Вход
София
Времето в София 17 o C

Съдия №1 работи като доносник срещу главния прокурор. Г-н Панов, защо по цял ден се занимавате с глупости, вместо да решавате делата на хората?

Съдия №1 работи като доносник срещу главния прокурор. Г-н Панов, защо по цял ден се занимавате с глупости, вместо да решавате делата на хората?

на 15.05.2017
3651
33
Съдия №1 работи като доносник срещу главния прокурор. Г-н Панов, защо по цял ден се занимавате с глупости, вместо да решавате делата на хората?

Не знам какъв човек е този Лозан Панов.

Бях чувал преди, че е интелигентен, фин, възпитан, мъдър, тенисист.

Сега май го е обладал демонът на безумието.

Бълва донос след донос срещу главния прокурор. Цялата си кариера е подчинил на това - някаква уродливо-инатлива експликация на наранено его. Написал и открито писмо до президента Радев да разследвал Цацаров заради срещата в ЦУМ?!

Аз ли трябва да обяснявам на главата на независимата съдебна система, че властите по конституция в България са разделели и държавният глава няма правомощия да разследва прокуратурата? Звучи ми несериозно и направо обидно.

Не знам друга такава държава - съдия №1 работи не по делата си или по контрол на съда, а за да помете омразния си обвинител №1. Когото мрази, защото...хайде някой да ми обясни разумно защо.

В това му е впрегната цялата професионална енергия - то не са телевизионни интервюта, статии, апели, писма-възвания, спонтанни протести пред Съдебната палата, покъртителни вопли, че всеки момент ще бъде убит, защото в тази държава, държавата на мафията - видите ли, само той е носителят на абсолютната истина и има смелостта да я изрази гласно...

Далеч съм от мисълта, че Цацаров е света вода ненапита, но що за цирк устройвате, почитаеми г-н съдия? Хората искат справедливост, искат престъпници зад решетките, не искат по цял ден да ви слушат и гледат циганските панаири.

Пиша всичко това с ясното съзнание, че от "лагера" на Панов веднага ще рипнат: ей го, слугата на Пеевски, веднага скочи.

Да де, ама аз не съм слуга на Пеевски и вие чудесно го знаете. Не можете да ме "таксувате" към "Труд", "Блиц", "Телеграф", "24 часа" и подобни. Аз съм си аз, сам юнак на коня, и изобщо не ми дреме за актуалните лобита във ВСС и съдебната система.

Затова ще ви е доста по-трудно да ми отговорите защо се занимавате по цял ден с глупости, вместо да раздавате по-бързи и по-справедливи присъди - за каквото всъщност ви плащаме всички ние. 

Защо го правите - само за да ви ръкопляскат Иво Прокопиев и Христо Иванов ли, защото ви се струва много "хай", за едната сноберия ли? Не си заслужава. Очакваме от вас да бъдете морален коректив, не да се държите като клюкарка от Женския пазар.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(33)
1
смехория, станаха за резил на цяла българия, а уж призвани да съблюдават правдата
2
ЛИЗАН ПАНОВ Е ПОЛОЖЕНИЕТО.
3
Компрометирана съдебна система - метла за всички!!
4
Цацаристан трябва да бъде чист и неопетнен, а спомняте ли си Костинбродския спектакъл, цаците и размисълът в червено ???!!!
5
Прав е авторът - много му стана на съдията. Само се тръшка по телевизията, дела го чакат в съда...
6
Кога ще разберете,че Цацаров е слуга на мутрите,разбира се и той се облажва.
7
цацата е ясен - лозанчо е същата работа, не се заблуждавайте. от трън та на глог, от едно котило са
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
1. Фалита на КТБ - 0 осъдени. 2. Цанков Камък - 0 осъдени. 3. Далавета Белене - 0 осъдени. 4. Корумпирани политици - 0 осъдени. 5. Корумпирани полицаи, магистрати - 0 осъдени. 6. Пропаднали дела, затлачени - безброй. 7. Heдялko, по принцип най- големият престъпник в държавата е Ивa Hиkoлoва, май , май тя е единствената осъдена за куриозното престъпление - вземане на интервю.
10
За 5 години, откакто г-н Цацаров е главен прокурор няма осъден нито един корумпиран политик, магистрат, червен олигарх. Както се говори напоследък мафията си има прокуратра. Правилно г-н Панов иска Цацаров да де обяснения защо се среща със съмнителни бизнесмени идвън своя кабинет.
11
ЦАЦАРОВ , КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЬЛЧАТ !!!!! НЕ НИ ОБЯСНЯВАЙ КОЙ СИ ТИ!!!!!
12
БИЛ ЛИ Е ЧЛЕН НА БКП ЦАЦАРОВ ?
13
Сега време да се пише и за Агнешките главички, Сл.Трифонов, Христо Иванов, жената на Радев, Елена Йончева, мъж й на Ниновица и за останалите любимци на ПИК. Време е - норма има да се изпълнява.
14
МАФИЯТА си има Борисов и Цацаров
15
Няма нито един осъден, защото така наречения елитен съд - СГС не иска да съди. Този съд се е превърнал във финансово.- брокерска къща. Да си припомним как бившия така наречен министър на правосъдието Христо Иванов ходеше да се рови в системата за разпределение на делата на същия този съд с благоволението на председателя на съда. Първо няма такова право и втори от това си правете извода, че всеки може да се снабди с всичко в името на финикийските знаци или да бъде омаскарен някой по вестниците в аванс. Панов вместо да се занимава с политика, което непрекъснато показва да вземе да си гледа пряката работа.
16
Е как къф човек бил? Пелераза не е човек .. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
17
Поръчкови " журналисти"" ! Браво на Панов - достоен съдия ! СТИГА с тази мафиотска държава !
18
Една голяма метла и всички по веригата съдебна система - ВЪН ! Има достатъчно млади, образовани, амбициозни и почтенни специалисти в тази област, които с удоволствие ще работят без такива цигании, панаири и циркове. Такова падение на овластени висши представители на съдебната власт , такова поведение предизвиква отвращение и огромно недоверие към системата.Тези разпасали се и самозабравили се служители, които трябва да служат на държавата и народа , се държат като мафиоти. ВЪН !
19
А Цацата бил девствен отзад.
20
Думата "доносник" пасва на баща и син Каракачанови, но Ваше Величество цапа други с това петно. http://agentibg.com/index.php/bg/2014-02-25-16-51-37/268-2015-05-19-05-05-32
21
Верно ли е, че на концерта на Слави Трифонов на 16 юни се готви организирано тълпата от концерта чрез платени агитки да бъде подбудена уж да протестира за прилагане на отвратителната недемократична мажоритарна система, а всъщност да окупира и разгроми парламента?
22
ДО НОМЕР 21. АКО ТОВА СТАНЕ И 5000 ЛЕВА ДА Е БИЛЕТА ОТИВАМ. ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НЕ СЕ ТЪРПИ. СЛАВИ ДА ЗАПЕЕ ОНАЯ ПЕСЕН. ДОЙДЕ ВРЕМЕ СТАВАЙТЕ И ОРЪЖИЕ ЗАПАСВАЙТЕ. ПА ДА ГИ ВИДИМЕ ТИЯ 240 ДЕПУТАТА И ОЩЕ 240 000 КОИТО ГИ ОБСЛУЖВАТ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ. КОЙ ЩЕ ГИ ПАЗИ. ПОЛИЦАЯ С ДВЕТЕ ДЕЦА И 800 ЛЕВА ЗАПЛАТА ИЛИ ВОЙНИКА ОТ БА КОЙТО НЯМА НИ ПУШКА НИ ПИЩОВ. ДА СТАНЕ КАКВОТО ЩЕ
23
Да си защитник на главния прокурор в днешно време звучи"гордо" за определени лица и кръгове от обществото. Но за обикновените хора Цацаров е поредната пионка, която имитира правосъдие. Оттавна трябваше да е махнат от този пост и да отговаря за "пропуските" по времето на властването си....Но за жалост това е България - НИКОГА НЯМА ВИНОВНИ ЗА НИЩО!
24
Да правилно определихте г-н Панов като интелигентен, фин, възпитан и мъдър, забравихте само да кажете, че и е ЧЕСТЕН човек, качество, което много малко хора притежават в днешно време. Явно такива хора са "бяла лястовица" в съдебната система и затова са нежелани сред "черните гарги" там. Не само г-н Панов иска да знае какво прави Цацаров в кабинета на червения олигарх, всички мислещи българи искат това. Приветствам постъпката на Съдия №1.
25
Сашо Дончев!!! Ах, този Сашо Дончев!!!! А всички се занимават с Цацаров. Простий български народе......
26
Д.Узунов е толкова неодобряван ,че има обратен ефект спрямо този който защитава.
27
...Не знам какъв човек е този Лозан Панов...... ...Не знам друга такава държава - съдия №1 работи не по делата... МНОГО РАБОТИ НЕ ЗНАЕШ БЕ ГАЛФОН, А СЕ ПЪНЕШ ДА ГИ ОБЯСНЯВАШ.....
28
ГРЯХЪТ НА СЕГА ДЕЙСТВАЩИЯ ВСС Е,ЧЕ ИЗБРА ПАНОВ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВКС. ПОЖ-СКОРО ДА СЕ МАХАТ ВКУПОМ, ЗАЩОТО ВСУПОМ СЪГРЕШИХА.
29
Всички реват, че нямало осъдени и съдът не дава справедливост, а някой заблудени викат "съдията на върховния съд е пич". Е, аз ли да ги съдя? Прокурорът не може да им попречи на съдиите да правораздават по случаи, които са попаднали в съда. Ако не им харесва нещо в прокурорския акт, винаги могат да го върнат с указание, как да се поправи. Прокурорските актове подлежат на съдебен контрол, но обратното - не. Освен това- в половината от делата в България не участва прокуратурата, обаче и те са на същото дередже като останалите.
30
Най ми харесва последното изречение - сравнението с клюкарка от Женския пазар. На такъв ми заприличаха и той, и останалите от групичката му. Що не си гледат работата, а обслужват политическиje интереси на известен кръжец.
31
не се чудете толкова, на лозанчо така са му поръчали другарите соросоиди, платили са му достатъчно и за награда са му обещали висок пост
32
ЗНАЧИ ОПИТАЙТЕ СЕ ДА ГОВОРИТЕ С РАЙОНЕН ИЛИ ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР, НЕВЪЗМОЖНО, НА ВРАТИТЕ ИМ ПИШЕ ЧЕ НЕ СЕ СРЕЩАТ С НИКОГО ПО НИКАКЪВ ПОВОД, ТА В СЛУЧАЯ Е НАИСТИНА ВАЖНО ЦАЦАРОВ ДА ОТГОВОРИ КАКВО СЕ Е МИСЛЕЛ ЧЕ ПРАВИ ОТИВАЙКИ НА СРЕЩА СЪС ДОНЧЕВ С ПОСРЕДНИЧЕСТВОТО НА ГЕРГОВ, СМЕШНА СИТУАЦИЯ ДО НЕМАЙ КЪДЕ! ДОНЧЕВ Е МИЛИОНЕР И НАПРАВИ ДОБРА ПОСТАНОВКА, ЗАЩОТО ПРЕДИ ТОВА ПРОКУРАТУРАТА ГО ПОДГОНИ, СЕГА И ТОЙ КАТО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ МОЖЕ ДА СИ ОБЕРЕ КРУШИТЕ И ДА СЪДИ И ЩЕ СЪДИ БЪЛГАРИЯ ЗА 200 МЛН ЕВРА, А ЦАЦАРОВ МОЖЕ ДОРИ ДА НЕ Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДО КРАЯ НА ТОВА ДЕЛО. НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА ХОДИ И ДА СЕ СРЕЩА С КОГОТО И ДА БИЛО! В ИТАЛИЯ ПРОКУРОРИТЕ ГИ ПАЗЯТ ДЕНОНОЩНО ПОЛИЦАИ, А ТУКА ИСКАТ ДА СЕ ПОКАЖАТ И ДА ГОВОРЯТ КАТО РАВНИ СЪС СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ -ДА АМА НЕ СА! ДНЕС СИ ПРОКУРОР УТРЕ СИ НИКОЙ-НЕ МОГАТ ЛИ ДА ГО ПРОУМЕЯТ ТОВА?
33
Защо поръчковите телевизии и медии не писаха нищо за вицепрезидента Илиана Йотова, която онзи ден посети българската общност в Босилеград и с нея имаше преводач на сръбски език. Нали се среща с българи . И нищо не направи, а хората там искат учебници на български език, а не преведени от сръбски, в които нищо не е вярно за историята на България.. Разходи се да я видят колко е красива и умна. По-прост, нахален и невъзпитан политик не сме имали скоро. Кадър на БКП.-БСП и затова е с високо самочувствие без покритие. А тези медии са се настървили срещу Панов, за да защитят неспособния ни главен прокурор Цацаров, който трябва да бъде лазследван и за участието му в преврата от БСП и ДПС в Костинбродската афера.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Тате, вярно ли е, че съм осиновен?
- Какво приказваш, сине? Тебе ли щяхме да изберем?

няма нови новини
Днес: 342
hot
най-четени новини в момента
сега
2145
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и Георги Харизанов с горещ коментар за новите министри и президента - Радев нарочно търси скандали (ОБНОВЕНА)
x
Защо някои хора се зачервяват, когато пият алкохол
x