Страхотни премии в Лудогорец - вижте по колко взимат играчите

Футбол

Страхотни премии в Лудогорец - вижте по колко взимат играчите

14587
на 28.08.2014
Страхотни премии в Лудогорец - вижте по колко взимат играчите

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Героите от Лудогорец ще забогатеят с по 100 000 евро на калпак, обяви собственикът на клуба Кирил Домусчиев пред румънски ТВ канал, предаде sportal.bg.

Премията от УЕФА за влизането в групите на Шампионската лига е в размер на 8,6 млн. евро, а отделно се очакват доста пари от реклами и телевизионни права.

Това е убедило боса на "орлите" да зарадва футболистите си с тези близо 200 000 лева, което е невероятно за българския стандарт. Не е ясно само дали това важи за 18-те играчи, които бяха записани в групата за двубоя със Стяуа, или за всички играчи с професионални договори с клуба.

Сумата е солидна за нашите схващания, но не толкова за стандартите в другите страни. За справка, състезателите на Стяуа щяха да вземат по 250 000 евро на човек. Лудогорец стигна до мечтаните групи след успех с дузпи срещу румънския тим.



препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК