СЪДЪТ ОТНОВО ГО ПОРЯЗА: Оставиха в ареста Марин Димитров от митническата афера с пудела и пачките

Животът днес

СЪДЪТ ОТНОВО ГО ПОРЯЗА: Оставиха в ареста Марин Димитров от митническата афера с пудела и пачките

45451
на 01.08.2024
СЪДЪТ ОТНОВО ГО ПОРЯЗА: Оставиха в ареста Марин Димитров от митническата афера с пудела и пачките
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Софийският градски съд остави в ареста Марин Димитров, обвинен за участие в престъпна група заедно със сина си Стефан Димитров, бившата директорка на Агенция "Митници" Петя Банкова и бившия главен секретар на МВР Живко Коцев. 

препоръчано

Припомняме, че Димитров бе арестуван в началото на април след мащабна акция на Антикорупционната комисия и ДАНС. 

Бащата от тандема Димитрови обаче влезе по спешност в "Пирогов", но по-късно съдът на първа инстанция го задържа. В края на юни Софийски апелативен съд уважи протеста на прокуратурата относно решението на Софийски градски съд да остави Марин Димитров под домашен арест и му постанови мярка за неотклонение "задържане под стража".

На Димитров, сина му Стефан, Петя Банкова и Никола Николов бяха повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда и други престъпления.

С обвинение за участие в групата се "обзаведе" и бившият главен секретар на МВР Живко Коцев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК