СТУДЪТ ОСТАВА: Облачно и ветровито през целия ден, валежи над почти цяла България (КАРТА)

Акценти

СТУДЪТ ОСТАВА: Облачно и ветровито през целия ден, валежи над почти цяла България (КАРТА)

20140
на 12.01.2023
СТУДЪТ ОСТАВА: Облачно и ветровито през целия ден, валежи над почти цяла България (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През нощта отново ще заваля, в повечето райони дъжд, в планинските райони и в планините – сняг. Духа умерен, по Черноморието – временно силен североизточен вятър. Минималните температури през днешния ден ще бъдат между 0° и 6°, а максималните - между 2° и 9°. Вятърът ще отслабва и ще се ориентира от запад-северозапад, на морския бряг – от север-северозапад. Валежите постепенно ще отслабват, а до вечерта в повечето райони и ще спрат.

препоръчано

Облачно време ще преобладава утре и в планините, с валежи от сняг главно в часовете преди обяд.

Ще духа умерен вятър от север-североизток, който през деня по високите части ще се ориентира от северозапад.

С валежи, предимно от дъжд ще бъде и утре в много райони от Европа, по-интензивни в северозападните части от континента, където се очаква и затопляне. Ще вали и на Балканите, където застудяването ще продължи.

У нас, в близките дни, минималните температури ще се понижават, но максималните отново ще тръгнат нагоре. Ще има променлива облачност, с по-голяма вероятност за превалявания в събота, предимно от дъжд, в планините – от сняг.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК