от придружаващите го автомобили при посещенията му във военни бази или държавни заводи, съобщи в. Daily NK.

препоръчано

"Тоалетна има не само в личния транспорт на Ким Чен-ун, но и в специалния, който е предназначен за пътувания в планински местности. В конвоя по принцип има няколко автомобила, затова хората не могат да кажат точно в кой от тях е тоалетната", разказал източник, близък до съпровождащите лидера на КНДР лица.

Друг анонимен източник, близък до Ким Чен-ун, е потвърдил тази информация.

"Той е принуден да пътува из цялата страна, затова винаги трябва да разполага с лична тоалетна. В севернокорейското общество е немислимо по време на пътуване лидерът да използва обществена тоалетна", е казал източникът.

Изданието отбелязва, че всеки, който се осмели да се облекчи в личната тоалетна на лидера на КНДР, ще бъде наказан и то много строго. „Тъй като много граждани възприемат Ким Чен-ун като божествено създание, той трябва да има лична тоалетна", е обяснил източникът.

Източник: БТА

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК