СТРАШНО: Очевидка на адския взрив в Пловдив: Изнесоха жената цялата в кръв, стъкла и найлони

Инциденти

СТРАШНО: Очевидка на адския взрив в Пловдив: Изнесоха жената цялата в кръв, стъкла и найлони

18667
на 18.05.2020
СТРАШНО: Очевидка на адския взрив в Пловдив: Изнесоха жената цялата в кръв, стъкла и найлони
Автор:   ПИК

Беше страшно. Изнесоха жена в кръв, стъкла и найлони. Това разказва 25-годишна обитателка на блока на улица "Тарас Шевченко" в пловдивския квартал "Кичук Париж", в който тази сутрин се взриви газова бутилка. Пред злощастния блок са се насъбрали хора, които още не могат да се отърсят от преживяното.

препоръчано

Към 9:30 часа сутринта се чул страшен тътен от апартамент на четвъртия етаж в жилищна кооперация, който е с изтърбушена тераса, предава "Марица".

83-годишна жена, която живеела в него, е тежко пострадала и откарана в болница. Изпратените на адреса огнеборци установили, че поради теч от бутилка за пропан бутан в жилището станало загазяване и е последвала трагедията.  

"Дано се пребори. След такъв взрив не знам какви са й шансовете. Бог да й е на помощ“, през сълзи каза приятелка на пострадалата.

Тя разказа, че 83-годишната жена почти всяка сутрин готви на терасата, след което се виждат, за да си поговорят и споделят проблемите. "Много пъти сме си говорили, че са големи дяволи тези газови бутилки и ето, че се случи това. Страшно е, в този момент друго не мога да кажа“, добави тя.

Сподели:
Бомба x
НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПИК TV! Свидетелят на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО) СКАНДАЛ В ПИК TV! "Свидетелят" на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО)
ново
Днес: 248
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това