Съветът по отбрана ще избере идната седмица началник на Военновъздушното училище

Политика

Съветът по отбрана ще избере идната седмица началник на Военновъздушното училище

15863
на 17.11.2019
Съветът по отбрана ще избере идната седмица началник на Военновъздушното училище
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Началникът на Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“, което се възстановява от 1 януари  2020 година, се очаква да бъде определен във вторник от Съвета по отбрана. Той трябва да е добре подготвен и енергичен.  Това заяви  военният министър Красимир Каракачанов в Плевен, съобщава БНР.

препоръчано

Военният министър Красимир Каракачанов каза, че е разглеждал шест кандидатури.

"Сега ще бъда честен. Двама от кандидатите ми отказаха - разясни той. - По-млади летящи офицери отказаха, защото предпочитат да летят и да си обучават наличния състав. Във вторник имаме Съвет по отбрана и този въпрос трябва да го решим. Обсъждал съм го предварително и с президента, тъй като знаете, че той трябва да издаде указа за производството на висше офицерско звание и както се казва, всичко е в график.

Началникът на Висшето военновъздушно училище трябва да бъде добре подготвен и най-вече да е много енергичен. След закриването на военновъздушното училище преди 18 години трябва да е енергичен, за да могат нещата да се случат.

Трябва да е кооперативен, защото Военното училище ще съвместява своите задължения заедно с авиобазата, тоест той трябва да е кооперативен и диалогичен с ръководството на въздушната база, за да могат нещата да вървят".

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за 20 февруари - проблеми връхлитат Овните, денят е успешен за Близнаците Хороскопът на Алена за 20 февруари - проблеми връхлитат Овните, денят е успешен за Близнаците
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова пред ПИК TV: Мария Габриел е по-близо до ППДБ. Отношенията в сглобката са лоши, а ГЕРБ готви... (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова пред ПИК TV: Мария Габриел е по-близо до ППДБ. Отношенията в сглобката са лоши, а ГЕРБ готви... (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК