СТРАШНО Е! Ген. Атанасов поиска мандат за "смели реформи", Мрежата настръхна (СНИМКИ)

Акценти

СТРАШНО Е! Ген. Атанасов поиска мандат за "смели реформи", Мрежата настръхна (СНИМКИ)

344033
на 06.06.2024
СТРАШНО Е! Ген. Атанасов поиска мандат за смели реформи, Мрежата настръхна (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ДСБ и съпредседател на ППДБ ген. Атанас Атанасов активно използва социалните мрежи за реклама дни преди изборите за Народно събрание и Европейски парламент.

препоръчано

В един от последните си постове Атанасов иска мандат за "смели реформи" и зове избирателите да подкрепят визията на ППДБ за реформи.

Противно на очакванията на ген. Атанасов, реакциите срещу публикацията му са крайно негативни. Повечето от потребителите се смеят на платената реклама на ДСБ.

Коментарите под публикацията също са размазващи. Част от хората, до които е достигнала публикацията, използват обиди по адрес на ген. Атанасов.

"Видяхме какво можете - нищо!", "Реве само за власт и пари", са само част от коментарите.

Вижте останалите:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК