СТРАШНА ИЗЛАГАЦИЯ! Хванаха на къс пас Лена и Надежда за поредния им фойерверк, оказа се, че... (ВИДЕО)

Акценти

СТРАШНА ИЗЛАГАЦИЯ! Хванаха на къс пас Лена и Надежда за поредния им фойерверк, оказа се, че... (ВИДЕО)

427207
на 05.09.2024
СТРАШНА ИЗЛАГАЦИЯ! Хванаха на къс пас Лена и Надежда за поредния им фойерверк, оказа се, че... (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Винаги, когато Лена Бориславова и Надежда Йорданова вървят в комплект, излагацията е сигурна. Както по време на изслушването на банкера беглец Цветан Василев в комисията за Нотариуса, така и днес, когато двете дадоха брифинг за медиите в кулоарите на парламента.

препоръчано

Лена и Надежда се противопоставиха на решението на ВСС да стартира процедура за избор на нов главен прокурор. Причината - не бил сменен съставът на Висшия съдебен съвет.

Запитани за постовете си във фейсбук, че ще искат имунитета лидера на ДПС Делян Пеевски, двете започнаха да пелтечат и да увъртат. Надежда Йорданова лъсна с гениалното прозрение, че главният прокурор можело да поиска имунитета на даден народен представител.

Лена се опита да я спаси от срама, но изказването й имаше обратен ефект. "Не съм се запознала със сигнала. Предстои той да бъде обсъден на парламентарна група. Стана ясно, че Цветан Василев потвърждава за над 500 млн. лв. несъбрани кредити", обяви Бориславова, а от думите й стана ясно, че това е поредният фойерверк на ППДБ.

По-късно именно същото потвърди и самият Делян Пеевски. "Готов съм да предоставя веднага доказателства, че не дължа нито една стотинка на банка. Нито на фирми. Който успее да извади моя фирма или мой дълг към банка, веднага ще си дам имунитета. Колкото и да им е мъчно, никой не може да извади нищо срещу Пеевски", отсече председателят на ДПС по повод поредния фойерверк на ППДБ, че ще му искат имунитета заради сигнал на Цветан Василев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК